Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Forumo atnaujinimas ir dizaino pasikeitimas

    Adomas J.
    • 2229
    • Šaltinis: SuperGames

    Sveiki! Po ilgo laiko ir vėl susitinkame.Tikriausiai pastebėjote jog atsirado šiokių tokių naujų funkcijų ir pasikeitimų forume, tai nutiko dėl to jog atsinaujinome į naujausia IPS 4.5 versija.Atnaujinimas buvo gan sėkmingas ir sklandus.

    Pradėdami tvarkyti seną dizainą pastebėjome jog jame spragų yra daug ir jis nėra pritaikytas naujai forumo versijai.Tai teko pradėti kurti naują dizainą, norėjome jį daug ankščiau padaryti ir pabaigti, tam pakišo koja laiko stoka dėl kurios viskas vėlavo.Bet manau tikrai verta, kadangi jame nėra seno dizaino spragų ir jis pritaikytas tiek kompiuteriams tiek mobiliems. Artimiausiu metu atsiras Premium nariams ir naktinė versija, tie kurie pirko ir negavo pasinaudoti tuo, jiems bus pratęsta narystė kompensuojant ta laiką kurį nebuvo naktinio dizaino.

    Be viso šito atnaujinome kontaktų rodymą temoje.Nuo šiol vietoj banalaus kontaktų rodymo temoje paprastai, padarėm jog būtų ikonėlės Discord, Steam, Skype.Užvedus pelę ant jų pamatysite nario nurodytus kontaktus.Jeigu Steam ID nurodytas teisingai, paspaudus ant Steam ikonėlės jūs būsite nukreiptas į nario Steam profilį.Tuo tarpu paspaudus ant Skype ikonėlės jūs pakviesite narį į Skype draugus. Paspaudus ant Discord ikonėlės bus nukopijuotas Discord ID su kuriuo galėsite narį pridėti į Discord draugus.

    paveikslas.png

    Jeigu turite draugų arba pažįstamų kurie lankėsi seniau forume (2013-2018 metais) ir buvo užblokuoti dėl smulkių pažeidimų.Yra galimybė jiems būti atblokuotiems ir grįžti į diskusijas forume.Jiems reikės parašyti laišką į [email protected] el.paštą,jame turi nurodyti savo užblokuotą profilį ir parašyti priežastį dėl ko buvo užblokuoti.Jeigu viskas pasitvirtins ir nario pažeidimas buvo padarytas smulkus, narys bus atblokuotas.

    Manau jog nevienas atkreipėte dėmesį į šone esantį tarpininkų sąrašą.Šia idėja bandome sumažinti apgaunamų narių skaičių forume, nors tas skaičius mažėja, to neužtenka.Prašome visada atidžiai patikrinti nario profilį ir atsiliepimus prieš ką nors perkant/parduodant/mainant, maži pastebėjimai gali jus išgelbėti nuo apgavystės.Galu gale, naudokitės tarpininkų paslaugomis, nariai esantys tarpininkų sąraše yra tikrai patikimi ir visiems žinomi šiame forume, jie nėra naujokai toje srityje. Artimiausiu metu žadame dar naujovių koncentruotų į apgavysčių mažinimą.

    Pabaigai norėčiau padėkoti visiems forumo nariams kurie iki šių dienų lankotės forume ir jis jums yra tarsi antri namai.Tik jūsų dėka forumas jau gyvuoja daugiau nei 10 metų.Nors dauguma forumą žinote supergames.lt vardu,seniau jisai vadinosi labusai.com kuris buvo sukurtas 2007 metais, tik 2010 m. Kovo 30 d. labusai.com tapo SuperGames.lt.Šiais metais forumui sukako 11 metų.

     

     

     

     

    • Teigiamai 28

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...