Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,Mano nick per si serveri ira Paulina_Kraneskaite mano tikras Vardas ira Paulina,As esu is Panevezio,man 14metu,megstu pajokauti,megstu pasportuoti,begioti,zaisti su draugais Pc,mano zaidimas ira geriausias Sa-MP tdl as ji zaidziu jau 3metus :) As per sita srw Jeskau darbo,ipac taxi :) po truputi visska padarau :) :) Stengiuos nors darba gauti,gal dar stengiuos Vup stausa gauti :) Man patinka labai sitas srw :) visada busiu on prie jo :) Seip as esu gera,protinga,megstu paisdikauti :P Zaisdavau cs :pyks: bet meciau ji,nes pradejo nusibosti,bet buvo geras game,paskui zaisdavau Gta vice city jau nebelosiu,ir paskui pradejau 3metus zaisti SA-MP :)) Labiausiai megstu zaisti su draugais,su pc,sportuoti,mokintis :) Ir noreciau su visais zmonem susipazinti kurie zaidzia sitams rw :nice:

Paulina_Kraneskaite

Rašysenos tai 0. Gal geriau ne SAMP žaisk, o mokykis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5417 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...