Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5229 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Geriausias skripteris Lietuvoje  

68 balsai

1. 1. Geriausias skripteris Lietuvoje

• Dankius
      5
    • Gravity
      8
    • Zukov
      4
    • Alch0bako
      13
    • Kitas
      38

Recommended Posts

• Atsakymų 52
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ne, labai klysti jei mana, kad jis geriausias iš visų čia esančių, man Divito į skype rašė kas geriausi, bet tikrai ne just-rpg.lt modo kūrėjas, manęs jis pagalbos dar prašė dėl menkniekio kai buvo dar just-rpg, krč pastebėjas buvau, kad ten GRP6 gal edit'as (nesidomiu GRP), žoodžiu jis tikrai NE.

Ne, labai klysti jei mana, kad jis geriausias iš visų čia esančių, man Divito į skype rašė kas geriausi, bet tikrai ne just-rpg.lt modo kūrėjas, manęs jis pagalbos dar prašė dėl menkniekio kai buvo dar just-rpg, krč pastebėjas buvau, kad ten GRP6 gal edit'as (nesidomiu GRP), žoodžiu jis tikrai NE.

Gali visko buti.

-- Papildyta --

Nebijok !Lukni! Nebusi cia irasytas :/ Jums dar klausimu kyla? SG geriausias yra Gitarinis Herojus... Problem? Lux1 baik puikuotis,2car tesukuriai daugiau nieko... Isvis manau nereikia cia tokiu temu,nes ir taip aisku,ir tas Dankius dar zaliukas palygynus su GuitarHero...

-- Papildyta --

Visu pirma kiek žinau niekas neminėjo kad GuitarHero yra blogas skripteris, aš žinau kad jis geras skripteris, Lukas taip pat rašė kad geras, niekas jo nenuvertina, nes žino kad sugeba.

Dankius - Žaliukas.

SG geriausias - Neaišku.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Parodyk nors viena servą savo UNIKALU, o aš jo mačiau sampscape, va ten tai unikalumas, tiek ideja, tiek servas. :)

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ale tu matai kas dedasi pasaulį???? Aš puikuojasiu? Juokdarys tu? Parašiau, kad jis nieko gero, mat aš puikuojos..

Dabar ištemk ausis ir klausykis.

Aš nekuriu jokių source code ir byb code supranti Arnoldai Legendari? Nesupranti, sukūriau kažkokį šūdą, apsverkiai, bet..

Tikrai nesipuikuoju :D Good luck! :mucha:

Parodyk nors viena servą savo UNIKALU, o aš jo mačiau sampscape, va ten tai unikalumas, tiek ideja, tiek servas. :)

Aš taip pat jo matčiau SampScape serveri, ir žaidžiau gan įdomiai ten buvo sumastyta..

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Atsimenu buvo unikalus, bet šiaip nieko gero ten nebuvo. Na nesvarbu ką jis sukūrė, svarbu tai, kad jis į geriausių list'ą neįeina :).

Na jis gal į geriausiu listą neieina, bet jis man vienas geirausiu šiam forume, o tu mano list'e šitam forume kaži ar i top dvidešimtuką ieitum. :)

O jis buvo nieko gero pradinese versijuose poto buvo wow kai ištobulino.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ale tu matai kas dedasi pasaulį???? Aš puikuojasiu? Juokdarys tu? Parašiau, kad jis nieko gero, mat aš puikuojos..

Dabar ištemk ausis ir klausykis.

Aš nekuriu jokių source code ir byb code supranti Arnoldai Legendari? Nesupranti, sukūriau kažkokį šūdą, apsverkiai, bet..

Tikrai nesipuikuoju :D Good luck! :mucha:

iš kur žinai mano pavardė blyn? :mucha: Gal ir klystu,atsiprašau tada.O rimtai iš kur žinai mano Sampiška pavarde? :D

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...