Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LV-LIFE.LT Užsuk ir patirk kąnors naujo! || Atrankos !


DeLux3.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

525342bfdc1257f3a1a5c694c0a261f8800.png

Sveiki! Noriu jums pristatyti naują dar besikuriantį SA:MP projektą .Projekto veiksmas vyks las-venturas mieste.Serveris dar nėra užbaigtas.Prie projekto dirbame kiek leidžia laikas,bet tikrai netemsime starto datos.Atnaujinimus kelsime kas antrą dieną.Per puse mėnesio beveik nereklamuodami pasiekėme 40 narių ir tai tik jūsų dėka.Šis projektas tikrai nebus skirtas kurie norės tik atėja turėti tūkstančius pinigų ,adminus.Serverį darome kuo realistiškesnį ,tad užsidirbti serveryje bus gana sunku.Mašinų ,namų ir kitų įvairių dalykų kainos savaime suprantama irgi bus sumažintos.Prieš startą bus išringtas miesto prezidentas kuris išmokės algas serverio direktoriams ,prižiurės bendrą serverio gyvenimą.Tai pat šiek tiek vėliau ringsime administratorius.Administratorių iš kart galiu pasakyti iš pradžių nebus daug.Šiuo metu vyksta direktorių atrankos tai pat atidariau atrankas ir į moderatorius.Serveryje tai pat galėsite rasti ūnikalių ,mažai kur matytų sistemų viena iš jų racijų sistema.Serveryje rasite naujų darbų kaip : mikroautobuso vairuotojas ir t.t Kadangi norime greitai ir kokybiškai padaryti serverį ,kolkas nedarysime bereikšmių darbų kurių nedirbs niekas arba tai bus keli žaidėjai,apsiribosime 7 su direktoriaus pakvietimu ir 3 be ,po serverio startui ,populerėjant projektui sistemos,mapai bus atnaujinami ,tai pat prisidės ir nauji darbai,atrankos.Štai viena iš serveryje esančių sistemų :

banko sistema

Kolkas vaizdų iš serverio per daug nerodysime,viskas bus atnaujinimuose .Na kolkas tiek ,greitu metu paruošiu įdomesnį ,bei didesnį aprašymą.Kaip ir minėjau šiuo metu vyksta atrankos į moderatorius ir direktorius ! Registruokitės,diskutuokite ir laukiam start'o kartu !

LV-LIFE administracija

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...