Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dėl ko uždrausti? Kas jum trukdo? Kas nori tas perka, jei FLT negaili...

O tai tada kokia prasmė iš tos reputacijos forume, jeigu ją gali tiesiog nusipirkti? Juk tai svarbiau nei forumo litai ir ją reikia užsitarnauti. Praranda tada prasmę reputacija, jeigu ji nupirkta...

Beje, aš irgi už. Šią problemą iškėliau gal prieš mėnesį (tik tarp moderatorių), bet kol kas nesulaukiau administratoriaus pasisakymo, tai dar nelabai ką ir galiu daryti. Aišku, gal reiktų pabūti ryžtingesniems ir patiems imtis iniciatyvos, bet vistiek... :D

*Wuff*

34h9p39.gif

Dėl ko uždrausti? Kas jum trukdo? Kas nori tas perka, jei FLT negaili...

Aš pats keleta ju nusipirkau ir supratau kad galiu prisipirkt ju belekiek, bet man išto naudos nera, man smagu užsidirbti, todėl siūlau ir kitiems ta daryti, dabar tu turi 170~ rep'u iškiek ju nepirktu ar t.t gautu už pagalba? 50 bus? nemanau.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Kaip jūs ją žadat uždraust?

Kaip, kad ir visada. Temos bus trinamos, iš to kuris pirko bus panaikinta nupirkta reputacija (iš suteikusio forumo litai) ir jei vistiek bus toliau vykdoma tokia veikla - įspėjimai. Ir taip kariausim, kol atpras. :D

O tai dabar kurie turi nusipirkę reputaciją, tai jos neteks ar ji liks?

v1.png

Kaip jūs ją žadat uždraust?

Kaip, kad ir visada. Temos bus trinamos, iš to kuris pirko bus panaikinta nupirkta reputacija (iš suteikusio forumo litai) ir jei vistiek bus toliau vykdoma tokia veikla - įspėjimai. Ir taip kariausim, kol atpras. :D

Galiu padėt ispejimus dalint i like that. :D

Įsivaizduoju aš tave modo vietoje :rolleyes:

Įsivaizduoju aš tave modo vietoje :rolleyes:

Blogaja prasme? jei blogaja pagrysk savo nuomone...

Manau kad dauguma už bus ir manau adminas turetu peržvelgti mano pasiūlyma...

Tiesiog yra taip, jog jei narys nori į modus, jis turi apsiimti visu forumu, bet tave matau dažniausiai GFX skiltyje. O šeip geriausiai būtų, kad padarytų daugiau administratorių ir juos suskirstytų į kiekvieną skiltį :))

Tiesiog yra taip, jog jei narys nori į modus, jis turi apsiimti visu forumu, bet tave matau dažniausiai GFX skiltyje. O šeip geriausiai būtų, kad padarytų daugiau administratorių ir juos suskirstytų į kiekvieną skiltį :))

Atsiprašau modu už offtopic'ą bet dėja aš GFX skilty labai retai lankaus dažniau san andreas , pasiūlymu ir turguje. :] bet šiaip visur po biški bunu.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Geans. - Dabar pagal tavo nuomonę. Kad visi yra Moderatoriai blogi, o manai tu būtųm geras? Pasvarstykim tavo teiginį.

Mano postai siekia 2-3 per dieną. Kodėl? Aš nesu Flood'eris, kad flood'inčiau kiekvienoje temoje. "Šaunus darbas ir pnš." Aš tiesiog peržiūriu forumą ir jei randu įdomią temą, ten papostinu savo nuomonę.

Gal jis irgi to nedaro? Mano mėgstamiausios skiltys "Counter-Strike" ir "MineCraft". Taipogi pagrindiniai forumai. Tai kas dabar? Jei tu Flood'ini vadinasi būsi geras moderatorius?

Peace žmogau, Peace.

Beto už tokį dalyką, tikrai už. Aš pats nei neperkų, nei ką. Buvau kelis kartus pabandes, bet ... Na tikrai už.

UŽ!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...