Peršokti į turinį

Bew.Lt ieško narių.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4505 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi ir tai ilgas postas apie Bew.Lt , taigi nerašysiu su pagražinimais ir visokiais kitokiais pričindalais suvilioti mažus vaikus. Viską ką noriu pasakyti, kad yra kuriamas "Game's scripting solution". Mūsų veikla bus neįtesinta, tai bus nebent pasieks mūsų pelnas kritinį tašką, kai tai bus būtina arba po kelerių metų. Niekur neskubėkime. Taigi klausimas: ką veiksiu aš? Jums iš dalies tai turėtu nerūpėti ir tiesiog žinoti tik tai, kad jums eis "pinigas". Taigi aš būsiu atsakingas už puslapius, mysql jungimus. Ką aš žadu ateityje? Ateitis yra mano plati, bet ar projektos iki tokio lygio išsiplės. Man nereikia replikų, kad tu vaikas ir panašiai. Aš moku mąstyti ir mano to pilnai užtenka, aš moku kažką ir man to pilnai užtenka. Nepasiseks, nepasiseks. Draugiškai išsiskirstysim ir viskas. Mano noras būtų suburti nemažą grupę, kai tai padarysim, pradėsim kažko imtis ir investuoti į sistemą, pats visko ištobulinti negaliu, bet manau, gan laisvai padaryčiau tokia sistemą.

Taigi, sistema būtų tokia gan gera. Žmogus atestuoja klientą, kad sakykime į sistemą suvedi jo vardą (Kliento slapyvardį) ir parašai kainą, ir pasrineki, moka dabar. Deriname kainą. Tada kai jau viską suderinate pasirenkate tikslią kainą ir patvirtinate. Jums tada sugeneruota mokejimai.lt kodą ir jį jam duotumėt, jis sumoka pinigus ir pradedamas darbas. darbui pabaigus jis patvirtinamas ir įkeliamas į bew.lt talpykla. Pinigai automatiškai padalijama (Manau santykis toks 80% jums, 10-15% padalijama pačiam bew.lt projektui ir 5% visiems "darbuotojams"). Taigi abipusė nauda prisidėti, bet tai manau bus kai susirinks didelė komanda ir bus nemažai užsakymų.

Taigi ko norėčiau komandoje? Nenorėčiau eilinių žmogeliukų kurie moka surinkti failus ir panašiai, man reikia grynai "skripterių","programuotojų". Taigi L2,SA-MP,CS,CSS,Silkroad,PHP,Mysql,minecraft,photoshop,video making ir pnš. ką tik mokate, ko nemoka dauguma kitų. Taigi su pelnu manau jums viską paaiškinau. Taigi atidaryma norėčiau suplanuoti per Kalėdas ar Naujuosius metus, bet manau taip viskas greit neišeis, kadangi yra daug darbo. BETA tinklapis jau yra, duočiau tik per skype žvilgtelėti. Buvo išankstinių klientų ir visokių kitokių. Jeigu norėtumėte prisidėti ir norite daugiau informacijos apie projekto eigą ir ateitį ir esate sudomintas, prašome kreiptis į mane. Skype: tadas-vilmux

Manau nekliudo jums, kad man 13. Kam kliudo, tiesiog net nebando kreiptis į mane. Aš neieškau labai didelių, gali būti, kad ir 5 metų ar net 80. Man tai nekliudo. Aišku čia tik pavyzdys. Svarbu, kad žmogus protingai mąstytu ir turėtu įdėjų. Ir su juo viskas bus gerai, išpirmo bus manau visi priimami ir bus daroma grupė. Tada ir spręsime ką paimti, ką ne.

Savaime aiškų, kad reikėtu ateiti su investiciją. Ganėtinai maža. Investicija už hostingą ir ateities biudžetą. Pats įnešiu manau daugiausiai, tad tiesiog jei turite galvoje kažkokio minkštimo kurio neturi kiti ir kišenėje barška šiek tiek centų ir norite kažkur juos padėti ir užsidirbti, bandykite susisiekti su manimi ir viską sutarsime.

P.S. Nemanykite, kad aš esu vien tik rimtas. Manau komanda mūsų bus ir linksma. Briednų, pasikėlusių dėdų mūms taipogi nereikia.

Jeigu yra bendras klausimas, klauskite šioje temoje. Kadangi jei yra ganėtinai rimtas klausimas ir manote, kad dauguma norėtu tai žinoti, galite klausinėti čia. Jeigu kyla kitokių klausimų, reiškite savo nuomones asmeniškai man į skype.

Dar karta primenu. Mano skype (tadas-vilmux).

Ačiū, kad skaitėte.

Pagarbiai Bew.Lt administratorius VilmuX.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4505 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...