Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

haha n00bai paves kazin pas mane su GTX TITAN vaizduske ant max grafikos ?

Jei prisiklijavai lapuką ant vaizdo plokštės su užrašu "GTX TITAN", tai dar nereiškia jog ji tampa tokia galinga kaip "TITAN"...

"Machinima" juokdarių nepriima, ypač kai dar net lietuviškai rašyt nemoki ir esi visiškas mažvaikis.

Jei jau vistiek sakysi jog turi tą VGA, tai nufotografuok nuotrauka su ta vaizdo plokšte ir šone laikyk lapuką su užrašu "SUPERGAMES.LT", o dabar bet kas gali sakyti jog turi visokius "GTX 690 SLI" ir pan.

P.S. Vaizdo įrašai youtubėje keliami "Full HD" raiška ir daugiau tu tikrai nematysi. Kas iš tos 4K ar 8K raiškos jei monitorius "Full HD".

Redaguota , nario PrefixS
  • Teigiamai 1

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Jei prisiklijavai lapuką ant vaizdo plokštės su užrašu "GTX TITAN", tai dar nereiškia jog ji tampa tokia galinga kaip "TITAN"...

"Machinima" juokdarių nepriima, ypač kai dar net lietuviškai rašyt nemoki ir esi visiškas mažvaikis.

Jei jau vistiek sakysi jog turi tą VGA, tai nufotografuok nuotrauka su ta vaizdo plokšte ir šone laikyk lapuką su užrašu "SUPERGAMES.LT", o dabar bet kas gali sakyti jog turi visokius "GTX 690 SLI" ir pan.

P.S. Vaizdo įrašai youtubėje keliami "Full HD" raiška ir daugiau tu tikrai nematysi. Kas iš tos 4K ar 8K raiškos jei monitorius "Full HD".

Tai tu man paaiskink kodel vaizdo irasus reikia rendint? Ka protinguoli i youtubes formatus? :D 4K ar 8k Pazek video kuo jie skirias. Full HD :DD

Turbut 33.2 megapixels ir 8.3 megapixeliai ir 2 megapixeliai (8k vs 4k vs 1920x1080) nesiskiria nea? :DDDDDDDDDDDDDDDD Full HD 220px-Digital_video_resolutions_%28VCD_to_4K%29.svg.png

IR kainos kazkaip 4k 8k 2k eina tukstanciais doleriu. Bet matai gi PRotinguolis viska geriau zino :DDDDDDDDDDDDDDDD 4k, 4x geriau nei 1080p jeigu geriau reskia kad 4x geresne grafika bus. Nes daugiau pixeliu. *Myliu SuperGames.lt* durniau tu

*Myliu SuperGames.lt* del rasymo Lietuviskai man ir taip sociai atsirasau lietuviskai kodel tureciau cia rasyt lietuviskai. Nepatinka susitvarkyk ir susidek savo Lietuviskas raides jeigu negali perskaityt.. TU man paaiskink kodel mano 4 min video uziima 4 gb. O surendinu i 400 MB? Kad youtubei tiktu ? :D

Dar sakyk *Myliu SuperGames.lt* didziai tokie pat.

original.jpg

sharp-8k-tv.jpg

Pievas sneka ir viskas jam gerai sakosi.

Redaguota , nario Ponas_Pareigunas
  • Teigiamai 1
fs_pc.png

• Parašė po 4 savaičių...
(redaguota)

nQw_boy, tu man parodyk ar numesk link su gtx 660 ti 1GB, tada gal ir patikesiu su siais bf4 reikalavimais gudruoli...

Labiau sutikciau su siais reikalavimais:

• Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
  • 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
  • A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
  • Windows 7 64-bit operating system
  • 20+ GB of free harddrive space

Redaguota , nario wentylis

nQw_boy, tu man parodyk ar numesk link su gtx 660 ti 1GB, tada gal ir patikesiu su siais bf4 reikalavimais gudruoli...

Labiau sutikciau su siais reikalavimais:

• Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
  • 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
  • A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
  • Windows 7 64-bit operating system
  • 20+ GB of free harddrive space

Tau cia ne pievos?? Kur matei gtx 660 ti ar hd 7950 1GB ?? Kita karta ziurek ka keli zioply...

Bėk namo verksnį.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...