Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Rig'N'Roll (Kelyje 3)


stOw

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

915042_40771_front.jpg

ŽAIDIMO APRAŠYMAS

Žaidimą pradėsime 2011 metais, jauno vaikino Nikolo Armstrongo kailyje Kalifornijos valstijoje. Jis yra rusas atvykęs į Ameriką įgyvendinti svajonę - tapti Kalifornijos pervežimų firmos direktoriumi, ir turėti didžiausią pasitikėjimą, bei prestižą. Turėsime sukarti ne vieną mylią greitkeliais, šunkeliais miestų ir miestelių, kaimų keliais, kol svajonė išsipildys. Kuo greičiau pristatysite krovinį užsakovui - tuo didesnis bus jūsų honoraras. Už kiekvieną laiku pristatytą krovinį gausite profesionalumo taškų. Kuo taškų daugiau, tuo arčiau svajonės išsipildymo būsite.

Šis žaidimas bus panašus į ankstesnes šios serijos dalis, tačiau jo grafika bus daug realistiškesnė nei jo pirmtakų. Žaidime bus galimybė išlipti iš sunkvežimio nueit į bara, office'a, viešbutį... .

Pastaba ! Dėl galimybės vaikčioti į minėtas vietas kolkas neaišku, gali būti, kad veikėją vaikščiojantį matysime tik video intarpų metu. Kai bus išsiaiškinta parašysiu. šypsosi

VEIKSMO VIETA

Veiksmas vyks Amerikoje, Kalifornijos valstijoje, tad padangos trinsis realybėje esančias gatves. Miestai atkurti detaliai. Vienas žmogus žaidęs žaidimo demo versiją matė namą, kuriame gyvena.

Žaidime bus tokie miestai kaip San Diegas, San Franciskas, San Jose, Santa Barbara, Los Andželas, iš viso miestų apie 40!

Be miestų, miestelių ir kaimų bus galima pamatyti kalnus, dykumas, slėnius, ir ramųjį vandenyną.

SUNKVEŽIMIAI

Sunkvežimių bus 19. Deja, bet nebebus europietiškų sunkvežimių. Kadangi veiksmas vyks Amerikoje, tad ir sunkvežimiai bus "Amerikoniški":

Freightliner Argosy

International 9300

Freightliner Classic XL

International 9800

Freightliner Coronado

International 9900ix

Freightliner Century Class

Peterbilt 379

Mack CH603

Perterbilt 378

Mack CX603 Vision

Peterbilt 387

Kenworth T600

Volvo VNL 770

Kenworth T800

Sterling A9500S

Kenworth W900L

Western Star 4900EX LowMax

Kenworth T2000

Sunkvežimius bus galima tobulinti, keisti variklius, ratus....ir kt. Taip pat juos bus galima papuošti. Kiekvienam sunkvežimiui papuošti yra sukurta nuo 4 iki 6 skin'ų. Kiekvienas sunkvežimis turi savo interjerą, kurį taip pat bus galima keisti.

AUTOMOBILIAI

Kaip ir senesnėse dalyse žinoma bus ir lengvųjų automobilių .

Sunkvežimiai:

Freightliner FL60

GMC TOPkick C4500

GMC TOPkick C8500

Autobusai:

School Bus

Autobusiukai:

Chevrolet Express

Chrysler Voyager

Dodge Grand Caravan

Lengvieji automobiliai:

Lincoln Town Car

Volkswagen New Beetle

Ford Crown Victoria

Ford P71 Interceptor

Chevrolet Cavalier

Visureigiai:

Chevrolet Avalanche

Chevrolet Silverado

Ford F-350

Jais taip pat bus galima važinėt (bet kai kuriais važinės tik AI. Kuriais? Kūrėjai tai laiko paslaptyje).

Pastaba! Dėl galimybės vairuoti lengvasias mašinas nėra visiškai aišku, kai paaiškės pranšiu.

PĖSTIEJI

Tai bus pirmas žaidimas su sunkvežimiais, kuriame bus pėsčiųjų. Jie nebus padaryti iš plieno, tad juos bus galima partrenkti (nors šito daryt ir nereikėtų).

POLICIJA

Žinoma bus policija. Jei nepaklusit ir nesustosit, policija gali apšaudyti, padaryti užtvaras, numesti spygliuotą vielą ant kelio,(Galimas daiktas, kad gali padaryt ir kitokių staigmenų mirkt. Beje policija už nusižengimus gaudys ir kitas mašinas, sunkvežimius.

MAFIJA

Žinoma bus ir mafija, tad anksčiau ar vėliau reikės saugot kailį. Galimas daiktas, kad mafijozai važinės ir sunkvežimiais.

ORAS

Oras dažniausiai bus saulėtas, bet bus ir didelių liūčių. Kalnuose bus sniego ir ledo. Lietus, sniegas, ledas turės įtakos sunkvežimio pravažumui. Lietaus „efektas“ bus matomas ir ant kelio, kaip ir Kelyje 2.

MUZIKA

Žaidime bus radijas, gros įvairių žanrų muzika: rokas, metalas, repas, country, popsas ... .Skirtingose Kalifornijos vietose gros skirtinga muzika Los Andžele girdėsime repą, o San Huakine gros country stiliaus muzika. Taip pat bus galima įsikelti savo muzikos.

TAISYKLĖS

Žaidime reikės laikytis eismo taisyklių, tad nepatartina lakstyt su fūra kiaurai per kitas mašinas, jei nenori nemalonumų su policija. Žinoma reikės laikytis dar krūvos visokių apribojimų, ir taisyklių, tad teks parsisiųsti Kalifornijos eismo taisykles jei norėsit būti dorais piliečiais. Sukant bus galimybė rodyti posūkio signalą, taip pat pypinti... .

KITA

Žaidime bus galima pamatyti avarijų, taip pat bus toks dalykas kaip „Remontuojamas kelias“. Skirtingose vietose skirsis eismo intensyvumas taip pat jis skirsis dieną ir naktį. Skirtingose Kalifornijos vietos skirsis ir degalų kainos.

Žaidime bus daugybė krovinių, (ir nelegalių) kuriuos galėsite vežti skirtingose priekabose> Žaidime bus romantikos, turėsite draugų ir priešų.

Žinoma bus galima samdyti ir atleisti vairuotojus, turėti savo kompaniją. Žaisti galėsime pasijungę kamerą iš lauko, sunkvežimį bus galima apžiūrėti sukinėjant pelytę. Žinoma bus vaizdas ir iš vidaus galėsim pasijusti tikru tolimųjų reisų vairuotoju ir net keleiviu, beto galėsite apžiūrėti beveik visą sunkvežimio kabiną. Taip pat sunkvežimiai lamdysis, lengvieji automobiliai taip pat. Sunkvežimių valdymą kūrėjai stengėsi padaryti kuo tikroviškesnį.

Žaidime reikės lenktyniauti su varžovais, kuris pristatys krovinį greičiau (lenktyniauti bus galima ir be krovinio), bus galima ir važiuoti vienam nelenktyniaujant. Bus toks dalykas, kaip Kalifornijos lenktynių čempionatas, kuriame galėsime išbandyti savo jėgas ir įgūius.

MULTIPLAYER

Deja bet kūrėjai pranešė, kad Rig'n'Roll multiplayer rėžimo nebus! Dar yra vilties, kad multiplayer rėžimas bus išleistas kaip add-on‘as ar patch‘as. Kai tik paaiškės pranešiu.

SISTEMINIAI REIKALAVIMAI

Minimalūs:

Windows 2000/XP/Vista

Processor: 2.0 GHz

RAM: 1.0 Gb

Video card of nVidea GeForce 5700 128 Mb class

DirectX compatible audio card

HDD: 10 Gb

DirectX 9.0c

Rekomenduojami:

Windows 2000/XP/Vista

Processor: Intel Core Duo

RAM: 2.0 Gb

Video card of nVidea GeForce 8800 256 Mb class

DirectX compatible audio card

HDD: 10 Gb

DirectX 9.0c

Pedalai, Vairas.

NUOTRAUKOS

4065_Rig_n_Roll_02.jpg

custom_1246397386969_Rig_n_Roll_01_01.jpg

rignroll1.jpg

rig-n-roll-200405101122875_640w.jpg

P.S. Žaidimo Crack`as jau Yra, bet Internete nieks neduoda, tad reikės jį pirkti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4529 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...