Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4456 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, Esu Laura Mutytė, man 14... 08-23 bus 15... Esu linksma,įdomi mergina... :)

Nemėgstu tų kurie mėgdžioja kitus, pvž kaip sampe... Kure tapatį... :hi:

Žaidžiu sampą jau 2 metus, buvo nusibodę, bet vėl sugrižtu.. Domiuosi muzika, žaidimais ir esu didelė Supergames.LT Fanė. :soka: Mėgstu kritiką, bet nemėgstu kaip jos būna per daug.. Esu vieno bernelio puseserė, nicko nesakysiu... :mucha: Gyvenu Kauno Rajone, su šeima. Turiu šunį. Prižadėjau sau būti šitame serveryje kuo ilgiau.. :unsure: Stengsiuosi palaikyti šį forumą. Manau, Tikiu kad jis pats geriausias... Esu ištikima draugams.. Niekada neižduodu. Mokslai man sekasi gan gerai.. Ateina nauji mokslo metai.. Manau man seksis gerai. :taika: Forume pažystu visus.. Nes stebiu forumą jau labai ilgai. Angliškai šneku be akcento... Mėgstamiausias filmas tai gal Twilight visos dalys.. Daina Summer-Paradise. Tikiu kad kąnors pasieksiu šiame forume. Tikiu kad sutarsime. :D

Labas, merginos mane vadina drutapyzde, manau sutarsim.

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4456 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...