Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

TGP.ql.lt :* Serveris tau ir tavo draugams. :)


Justas_Han

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba diena. :) Noriu psristatyti jum TGP serveriuka ! Jis gyvuoja jau antra karta.

Kaip mes sakom : Musu serveris yra kitoks, jis pasizymi tuo, ko neturi kiti, arba zaidejais, arba administracija, ranku nuleisti nera del ko, nes musu serveris mums tobuliausias. :)

Gamemodas nera platintas, jis yra unikalus, atnaujinimus dedam daznokai, kokius tik padarom tokius ir dedame. Musu maperis yra Lukas_Wudberis , scripteris yra naujas Kesa_Sport, yra aktyvus, stengesi atlikti darba, nenuvylia zaideju,paprasius adminu pagalbos pades tikrai, bet kartais nespejai, yra daug jiems darbu. :) Pradeje zaisti iskart matysite musu serverio nauja vieta ! Tai stotis ir prie stoties atnaujinimai, seimas dirba labai gerai, jie yra valdzia, nusprendzia ka daryti, turi labai stiprius apsauginius. Tai nepykite jaigu jus nuzudytu. Ateje i serveri nusipirkite telefona, jaigu kils problema galita rasyti man Justas_Han, padesiu visada, i arba priimsiu. Galiu nepriimti tada jaigu bus mazokai xp, tai kad nesupyktumet, surasiu jums koki kita darba. Yra ir dar viena naujiena ta, kad pakeiteme kaleima, is jo yra sunku pabegti,policija stebi visus, cyteriai musu serveryje neuzsilaiko, tai kad pespeju cyteriugu mums nereikia milieji ! Pagrindinis Robertas_Malossi turetu jums padeti atejus i serveri, priims labai maloniai, bet kaip yra piktas tai geriau prie jo nelysti. Pas mus tuojaus bus ir 2masinu sistema ! Tai kad laukiam jusu !

SuperGames mane sudomino nes tiesiog matau kaip zmones stengesi paplatinti savo serveri. Noreciau ir as paplatint ji. Jis tikrai yra geras, yra ka veikt, visokie grobimai, eventai, kiekvienas gatveje sutiktas zmogus tau pades, nenuvils kaip kituose serveriuose. Suprasiu jaigu neisite i serveri, nes jis nera visiem tobulas, nesnekant apie tuos kurie jau ilgokai zaidzia. Rekordas yra 42zmones, vyksta atrankos, yra dar keli laisvis direktoriai. Aisku mane ten dazniausiai matysite, nes esu aktyvus zaidejas. Musu serverio problema viena.. Jaigu nepradesi zaist, kiti irgi neprades. Reikia ateiti ir pradet ! pajustu musu gyvenimo skoni ! Sunkumus ! Pradzioje turesi 4500xp ir 150000lt jaigu neklystu.. :) Ateje y serveri turetu duoti jums pradziai xp ir trupti lt, kaip apsiprastumete ir prisijunktumete prie musu.pas mus xp kyla greitai, tai greitai turetumet susirasti ir darba. :)

Darbai:

Seimas- nuo 50000 xp. komandos /ginklas

Advokatai- nuo 25000 xp. komandos /unjail /ist uz pinigus

Salvatore's mafija - nuo 10000xp. komandos /aslv /uslv vartu.

Sopranos mafija - nuo 10000xp. komandos /asop /usop vartu.

Policija - nuo 8500xp komandos /apol1 /apol vartu /ist /ant /gaudomi /ita Ir t.t.

Drifteriu gauja - nuo 6000xp. komandos /adcv /udcv

Motokrosu gauja -

Mechanikai - 6000xp. komandos /tune /aang /uang /taisyti /piltidegalus

Taxi - 4500xp. komandos /ataxi /utaxi

Transporteriai - nuo 6000xp.

Armija - nuo 20000xp. komandos - /aarm /uarm /det /ist

Dyleriai - nuo 6000xp. komandos /adyl /udyl /ginklas /parduotseklas /parduotnarkus

Triad's mafija - nuo 8000xp. komandos /atri /utri

Musu serveryje jus labai laukiami, priimsime maloniai ! Laukiame jusu, skubekite !

Serverio adminitracija:

Pagrindiniai adminai : Robertas_Malossi

Superadminai: Laura_Bonni

Seniunas: Vaidis_Kaseka

Scripteris: Kesa_Sport

Musu ip : Samp7.hostukas.eu:7777

Musu svetaine : www.tgp.ql.lt

PgrdAdmin skype : tgpadministracija

Mane galite surasti skype : justinas2255

Redaguota , nario Justas_Han
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...