Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4850 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 45
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

buggeri buggeri prisidirbai ant savo galvos, dabar ban'as tau garantuotas :]

? :DDD

GaNkster - biški neapsimoka uz 10Lt 1800flt.

Kam apsimoka kam ne, perkant papildymu atlygis didesnis, o už perlaidą 1900FLT.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

buggeri buggeri prisidirbai ant savo galvos, dabar ban'as tau garantuotas :]

? :DDD

GaNkster - biški neapsimoka uz 10Lt 1800flt.

Kam apsimoka kam ne, perkant papildymu atlygis didesnis, o už perlaidą 1900FLT.

Neapsimesk durniuku darais lt bugindamas FLT :]

Jeigu čia yra durniukų, tai nebent tu. Gal pasakysi man, kaip tuos FLT reikia buginti?

8gHUMz7.png

Jeigu čia yra durniukų, tai nebent tu. Gal pasakysi man, kaip tuos FLT reikia buginti?

Pačiam labai puikiai sekas, bet tik per tavo didžiuli gopšuma pasimate kaip tu juos bugini :]]] BUSTED atrašys adminas arba Valdas ir tu bana gausi :]

Puslapio administratorius nėra toks "protingas", kaip tu ir jis už nieko bano nededa, pažiūrės Pervedimų istoriją ir pamatys, kad jokiais bugais aš neužsiimu. :)

-

O gal GaNkster'i gali pasakyt, jei tu parduoti tuos FLT, tai kaip pas tave atsiranda dar dar daugiau jų? Nors tavo pranešimų kiekis nekinta.

Tačiau, Apie viską skyriuje FLT duoda, o papildomų FLT gaunų, už pagalbą, aukcionus ir kažkokių darbų nupiešimą. AČIŪ, kad supisot temą su savo pranešimais. :)

8gHUMz7.png

Pačiam labai puikiai sekas, bet tik per tavo didžiuli gopšuma pasimate kaip tu juos bugini :]]] BUSTED atrašys adminas arba Valdas ir tu bana gausi :]

Puslapio administratorius nėra toks "protingas", kaip tu ir jis už nieko bano nededa, pažiūrės Pervedimų istoriją ir pamatys, kad jokiais bugais aš neužsiimu. :)

-

O gal GaNkster'i gali pasakyt, jei tu parduoti tuos FLT, tai kaip pas tave atsiranda dar dar daugiau jų? Nors tavo pranešimų kiekis nekinta.

Tačiau, Apie viską skyriuje FLT duoda, o papildomų FLT gaunų, už pagalbą, aukcionus ir kažkokių darbų nupiešimą. AČIŪ, kad supisot temą su savo pranešimais. :)

Žinok aš nieko prieš tave neturiu (: Aš tik paklausiau, nes įdomu ir tiek ;)

Gankster tai vą dabar parašė Dominus, nu aš nemanau kad tu apgaudinėji :) Bet flt kiekis tai nžn kaip taip greit auga :D

Neapgaudinėju, kas norės tam pacituosiu Dominus žodžius, FLT buvo atimti dėl neteisingų nario R0L1S kaltinimų, bet vakar Dominus viską sugražino.

8gHUMz7.png

tad atsargiai su tokiais kaip šis pardavinėtojais. Vaikštote peilio ašmenimis!

Keistai Dominus parašė. Nieko prieš tave GaNkster tikrai neturiu, tik Dominus va norėčiau paklausti kodėl jis tuos žodžius parašė.

Dėl to, kai R0L1S ten tą temą sūkurė neva, kad aš ten FLT buginu, nes pagal jo žodžius magiškai po 10k atsirasdavo, nežinomu laiku. Tai Dominus kaip ir patikėjo juo, dėl kažkokių priežaščių. Bet mes viską išsiaiškinome. :)

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4850 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...