Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5226 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Geriausias skripteris Lietuvoje  

68 balsai

1. 1. Geriausias skripteris Lietuvoje

• Dankius
      5
    • Gravity
      8
    • Zukov
      4
    • Alch0bako
      13
    • Kitas
      38

Recommended Posts

• Atsakymų 52
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Čia tipo Grp editeriai vadinasi skripteriais? U MAD???????

kažin kas tie tavo vadinami „GRP editeriai“... Be to tu tikrai nežinai kaip kiekvienas iš parašytų žmonių scriptina, nes už dyką niekas nieko nedalina. O šiaip mano nuomonė apie tave, kad moki geriau tu už mane tik flt pervedinėti, daugiau nieko. :)

Kaip niekas uždyka nedalina ?

Aš kaip pradėjau skriptinti , tik taip ir mokiausi skriptinti dalindamas savo Skriptus :D

":278q0gtz]
Čia tipo Grp editeriai vadinasi skripteriais? U MAD???????

kažin kas tie tavo vadinami „GRP editeriai“... Be to tu tikrai nežinai kaip kiekvienas iš parašytų žmonių scriptina, nes už dyką niekas nieko nedalina. O šiaip mano nuomonė apie tave, kad moki geriau tu už mane tik flt pervedinėti, daugiau nieko. :)

Kaip niekas uždyka nedalina ?

Aš kaip pradėjau skriptinti , tik taip ir mokiausi skriptinti dalindamas savo Skriptus :D

Aš šneku apie dideles sistemas su daug veiksmų, o ne eilinius kurie patalpinti kituose tinklapiuose.

j

tai sukuriam tema tokia: Geriausias SuperGames.LT scripteris nes aišku yra tokiu scripteriu apie kuriuos mes nežinome gal.. :D ir ne balsavimo variantus dėkime o tegul kekvienas žmogus parašo savo 5 favoritus ir tada kai susirinks tie 5 žmones tada uždėkit balsavima ir nuspresit, pabrėžiu: tik SuperGames.LT scripteriai tad nebus tokiu kaip Gravity ar RenisL kurie čia nekiša noses :D

Kaip mano mintis? gera bloga?

• Parašė po 6 mėnesių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...