Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 40
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Pasiūliau aš jam ūbagų kortelę įsigyt, bei paremiau 0.04 centų ant "bibi" saldainių.

Gaila, bet sakė, kad krizės metu jie kainuoja 0.05 centų, o ubagų kortelių nebėra, nes per daug jų prisiemė. Paremkit jį vienu centu, juk tai daryti šitaip lengva!

Mažiau "bibi" čiulpk, gal ne tokia didelė fantazija bus.

Aš ne ūbagas, kad juos čiulpėčiau, ieškokis kitų naparkinų ir eik po krumų čiulpėti sekmės.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Klaidingai užsipuole? pažiurekit čia matosi kaip jis nedaug i pliusa eina, o tai iškur dar 10k? nesamones šneka :]
Esme tame kad nuperka iš jo ir vel dar daugiau atsiranda...

-

Iš kur tie 10k? Turbūt sukėlęs visus likusius 5 Pervedimų istorijos puslapius suprastum. Bet jeigu pats bugini, tai nereiškia kad ir aš tą patį darau. :)

Pasiūliau aš jam ūbagų kortelę įsigyt, bei paremiau 0.04 centų ant "bibi" saldainių.

Gaila, bet sakė, kad krizės metu jie kainuoja 0.05 centų, o ubagų kortelių nebėra, nes per daug jų prisiemė. Paremkit jį vienu centu, juk tai daryti šitaip lengva!

Mažiau "bibi" čiulpk, gal ne tokia didelė fantazija bus.

Aš ne ūbagas, kad juos čiulpėčiau, ieškokis kitų naparkinų ir eik po krumų čiulpėti sekmės.

Tu tai išviso slėpkis kelmas.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ganksteri, tai paaiškink kaip pas tave FLT nukrito ir staigiai pakilo dvigubai kiek nukrito? ( nestaigiai valandos begyje )

Bahuras prigautas :D Kad raminkis, visitek bugini, jei ROL1S testino buga :) Tai man rodos taip ir yra. :)

Nick blogai parašytas :/ taip testinau, ir matau kad daug kas bugina bet FLT pas nieka stambiai nedideja tik pas ganksteri.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ganksteri, tai paaiškink kaip pas tave FLT nukrito ir staigiai pakilo dvigubai kiek nukrito? ( nestaigiai valandos begyje )
Bahuras prigautas :D Kad raminkis, visitek bugini, jei ROL1S testino buga :) Tai man rodos taip ir yra. :)

Nick blogai parašytas :/ taip testinau, ir matau kad daug kas bugina bet FLT pas nieka stambiai nedideja tik pas ganksteri.

Pasižiūrėk pirmam puslapyje didelis paveikslėlis:

1 puslapio FLT pervedimų/gavimo apyvarta. Visa tiesa apie GaNkster

Turėjau 2,024FLT > Gavau iš Kienžis 3,567FLT , tada kitam nariui persiunčiau, 1,790FLT gal dėl to tau ir atrodo, kad jie taip šokinėja.. Dabar likusius persidėjau į banką, kad augtų palūkanos, ir pardaviau Detoucher` 2X REP už 250FLT Dabar aišku, ar vis dar teigsi savo durną hipotezę?

GaNkster iš vienos pusės daugiau tikiu juo ... Nes visose diskusijose kiek esu jį girdėjas , atrodai fainas linksmas patikimas nemeluojantis žmogus tad dabar sunku ir patikėti jai tai būtų tiesa , nesitikiu tikrai ... Dominus ateis ir viskas išaiškės , kad kastuvu nekilojam nežinodami kaip yra.

Na taip, reikia laukti Dominus žodžio, nes čia kai kam niekaip neišaiškinsi. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...