Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi dauguma mane pažysta. Tikėkimės taip ir yra. Kaip ir seniau, taip ir toliau bandau skintis iki moderatoriaus posto, nebijau išukių, bet man įgryso sedėti ir nuobodžiauti forume. O JUMS? Aš sukilsiu, bet ne prieš administratorius ar moderatorius, bet tiesiog padarysiu tai pats, nieko neklausdamas ar kas nors kitką. Jeigu tik tapčiau moderatoriu, tikrai norėčiau gerai pasikalbėti su administratoriumi dėl daug siūlymų ką čia pakeisti, nes manau tikrai jau čia darosi nuobodu. PO GALAIS? KUR DINGO VISAS SUPERGAMES.LT LINKSMUMAS! Taigi, visi žinome, kad čia "Žaidimų forumas", aiškiai parašyta, tai jeigu blyn čia žaidimų forumas tai ir imkimės žaidimų, o ne kitų nesamonių? Taigi, jeigu tapsiu moderatoriu tikrai norėčiau įgyvendinti šias įdėjas:

• Surengti daug populiarių žaidimų turnyrų (League Of Legends, Counter-Strike (-1.6 ,-Source), MineCraft, San Andreas Multi Player ir kitokių, tiesiog funny game'u kaip sakoma. Kas iš to? Tai yra reikalas kažką daryti! :labusai: Ir tiesiog sudaryti savo sistemą, savo grafiką. Aišku "Stebėtojo, žaidėjo biletai", turnyrų registracijos ir panašiai, surišta viskas su FLT, turnyro registracijos už atitinkamą mokestį. Aš nebūčiau tikrai toks moderatorius kuris sedėtu vien prie forumo ir rašytu "kokie mes pavargę", aš imčiausi tai kas man patinka! Ir manau kas jums tikrai patiktu. Tad palaikykite mane ir aš pasistengsiu išpildyti jūsų norus, jeigu tik tai atsitiks aš iškarto kibsiu prie pirmųjų turnyrų. (Ką gali žinoti, gal ateityje bus ir piniginai prizai :song: ) Tai vat man pirmoji įdėja.
  • Pastebėjau, kad labai numirė tie forumo žaidimai su medaliais kaip "pagalbininkas" ir panašiai, norėčiau juos atgaivinti ir tiesiog pagerinti, o jau kaip tai pamatytumėte :)

Pagrindinės idėjos tokios, ką aš norėčiau nuveikti, tiesiog netinginiauti, nes tai yra įdomu ir manau ADMINISTRATORIUS tikrai neprieštarautu. Taigi, kitiemi piktinsis, buvai čia neaktyvus ilgai ir iškarto nori būti moderatorius. :cry: Aš verkiu, todėl, kad man Firewall blokavo IP ir nėjo į daugelį tinklapių eiti :| ... Taigi nereikia čia dėl to ant manęs rėkti ir panašiai! Aš neprašau, kad čia sukiltumėte ir nuverstumėte kitą ir mane padarytumėte moderatoriu, aš tiesiog to labai noriu ir siekiu. Sakau jums nuoširdžiai, nesu tas, kaip kiti sakytu:

"Aš čia pasakiau savo įdėjas, tikrai nenorėčiau būti moderatorius, noriu prisidėti prie forumo, būti cacalialia", OMG <--- aš nesu toks ir aš tikrai to noriu! Ir jums nemeluosiu, aš tiesiog nori sulaukti jūsų pritarimo, kad nebūtų stumimo ar kitokio šūdo ir aš jeigu pameluosiu, kad nesistengsiu to įvykdyti, aš tiesiog! Pats išeisiu iš moderatorių jeigu jums tai nepatiks, tad prašau šio forumo veteranų nuomonės apie mane, ir jeigu jūs "naujokai" esate kupini įdėjų ir norite išsakyti savo nuomonę, prašau! Sakykite, bet svarbu, kad ji būtų išsami.

Pagarbiai, norintis tapti Moderatoriumi, VilmuX.

Svečias

PRIEŠ, gerai prižiūri Skručkis, užtenka čia jo.

Skurčkis tiek negali kiek gali "globalus moderatorius". Ir jis viso forumo tikrai nesugebės prižiūrėti.

O šeip kiekvienas gali tokią "kalbą" parašyti, bet jei ir pateksi į moderatorius, Tu daryti kaip Tau patinka (na bent jau aš taip supratau), o su kitais nesitarsi ar nariai to nori, ar ne.

Svečias

Aš dar ne tokią parašyčiau.

Skurčkis tiek negali kiek gali "globalus moderatorius". Ir jis viso forumo tikrai nesugebės prižiūrėti.

O šeip kiekvienas gali tokią "kalbą" parašyti, bet jei ir pateksi į moderatorius, Tu daryti kaip Tau patinka (na bent jau aš taip supratau), o su kitais nesitarsi ar nariai to nori, ar ne.

Ir aš kažkada būsiu globalus, jei gerai dirbsiu manau.

Lada ladu ladutes keps urodai bandeles

:P

Na, manau, kad tikrai galėtum tapti, ir manau nieko blogo neatsitiktų jeigu pamėgint eiti. Palaikau tave!

P.S: Detoucher, tu nematai kas kaip dirba iš moderatorių - tad nespręsk vien iš matymo, nes tikrai dirbu, bet bent padirbu, kad ir mažokai ar pnš, bet vistiek dirbu, neturiu aš forumui tiek laiko - kiek gyvenimui, nes man mokslai dabar.

Na, manau, kad tikrai galėtum tapti, ir manau nieko blogo neatsitiktų jeigu pamėgint eiti. Palaikau tave!

P.S: Detoucher, tu nematai kas kaip dirba iš moderatorių - tad nespręsk vien iš matymo, nes tikrai dirbu, bet bent padirbu, kad ir mažokai ar pnš, bet vistiek dirbu, neturiu aš forumui tiek laiko - kiek gyvenimui, nes man mokslai dabar.

Ne tik mokslai, bet ir kitas projektas. :) Jei žinai, kad nesubegėsi apžioti tai kam apsiemi tiek projektų?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...