Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

SanCio Paslaugos

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Visi Pristatau savo SaMp Scriptinimo Paslaugos .

Mano paslaugų sąrašas:

Bugų Taisymas - Nuo 3LT iki 10LT [ BANKU ] Nuo 5LT iki 15LT [ SMS ]

Errorų Taisymas - Nuo 1LT Iki 5LT [ BANKU ] Nuo 3LT iki 10LT [ SMS ]

Scriptų Kurimas - Nuo 5LT iki 25LT [ BANKU ] Nuo 10LT iki 30LT [ SMS ]

Ko Aš Nedarau :

Ne kūriu GM [ Nes Labai daug Laiko užtrunka ]

Ne Taisau Erroru dėl { arba }

Nedarau To Ko aš Nemoku . :}

Kontaktai :

el-paštas : [email protected]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kas čia dabar? pradejo rimtesni skripteriai rinktis ir rašyt kad teikia paslaugas, tai šudmaliukai pradejo tokie kai Dankius, Sancio rinktis ir knisti prota? GRAUDU. Mano manymu kad vaikai prades užsisakynet iš tokiu "profesionalu" ir poto floodins kad apgavo neatrašo ar smth else.

O kas tave prašo užsakineti bled? Pūsk iš čia čiūrka išpista į šikną bled. zajabal tu mane jau postinti. .. Duxe.

per pastaraji laika t.y per ši menesi ~ 20 tokiu gražiu tavo postu paraportinau ir tu dar neubanintas, matos kaip dirba moderatoriai. ;))))

O ar manes prašo? ne, aš tik patariu žmonem moket biški daugiau bet pas patikimesnius žmones o ne pas vaikus kuriem pasakai žodi pradeda keiktis kaip dvilikmetis kad atrodytu kietekas :)

Nuoroda į komentarą

Kas čia dabar? pradejo rimtesni skripteriai rinktis ir rašyt kad teikia paslaugas, tai šudmaliukai pradejo tokie kai Dankius, Sancio rinktis ir knisti prota? GRAUDU. Mano manymu kad vaikai prades užsisakynet iš tokiu "profesionalu" ir poto floodins kad apgavo neatrašo ar smth else.

O kas tave prašo užsakineti bled? Pūsk iš čia čiūrka išpista į šikną bled. zajabal tu mane jau postinti. .. Duxe.

per pastaraji laika t.y per ši menesi ~ 20 tokiu gražiu tavo postu paraportinau ir tu dar neubanintas, matos kaip dirba moderatoriai. ;))))

O ar manes prašo? ne, aš tik patariu žmonem moket biški daugiau bet pas patikimesnius žmones o ne pas vaikus kuriem pasakai žodi pradeda keiktis kaip dvilikmetis kad atrodytu kietekas :)

Aš neesu apgavikas kaip tu ir pawned'as tas.. Ne vieno neesu apgaves.

Nuoroda į komentarą

Slėpk kainas bo gausi galvon

Kas tau nepatinka? Repartuota Ant Tavo Pranešimo. :}

Ateis koks IVM ar kaip juos ten vadina ir gausi baudos žmogau, aš jam gero tas reportuoja :/

Samp Scriptinimu Paslaugoms nereike turėti patenta. Tai kad neko man nebus.

P.S Divito aš žinau ka reiške bool. tu man net nedavei pasakyti tik pradejau sakyti iškart pats rašo tai kad patylek okey?

Nuoroda į komentarą

• Parašė po 1 mėnesio...

Iškart prie reikalo, Rolli, tu daužtas. O dabar prie temos, Sancio pakankamai gerai dirba, rekomenduoju jį aišku, ne visi gali skirti tiek pinigų kiek prašo kiti, tačiau šio žmogaus kainos pakankamai geros. +Rekomendacija.

PS.: Divito! Jis gal nežino apie bool' reikšmes, o tu nežinai kur dedasi libMySQL.dll. gg.

Nuoroda į komentarą

Rolis ar tu gali viena karta nie kam neknisti proto? Susikūrei savo bled ta Dream-Life.LT Supista kažkokį LTG Dabar aš kietas *Myliu SuperGames.lt*,tu 10 kartų jau buvai užbannintas,bet ir 11 Greit būs.

Nuoroda į komentarą

Rolis ar tu gali viena karta nie kam neknisti proto? Susikūrei savo bled ta Dream-Life.LT Supista kažkokį LTG Dabar aš kietas *Myliu SuperGames.lt*,tu 10 kartų jau buvai užbannintas,bet ir 11 Greit būs.

Dviveidis vienuolikmetis

[2012.06.08 16:42:13] Jurga/Orest/\s ツ: Sveikas Rolandai

[2012.06.08 16:42:37] R0L1ﮎ: labas,

[2012.06.08 16:42:45] Jurga/Orest/\s ツ: Na kaip tau ?

[2012.06.08 16:42:49] Jurga/Orest/\s ツ: Mokslus baigei ? : )

[2012.06.08 16:42:55] Jurga/Orest/\s ツ: (happy) Geri pažymiai ? : D

[2012.06.08 16:45:23] R0L1ﮎ: baigiau

[2012.06.08 16:45:23] R0L1ﮎ: blogi

[2012.06.08 16:45:33] Jurga/Orest/\s ツ: Gaila :(

[2012.06.08 16:46:08] Jurga/Orest/\s ツ: Ar nervuotas šiandien esi?

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...