Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[16] Lukas: norįėjau

[16] Lukas: ir parašiaui

[16] Lukas: vistiek tavo red-county.lt

[16] Lukas: nebus;P

[16] Lukas: ateisiu su vienu servą supisiu:P

[16] Lukas: Acc visų pavogsiu:O (rofl)

[16] Lukas: Dwj blockinu

[16] Lukas: Jai nroėsi

[16] Lukas: ką

[16] Lukas: dar pasakyti

[16] Lukas: tai parašyk aš jau tau nerašau

Jo slapyvardis: Kent_West

Ir dar įlgai neblockinji keistą....

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Kai tu man nevykęs vaikas esi , tigi taip ir bus ką išsigandai?:D Vistiek sugrius tavo servas , nes tavo projektai ilgai nelaiko .:P

O tavo kad įlgai laiko, mano įlgiau už tavo. Šis projektas tikrai įlgai laikys, o kažkokie marozai bando čia gązdinti kaip kokie mulkiai, nieko tiesiog nemoki, vaikas gali valinti tik "DIDYSIS HACKERIS"

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Kent West kadangi tu 14-likos metu sportininkas visi taves pabugome ir tai viska keicia. Tu bent pats matai ka rasai? Niekam neidomios tavo tos replikos isvis is kokios skyles tu cia islindai? Eik gal siek tiek i kiema gryno oro ikvepk nes matosi kad kompiuteris visiskai galvele susuko. Jai neturi ka daro pasakyti isvis nesakyk NIEKO. Kent West

123 kompanija - www.123kompanija.do.am

Nori usidirpt pinigu? - http://adf.ly/?id=6354420

Neprimesk kieto žioplį per tel'ą kalbi kaip mano močiutė tu čia laido riteris , prie kompo storulis sėdi lašinius mesk pirmą *Myliu SuperGames.lt* . Verche tu , aš bent sportuoju ne taip kaip tu sėdi ir žiuri į ekrąną.

Visų pirmą kaip kalbėjome

Tu pats sakiai kad man duotum 15-16, taip sakiau kad tau duočiau kažkur 15 metų

Daugiau aš storas?:D - Nebejuokink

Vierchas? - Kur vierchinu?

Sportuoji?:DD - Nebejuokink vaikeliau, mačiau foto ;D Storas esi, vieną kartą sakai ūgis 169 daugiau 176 ar kiek greit augi? :o Gailą kad foto tavo nebeuturiu, tu gaidys o ne erelis. :) Sportuoja... Visą laiką on prie kompo, noliferiau paskutinis.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5428 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...