Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5331 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba diena,

Šiuo metu kuriu pats " GRP " stiliaus serverį, nes neturiu tiek daug laiko, kad galėčiau kurti serverį nuo nulio, kitaip sąkant ( new.pwn ). Ir kitiems " GRP " kūrėjams turiu pasiūlymą, manau tikrai neeilinį. Daugelis kūrėjų kuriančių " GRP " modifikacijas sukuria ta patį kas yra kiekviename " GRP " serveryje, jeigu jau kuriate serverį tokio stiliaus t.y. " GRP " tai jau sukurkite kažką naujuo / unikalaus, nes dabar apsoliučiai kiekviename " GRP " serveryje yra tos pačios sistemos. Tai tiek norėjau pasakyti, kurkite kažką naujo.

PARDUODU UNIKALIĄ " POKER " SISTEMĄ, PRITAIKYTĄ SA:MP ŽAIDIMUI

gta-samp-pardavimai/parduodu-unikali-poker-sistem-t108719.html

Na pavyzdžiui aš su paulius_fuji kuriame serverį paėmeme eRpg gm bet daug ką keičiamedarome sistemas paprastas nesunkias nes daug dar nemokam bet įdomias, kokios jos dar neatskleisiu.

Kam nors įdomu?

Mhmm., man įdomu.

-- Papildyta --

Na pavyzdžiui aš su paulius_fuji kuriame serverį paėmeme eRpg gm bet daug ką keičiamedarome sistemas paprastas nesunkias nes daug dar nemokam bet įdomias, kokios jos dar neatskleisiu.

Kam nors įdomu?

Mhmm., man įdomu.

PARDUODU UNIKALIĄ " POKER " SISTEMĄ, PRITAIKYTĄ SA:MP ŽAIDIMUI

gta-samp-pardavimai/parduodu-unikali-poker-sistem-t108719.html

Siaip manau visi stengiasi kazka naujo sukurt,bet jau nera ka ir prikurt,su laiku atsiras viskas:|

heh nusišnekejai, viskas imanoma, tu ideju mano galvoj knibzda pilna, tik tokios kad jas sunku igivendint.

Nu kazka norejau pasakyt panasaus,as ir pamastaus kaip anas galetu but,kaip kitas,bet kai reiktu igyvendint tai nieko nepavyktu:|

• Parašė po 1 mėnesio...

Dažniausiai tik vaikai aklai pajungia GRP skriptą, ir valdo tą serverį belekaip tik tam, kad valdyt ir vaidint va kas per aš, aš turiu servą ir aš dievas dabar serve. Vaikų psichologija čia, kad visiems aiškint serve, tokie servai ir neišsilaiko ilgai.

O kas rimčiau kažką planuoja, tas ir pakoreguoja visus GRP skriptus savo, ir tik tada paleidžia

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...