Peršokti į turinį
  • „Black Mesa“ pagaliau leis tyrinėti ir “Xen” dimensiją

    Adomas J.
    • 1017
    • Šaltinis: SuperGames

    2004-aisiais metais kompanijos „Valve“ sukurtas šedevras „Half-Life 2“ daugelio žaidėjų iki šiol yra laikomas pačiu sėkmingiausiu šios studijos išleistu žaidimu. Vis tik žaidėjų meilės sulaukė ir šio žaidimo pirmtakas „Half-Life“, kuris asmeninius kompiuterius pasiekė dar 1998-aisias metais.

    Būtent su „Half-Life“ žaidimu ir prasidėjo „Valve“ kilimas. Žaidimų kūrimo studija savo biografijoje gali pasigirti tokiais hitais kaip „Counter-Strike“, „Portal“ ar „Left 4 Dead“ žaidimų serijomis.

    „Half-Life“ žaidėjams leidžia įsikūnyti į mokslų daktaro Gordono Freemano personažą, kuris yra vienas iš „Black Mesa“ tyrimų bazės darbuotojas. Mūsų herojus bando likviduoti nepavykusio eksperimento pasėkmes, kuris atvėrė portalą tarp „Black Mesa“ ir „Xen“ dimensijos. G. Freemano kelionei artėjant prie pabaigos jam tenka apsilankyti  „Xen“ dimensijoje. Būtent ši žaidimo dalis, daugumos žaidėjų nuomone, buvo pati silpniausia visoje daktaro G. Freemano kelionėje.

    Šią situaciją pakeisti bandys pakeisti kompanija „Crowbar Collective”, kuri dar 2012-aisias metais išleido žaidimo „Half-Life 2“ modifikaciją „Black Mesa“. Tai leido žaidėjams ir vėl sugrįžti į pirmąją žaidimo dalį, o 2015-aisiais metais šis modas buvo išleistas kaip atskiras žaidimas „Steam“ platformoje. Tiesa, „Black Mesa“ iki šiol neleido tyrinėti „Half-Life“ dalies, kurioje G. Freemanas keliauja į „Xen“ dimensiją, tačiau jau artimiausiu metu ši žaidimo dalis taip pat pasieks šios klasikos mylėtojus. Pirmieji gandai apie „Xen“ dimensiją žaidime pasirodė dar 2017 metais ir pagaliau visa tai taps realybe.

    Dabar jau galima visiems kurie turi per steam "Black Mesa" išbandyti technical beta "Xen" dimensiją,daugiau apie tai kaip padaryti galite rasti paspaude čia.

    Be to, „Half-Life“ žaidimų fanų bendruomenė „Project Borealis“ jau dirba ties trečiąja žaidimo dalimi, kurios „Valve“ oficialiai niekada ir neišleido.

    Dabar žaidimas "Black Mesa" per Steam Summer Sale kainuoja tik 7,19 €

    • Teigiamai 2

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...