Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viską lengva ir nesunku padaryti ... FLT sistemos norit? Yra su daug , daugiau galimybių nei phpBB , medalių sistemos norit? Yra , nereikėtu net jų prašyti , kad uždėtu yra funkcijos - automatiškas uždėjimas. Forumo nariai turi po kelis supergames.lt vartotojus? Galima įdėti tokį dalyką , kad galėtu turėti tik vieną? Viską galima padaryti , tik reikia , kad Dominus pradėtu dirbti ...

Tikra tiesa sakai! Nera kas padaryti ir dar geriau yra!

money gaat money komt money blijft nooit!

• Parašė po 3 savaičių...

Aš manau kad visi moderatoriai yra aktyvūs, bet pusė iš jų nieko nedaro. Tik prisijungia pažiūrėti, ir už kelių minučių išeina.

Manau forumo atgaivinimui, trūksta Dominus pagalbos. Manau kad reikėtų forumą perdaryti, įdėti daugiau įdomių funkcijų. Tada iškart forumas atsigautų, o kaip dabar pusė neaktyvių tai čia nieko ir nebus.

0verW1ng Moderatorius Visuose forumuose Vakar, 20:01

photo-thumb-16612.jpg?_r=1364669035 Assasinas Moderatorius Visuose forumuose Šiandien, 06:23

photo-thumb-10756.png?_r=1359025811 DEIVIDAS: Moderatorius Visuose forumuose 2013 Bal 10 23:18

photo-thumb-1.jpg?_r=1354037884 Dominus Administratorius Visuose forumuose 2013 Bal 05 21:38

photo-thumb-2410.jpg?_r=1363298092 NeedCash4Weed Moderatorius Visuose forumuose 2013 Kov 22 12:21

photo-thumb-13546.png?_r=1358700097 sneroq Moderatorius Visuose forumuose Vakar, 20:32

nq0v9cW (1).png

• Parašė po 5 savaičių...

Visuomet, kiek buvau moderatorium, buvo įdomu pasiklausyt, kaip verkiat, dėl to, kad forumas prišiukšlintas ir moderatoriai nedirba. Visi jūs - geriausi mod'ai būtumėt, o mes - moderatoriai - Dominus draugai, nieko neveikiantys, tik rangu besidžiaugiantys, ane?

Jūs realiai nesuprantat, kad jūsų per dieną - keli tūkstančiai (daugelis po temą sukuriat), o mes - gal 5? Mums neįmanoma dirbti tokiu tempu, kaip jūs temas kuriat, čia didelės moderatorių komandos reikia. (Nešaukit, kodėl jos nėra, aš pats nežinau).

Sakot, kad forumai prifloodinti bereikšmėm temom - o kaip mum kovot? Žmogus susikuria bet kokį vartotoją, prikuria pilną forumą temų, o aš (ar kiti), net negalim jo IP užblokuot, nes nesame Vyr. Moderatoriai (anksčiau buvom). Iš paskos lakstyt ir trint? Ir lakstom, ir trinam, o jie kuria toliau...

Mano pasiūlymas, kaip atgaivint forumą? Galbūt daugiau moderatorių išrinkt, suteikt teisę bannint, arba turėti aktyvius Vyr. Moderatorius (su kuriais susisiekt būtų įmanoma). FLT ir medalių sistemos nieko nepakeis čia.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...