Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Lietuvoje atidaryta pirmoji esporto akademija

    Pasaulyje vis labiau populiarėjantis elektroninis sportas arba tiesiog esportas deda vis didesnius žingsnius ir Lietuvoje. Dar vasarą paaiškėjo, kad Lietuvos elektroninio futbolo rinktinė varžysis eEuro 2020 atrankoje, o gruodžio 16 dieną Lietuvos futbolo federacija žengė dar vieną svarbų žingsnį.

    LFF, bendradarbiaudama su Kauno kolegija, atidarė pirmąją Lietuvoje esporto akademiją, kurioje įrengtos penkios vietos žaidėjams ir viena esporto dėstytojui.

    „Ši erdvė yra studentų laisvalaikio praleidimo zona. Akademijoje įrengtos penkios žaidėjams skirtos vietos bei viena vieta skirta esporto dėstytojui. Pamatinė akademijos įkūrimo idėja – organizuoti Kauno kolegijos vidaus esporto turnyrus bei atrankas į nacionalinio lygmens rinktines. Džiaugiuosi bendradarbiavimo su Lietuvos futbolo federacija tęstinumu. Mūsų bendras tikslas – tarptautinė esporto projektinė veikla, į kurią planuojame įtraukti studentus, dėstytojus ir socialinius partnerius“, – teigė Kauno kolegijos Turizmo ir laisvalaikio vadybos katedros vedėjas dr. Andrius Brusokas.

    Naujuoju projektu džiaugėsi ir LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius, kuris tikisi, kad ši erdvė padės atsiskleisti espoto talentams.

    „Matome, kad šiuolaikiniam jaunimui esportas yra viena iš galimybių realizuoti save. Planuojame rengti čempionato atrankas ir tikimės čia užsiauginti savo jaunąją kartą elektroninio sporto erdvėje, kuri vieną dieną atstovaus mūsų nacionalinę rinktinę ir Lietuvą Europos ar Pasaulio čempionatuose. Labai smagu, kad Kauno kolegija parodė iniciatyvą šiai veiklai“, – kalbėjo E. Stankevičius.

    LFF yra pirmoji sporto federacija šalyje, turinti esporto skyrių ir turėsianti oficialią virtualią futbolo rinktinę, kuri varžysis eEuro 2020 čempionate.

     

    • Teigiamai 2

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...