Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ar nenorėtumėte griežtinti GFX parduotuvių kūrinėjimus? Nes tarkim vienas narys susikuria GFX parduotuvę, parašo ten 2-3 pranešimus, ir ją užrakina, paskui po kelių dienų vėl sukuria. Arba sukuria parduotuvę, ir parašo, kad ieško GFX partnerio, jį susiranda, tą seną temą užrakiną, ir sukuria naują, tai nebūtų lengviau tą seną temą redaguoti ir pridėti tą naują partnerį?

Čia pavizdys, ėmiau bet kokią GFX parduotuvę, o panašiose temose rodo:

original_img.png

Man nedaeina, ką jūs darot iš forumo? Šiūkšlyną...

Argi jums sunku, jei ateina partneris, jūs redaguojat temą prirašot temos pavadinime jo nick'ą, parašot ką jis gamina, ir ko ne, o jei išeina, viską iš tos temos ištrinat kas susyję su juo, ir viskas!

Ar jūs dėl FLT kūrinėjat tas temas?

Pasiūlymas moderatoriams:

Griežtinkit temų kūrinėjimą.

Čia ne vien weed su vidmax taip daro, kaikas per 2 dienas gauna kokį 12 užsakimų puse padaręs rašo ai niekas nesisako rakinu temą... Reiktu dar padaryt, kad galėtum atrakint nuosavą užrakintą temą už kokius 20flt, nes dabar tikrai siaubas, gal nuo to sumažėtu tos temos.

Aš juk parašiau ten, kad ėmiau bet kokią parduotuvę, ir vistiek panašių temų yra daug.

Aš tik vieną parduotuvę su weeD'ų sukūriau.. Nekaltinkit manęs :>

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5349 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...