Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 81
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Honda dilan B) Šiaip, keista, kad tokių metų taip rašai t.y taisyklingai daugmaž. Turbūt čia labūsai jau tave taip išauklėjo - visgi jaunas esi tokių metų, kaip tavo reikia bėgiot pievomis - o gaila aš to nedariau - tuo metu net PC neturėjau normalaus, bet whatever, kaip visiems žinomo buvusio valdžios atstovo žodžiais "Tvarka Bus" baigiu postą bei linkiu, kad viskas klostytus sklandžiai be jokių prošvaisčių ir žiūrėk, kad nebūtų, taip kaip su "Tvarka bus" - o pasirodytų , kad jos visai nėra. Tad sekmės baudžiant :)

B-A=B+(-A)

Aš įsivaikinu FunkyDude :D

Manau Dominus neprieštaraus:D ;)

blyn Cukriukė kokia :angry: Ace ir Alus - vat mus turi įsivaikinti, o ne jį :angry::cry: Dominus prieštarauk jai !!!

Tai jūs ir taip mano vaikai užsimaniau dar vieno! :D Noriu daugiavaikės šeimos :D

ai tai gerai :D Mamyteeeee, palaikyk mane už rankos su Alumi, mes bijom dėdės 3cisSs !!! :cry::D

Ko jūs jo bijot? :D A nuskriaudė? :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 6022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...