Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Palikti GaNkster'iui forumą?  

19 balsai

1. 1. Palikti GaNkster'iui forumą?

• Taip!
      8
    • Ne.
      11

Recommended Posts

Žiūriu visi kaip ir bėga iš šito forumo, be jokios rimtos priežasties. Tai neatsilikdamas nuo mados, bet palikdamas teisę spręsti jums ar likti man čia ar ne, prašau jūsų atsakyti į apklausą. Rezultatai bus paskelbti sekmadienį 19:00h. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Čia tavo reikalas. Nori - lankykis. Nenori - nyk iš čia. Mados gaudyti tikrai neapsimoka, nes ji keičiasi kas dieną, gal dvi. Pamatysi, po 2-3 dienų visi čia sugrįš, gal su naujais vartotojais.

Balsuoju kad pasiliktum, nes kai kurios tavo pamokos man praverčia.

Čia tavo reikalas. Nori - lankykis. Nenori - nyk iš čia. Mados gaudyti tikrai neapsimoka, nes ji keičiasi kas dieną, gal dvi. Pamatysi, po 2-3 dienų visi čia sugrįš, gal su naujais vartotojais.

Balsuoju kad pasiliktum, nes kai kurios tavo pamokos man praverčia.

Gera nuomonė, gera.

Aš tai balsuoju, kad ne. Maladec šiaip žmogus esi, tokių trūksta forumui.

Taipogi pritariu HuSTz`. Tokie kaip Vidmax, po porors dienų vėl grįš, gi būtų abydna būt parašius 2600 pranešimų veltui.

Jeigu šitame forume visi būtų tokie maladiec kaip aš, tai nebūtų net idomu čia lankytis :D.

8gHUMz7.png

Ne pasilik. ;) kaip tik geriau kai yra normaliu zmoniu, buwo pykciau bet nieko nepadarysi visko pasitaiko,o as manau kiti palieka kad visi pradedu rasineti davai pasilik neiseik ir t.t.

demesio trukumas ir vsio.

Reikia kartais ir pasipykt, kad būtų įdomiau :D. Vat sutinku aš su tuo, kad kitiems galimas dėmesio trūkumas. Jeigu jau būtų visiškai apsisprendę palikt projektą, tai parašytų svarią priežastį, bei iškart paliktų projektą.

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...