Peršokti į turinį

Kaip čia su tais "ram" ?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi pas mane yra 8 gb ram, bet rašo (naudotina 3,49). Kiek suprantu čia dėl to, kad mano windows 7 yra 32x bitų(86x). Taigi klausimai: Ar juos visus naudotinus galima padaryt tik perrašius windows į 64x bitų? Ar yra kokių kitų būdų? Ar man išvis yra rekomenduojama padaryti daugiau ram naudotinais?

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Turbut lengviausias budas butu tiesiog isirasyti windows 7/8 x64 ir nesukt galvos del kitu budu, butent tam ir buvo sugalvota 64 bitu versija. :lol:

Nepatariu terliotis su 3 salies programom del tokiu dalyku. Ir taip, budu yra taciau ar kuris vienas is ju veikia stabiliai nezinau.

Redaguota , nario BoQsc
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O tada reiktų visus windowsus perinstaliuot, ar užtektų tokį kaip windowsų atnaujinimą įsirašyt?

Patariu perrasyti svariai. Nes kitus budus galima vadinti kaip ir nepatikimais. Taciau tai tik mano galvoje esantis stone age mastymas bet manau kad niekas kitas nesugalvos nieko geriau. :D

Redaguota , nario BoQsc
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Laisvai gali W8 rašyt :) Nėra šalmštas po 3dienas atrodys tau kad W8 geriausias windows'as :D

O kad ram'us visus rodytu perrašyk į 64x bitinį sistemą , nes kai 86x tai pusė ( net mažiau ) naudoja iš tavo ramų.

x86 Patariama rašytis tiems kurie turi mažiau nei 4GB RAM , x64patariama rašytis tiems kas turi daugiau nei 4gb ram ( ar 4GB RAM )

Pvz. Pas mane 4GB Ram ir aš naudoju W8 x64.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

tai, kad kiek girdėjau 8 šlamštas :)

Slamstas yra tai ka siuo metu naudoji, as taip pat daug svarsciau ar isvis windows 8 apsimoka bandyti nes atrode kad si os buvo sukurta planseciu pagrindu gal tame ir yra tiesos taciau desktop vartotojams tai nera problema, windows 8 yra turbut stabiliausi windows per visa siuo metu esancia Microsoft istorija. :D Mano kompiuteris pagreitejo vos ne dvigubai. Po pirmos irasymo savaites daznai pamatydavau taskmangerye naudojamus ram: 10-20% (700mb ram is 8gb). siuo metu stai rodo 1.4gb ram. esu isirases ess antivirusine, java, firefox diamond tools bei kitus reikalingas programas ir pastebejau kad windows performace tikrai geresnis :lol: + Draiveriu visiskai nereikejo rasyti ir veikia visi naujausi zaidimai (FarCry 3, Asssasin Creed 3 ir t.t). Taciau jei naudoji laptopa gali trukti keliu draiveriu pvz asus ar kitos kompanijos hotkeys draiveriu, galbut dar "kilimelio", kitu smulkiu draiveriu nesusijusiu su stacionareiseis (basic). Kamera, garsekalbiai veikia puikiai ir be pasaliniu draiveriu irasymo.

Windows 8 pasileis zymiai greiciau nei win7 ar netgi winxp. Taigi siulau nebesirasyti windows 7 o eiti tiesiai I windows 8, aktivacija galima 6 men (Kms), poto dar galima prasistesti tiek kiek kms aktivavimo budas bus dar veiksmingas, Lietuvybe galima parsisiusti spraktelejus vos kelis mygtukus. Apie errorus isvis reiktu patileti manau per siuos 2-3 men kol naudojuosi siais windows iskilo tik kelios problemos bet tai nebuvo tiesiogiai susija su windows 8 tai buvo susije su mano zioplumu. :P Kadangi ne tik kad pavargau vardinti bet ir nebeturiu laiko tam tai tiesiog sakau kad tai dar ne viskas kas gero yra windows 8 Tas pats metro gali atstoti viena dideli aplanka I kuri gali sukelti pvz zaidimu, programu nuorodas ir jas pasiekti labai greitai, vos vienu "windows" mygtuko paspaudimu.

Redaguota , nario BoQsc
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Boqsc, blemba tu ta užp*si, prirašai daugybe visalaik, paskui reik skaityt :D Nu blemba įtikinai, varysiu windows 8, o kaip juos reikia įsinstaliuot? gali duot linką iš kur tu siunteis? Jeigu įsikelčiau į usb galimėtų taip perinstaliuot? Arba gal į skype parašyk lllukonicll greičiau pasikalbėsim :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kažkaip visdėlto sugalvojau dėtis win7. Persirašiau į 64x, dabar visi 8 gražūs ramūkai stovi, oh, kaip gražu :D

O jei butum sugalvojes ir paklauses manes tai manau butu dar graziau visgi 8 isnaudoja procesoriu pilnai ir yra pasalinti bei optimizuoti services kuriu as taip nemegdavau ant windows 7, na bet ka cia padarysi... Tavo pasirinkimas, niekas nevercia. :lol:

Sveikinu persirasius OS, o jei visdelto apsigalvosi ir noresi pameginti win8 brukstelk man Pm. Gal prie skypes ir negaliu, ir nelabai yra noro prieiti taciau pagelbeti galesiu keliuose dalykuose kur uzkibsi. Nors nemanau kad windows 8 yra sunku isirasyti, gal net kelis kart lengviau nei win7. :D

Boqsc, blemba tu ta užp*si, prirašai daugybe visalaik, paskui reik skaityt :D

O tu pagalvok kaip man lengva visa tai parasyti. :woot:

o kaip juos reikia įsinstaliuot?

Instaliacija tokia pat kaip ir preitu windows os. :)

Jeigu įsikelčiau į usb galimėtų taip perinstaliuot?

Taip! gi cia windows os! :lol:

gali duot linką iš kur tu siunteis?

Taip! Taciau tai nebus tas pats iso kuri as turiu, kadangi mano iso siustas pries 3 men ir negaliu surasti to pacio torrento su daugiau nei 0 seederiu.

Taigi numesiu linka i nemokama uzsienietiska kokybiska torrent trackeri is kurio galesi pasirinkti tu windows 8 versiju. Torrent trackeriui nebutinas prisijungimas/registracija.

Siuo metu turiu lengva programele kur su 2-3 paspaudimais galima aktivuoti windows 8 kms budu 6 men. :D Viskas veikia ir patikrinta, naudojuosi jau 3 men ir problemu nebuta, taip pat esu aktivaves windows dar viename kompiuteryje jame taip pat viskas veikia pilnai, taigi viskas patvirtinta ir uztikrinta, viskas veikia stabiliai kaip ir pirmame kompiuteryje. :P

Redaguota , nario BoQsc
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...