Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yo,

šiandien paskutinė mano diena šitame forume.Čia prabuvau jau visus metus! Paprašiau Aurimo,kad nuimtų moderatorių teises. Kažkurie manęs nekentė,nes manė,kad už nieką įspėjimus dalinau,kiti dėl kito. Aš išeinu į Imagination.lt , toliau užsiimsiu gfx'u,nes čia nieko gero. Aš atėjau į šį forumą tik dėl GFX, todėl manęs niekas nematė žaidimų subforumuose. Jeigu kam reikės skypės,prašau: bartazaz . O kad jūsų nenuskriausčiau,išdalinu savo FLT. :)

1. Žaletas - mano tetukas. =D Jam gražinu 1000.00,nes buvau skolingas. :)

2. LaGGeR;] - HNS meistras,nuo kurio gaunu malkų ir kuris suvalgė PC savo =D. Duodu jam 200.00 litų.

3. nHk - Resursų vagis. Duodu jam 200.00 litų naujiems resursams nusipirkt. =D

4. Geans - Visų galų kaimynas. Duodu jam 200.00 litų

5. fRisky` - Mano pusbrolio klasiokas. Duodu 200.00 litų,kad galėčiau atvaryt pas jį pavalgyt traškučių. =D

6. Dixie - Rimtas plikius. Duodu jam 100 litų,nes vis dar nemoka rašyt "idiotas". :)

7. ManaXi - Portal 2 nuotykių medžiotojas. Duodu jam 100 litų.

8. RaDD - Cs erelis. Duodu jam 100 litų.

9. Mikas - Steam masta. Duodu jam 100 litų.

Laukit pinigų.

Stebėsiu šitą temą,tai rašykit ir nebijokit manęs,nesikandžioju. =D

Galit rašyti kaip norit apie manę,gal kita kart pasikeisiu. :)

• Atsakymų 65
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Na ką padarysi, gaila, kad išeini, bet man ne problema nieko neprarasiu aš iš čia, jei ką per skypą susirašom :D O dar jei ką susitiksim :DD Žinoma užsuksiu aš į imagination tai ten susitiksim, pakovosim ^^ (aišku aš pralaimėsiu, bet neesmė). Dėkui už FLT, nors ir nieko aš su jais neveikiu ;DD Ne pasaulio pabaiga, ne tu paskutinis išeini :D

Tai sekmės didvyri! :)

Koks tu buvai? ZJBS BUVAI BE PRIEKAIŠTU GERAS MODERATORIUS , GERAS DRAUGAS ... Manau skaudi žinia visam forumui , kad netenkam gero draugo... Na ką be padarysi sekmės tam suknistam imagination.Lt mes tarėmes visi sakėm , kad grįži vistiek , nes laušim chebroj imagination.lt ir ten bus copy supergames.lt , kad niekur tu nedingsi:D Nusišnekėjau , bet davai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4947 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...