Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Supergames'iečiai :) Net nebuvau pastebėjęs, jog čia dar ir prisistatymai yra : D Ir galvoju, visgi ir aš prisistatysiu.

Aš` - Sveiki, mano vardas Arintas, pasivadinęs būnu kaip Artas`. Man 16 metų, livin' in Raseiniai (Pasirašykit komentaruose, gal kas iš raseinių taip pat, arba važinėja :D).

Pomėgiai` - Muzika, Grafika, Sportas. Labai mėgstu muziką, į dieną privalau kaip minimum paklausyti bent 5 gerų dainų :) Dieviškai mėgstu Progressive House, Electro House, Mashups bei remixes like -

. SU ta muzika užsiimu ne tik klausymu, dj`ausiu mokykloje, visada leidžiu muziką vakarėliuose.

Grafika - Kuriu jau 2 metus, tačiau per tuos METUS nenuveikdavau tiek kiek jūs per 4 mėnesius :) Antrieji metai man buvo apsireiškimas. :D Bet mane nervina, kai tų idėju kartais ni*ūja :D Kadanors pamatysit mano Galerija ;) Bet su grafika užsiiminėju jau seniai, prieš Photoshopą būdavo lapas popieriaus ;)

Sportas - Ką aš ten sportuoju :D Futbolą lankau ir tiek :D

Instrumentai - Groju Vienu instrumentu - Gitara, BOsine gitara. Juos esu gerai įvaldęs.

Mano vidus` - Pats esu žmogėnas prikolnas, su geru Humoro jausmu :D Bet šiame forume susilaikau..:D Esu šiaip talentingas - Seniau dainuodavau. Esu muzikalus - jaučiu ritmą, todėl domina visi instrumentai, kad ir būgnai.. Turiu "akis" - Kadangi jau seniai užsiiminėju grafika ir daile, tai pas mane truputį ištreniruotas "stiliaus pojūtis". Viskas pas mane gimsta iš vaidzduotės, ne kaip kiti šiaime forume, kaip pastebėjau. Nepriimkite tai kaip pagirų - Aš nuodugniai aprašau jums save ;)

Ko čia atvykau` - O atvykau dėl geros šaikos :D Labai mėgstu bendrauti, esu netoks kaip kiti uždarybės, kurie net neatrašo į skype, iš manęs šito neisitikekite :D jau kelis "draugelius" įsigijau, ir jau pažystu, ir džiaugiuos, kad jie ne zanūdos :D - .weeD`, Skruckis. Kolkas tiek ;D Gal kas dar norės pachatint, man i skype PM :D

Pabaigai` - Ačiū, kad skaitėt, ta proga paklausykit šitos dainos -

:D

Aistra - piešti betkokio tipo logotipus. :]

Ne, tikrai nesijuokiau, nebent šypsojausi. O dėl ko taip sakai? Kad smailų daug? Na taip, jie tikrai čia ryškūs.. :) Smailai nerodo tikrų emocijų, jei ir daug smailų, tai juokiausi nebent mintyse. :)

P.S Sveikas Gankster'i :hi:

Taip. Aš pats kartais dedu tuos smailus iš "inercijos", nors tuo momentu man visai nebūna juokinga.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5320 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...