Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Legue Of Legends


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4302 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

d8a3e900125c8e53b5e8c553125c1e1b803.png

Noriu pristatyti žaidimą kurį pats nesenais atradau ir jis mane visai sudomino , ir noriu pasidalinti su jumis iš pirmo vaizdo jums gal nekaip atrodis , bet pabandžius visiškai kitaip pradedi galvoti , trumpai aprašysiu šį žaidimą iš savo lūpų , galite išsamiau pasiskaityti Google.lt , šio žaidimo stilius yra MMPORG šiame žaidime yra daugybe stiliu PVP - ( 5x5 Online žaisti žaidėjai prieš žaidėjus , yra ir ranked PVP aišku ten jau tobulesniems žaidėjams kurie turi MAX lygi ( 30 ). Taipogi yra Dominion 5x5 irgi online. Kitas stilius yra (co-op vs Al prieš kompiuterius žmones prieš botus , dominion aišku irgi yra , galima pasirinkti sunkuma ( Beginer , Intermediate ) kitas yra Custom žaidimas gali kurti pats žaidimą dėti botus , garsus žaidėjai lošia 5x5 žaidėjai su žaidėjais. Ir kitas yra Apmokymai. Išviso yra 4 stiliai.Dabar pakalbėkime apie patį žaidimą ką ten daryti ir kitką. Žaidžiant kiekvieną stilių gaunate taškų IP ( Influence Points ) už juos galite pirkti čempionus , bei runas ir kitus reikmenis. Aišku yra ir RP ( Riot Points ) - aišku jie yra mokami , bet už juos galima pirkti visko daugiau , čempionų skinus , runų puslapus , bei visą kitą. Galvojate iškur gauti Influence Points be čempionu , kievieną savaite ( Antradieniais) Atsiranda nauji čempionai. Galite keltis lygi žaisti su draugais. Bei visų kitų įdomybių. :) , Štai žaidimo traileris , ir žaidimas . ;)

Keletas video:

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=sULykZHDRXc&feature=player_embedded[/youtubecom]

Žaidimo tinklapis yra :http://www.leagueoflegends.com

Žaidimą parsisiųsti galite tik užsirigistrave, registracija čia: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f46466f62625501493990

Registruojantis galite pasirinkti region'ą kuriame žaisti : EU Nordic & East , EU West , North America.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4302 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...