Peršokti į turinį

Nėra garso per filmai.in


kmT`

Recommended Posts

Sveiki, susidūriau su tokia bėda, kad žiūrint filmus per TV, per filmai.in svetainę, būna momentai, kad dingsta garsas. Esmė tokia, kad filmą rodo ir toliau, tiesiog dingsta garsas. Tuomet reikia filmą šiek tiek prasukti į priekį ir garsas atsiranda, tačiau po keletos minučių jis vėl dingsta. Jeigu filmą atsuku atgal, tai toje pačioje vietoje (kurioje buvo dingęs garsas) jis dingsta vėl. Dar vienas sprendimo būdas yra pvz įjungti TV nustatymus, juose pascrollinti ir grįžti į filmą, tuomet garsas vėl atsiranda. Problemos esmė, kad tai žiūrint filmą kartojasi reguliariai kas kelias minutes (įvairiu laiko intervalu). Dar įdomus faktas, kad ant kito TV žiūrint tokių dalykų nėra, garsas nedingsta. Bandžiau atkurti gamyklinius parametrus pačio TV, pasižiūrėti garso nustatymus, naršyklės nustatymus, tačiau problemos sprendimo būdo nėra, esu įsitikinęs, kad tai pačios svetainės problema. Sakykite, gal kažkas esate susidūrę su šia problema ir žinote jos sprendimo būdą? Iš anksto visiems ačiū, kurie bandysite pagelbėti ☺️

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 9 valandas(-ų), Royality parašė:

Man taspats su youtube, persirasyk narsykle ir visos problemos dingo

Kadangi internet apps’as įrašytas gamykliškai, aš jo negaliu ištrint. Pabandžiau kelis kart reinstallinti apps’ą, tačiau tai problemos neišsprendė. Problema išliko.

Redaguota , nario kmT`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 9 valandas(-ų), Royality parašė:

Tai jei nesusirandi solution, nebenaudok ta ms edge nes gaidys vistiek yra.. nemaniau isvis kad kazkas tokius dar benaudoja. Installiok chroma ir megaukis.

Neįmanoma įrašyti kito browser’io, manai, kad nepagalvojau apie tokį variantą? 😀 Esmė, kad šitas browser’is yra įrašytas originaliai į TV (jo nereikėjo atsisiųsti), todėl jo ir ištrinti neįmanoma, tik reinstall’inti, ką ir pabandžiau, bet nepadėjo. O kaip ir minėjau, kitos naršyklės įsirašyti nėra galimybės, nes nėra tiesiog jų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...