Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • „Pinnacle“ pradėjo bendradarbiavimą su Danijos esporto organizacija „North“

    Viena didžiausių pasaulio lažybų bendrovių „Pinnacle“ tapo oficialia Danijos elektroninio sporto organizacijos „North“ partnere.

    Būtent „Pinnacle“ lažybų bendrovė buvo bene pirmoji, kuri suteikė galimybę atlikti statymus esporto varžybose, o šiais metais tapo oficialia ECS 2019 partnere. Dabar „Pinnacle“ pradės remti „North“ organizacijos CS:GO komandą, kuri yra viena geriausių pasaulyje.

    „Pinnacle“ ir „North“ pasirašė 18 mėnesių trukmės sutartį, o lažybų bendrovės logotipas papuoš Danijos CS:GO komandos marškinėlius. Abi pusės taip pat susitarė dėl bendro turinio kūrimo bei pateikimo per šį bendradarbiavimo laikotarpį.

    „Pinnacle“ prekybos skyriaus direktorius Marco Blume‘as džiaugėsi šia sutartimi bei teigė, kad to kompanija laukė jau ilgą laiką.

    „Tai yra itin svarbi sutartis mums. Mes ilgą laiką ieškojome komandos, su kuria galėtume pasirašyti sutartį, kadangi mums buvo svarbu, jog organizacijos atsidavimas ir ambicijos pakelti esportą į dar aukštesnį lygį būtų tokios pat, kaip ir mūsų. „North“ akivaizdžiai atitiko visus kriterijus ir labai džiaugiamės, kad pradedame darbus kartu“, - pranešime cituojamas M. Blume‘as.

    „North“ komercijos skyriaus atstovas Jonas Gundersenas džiaugėsi, kad jo komanda savo kelionę nuo šiol tęs turėdama patikimus partnerius.

    „Susitarimas su „Pinnacle“ puikiai atspindi tai, kokiu keliu einame su „North“ komanda. Džiugu, kad kitą žingsnį žengsime kartu su gerai žinomais partneriais, kurie taip pat nori gerinti esporto situaciją. Mūsų atsidavimas žaidimų industrijai yra didžiulis, o „Pinnacle“ puikiai supranta mūsų norą dar labiau augti“, - teigė J. Gundersenas.

    • Teigiamai 4

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...