Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 109
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Naujas man nelabai, o ir seni nieko gero. Kzkas gerai sako išsakė savo nuomonę, o tu jos nepaklausiai.

Ir ne laikas su PS tave skiria nuo tobulumo, tu pats save skiri, jei tu sakai, kad jo darbai geresni nes jis ilgiau pasėdėjo prie PS tai tu tikrai neteisus, užtenka įsigilinti į patį meną, stengtis tobulėti, mokintis tada tu tikrai daugiau pasieksi, o jei pasakai - jis geriau piešia, nes jis sėdi ilgiau prie PS. Tai ką žinau, darbai tokie ech... Tu tikrai gali padaryti geresnius, ne kalbu kur ateina naujokas dar nežino pagrindų tarkim kaip aš, daug ką išmokau dėdamas darbus į galeriją ( savo ) ir klausydamas kritikos, sakyk ką nori aš patobulėjau nuo pirmo, antro, trečio darbo. Tiek iš mano pusės.

e477f925933ad422f22e73b91c6ad305717.png

Nereikejo isvis cia savo darbu kist jei kazkas nepatinka. Verksnys.

Tu man neaiškink ką man daryt ko ne. Nenoriu ginčytis su tokiu kaip tu nes nenoriu įspėjimo gaut. :)

Su tokiu kaip as? T.y. su zmogum kuriam tavo darbai lievi? :D Zmogau prasiplauk galva gyvenime nebus viskas rozem klota ir ne visiem tu patiksi ;)

Tu man neaiškink ką man daryt ko ne. Nenoriu ginčytis su tokiu kaip tu nes nenoriu įspėjimo gaut. :)

Su tokiu kaip as? T.y. su zmogum kuriam tavo darbai lievi? :D Zmogau prasiplauk galva gyvenime nebus viskas rozem klota ir ne visiem tu patiksi ;)

Aš taip sakau, kad aš visiem patiksiu?

Klausyk. Gali tu užtilt? Pasakei nuomonę savo ir tylėk. Man tos pačios TAVO nuomonės klausyt 20 kartų nelabai norisi. Todėl prašau, labai prašau užtilk. ;)

❤️

Aš taip sakau, kad aš visiem patiksiu?

Klausyk. Gali tu užtilt? Pasakei nuomonę savo ir tylėk. Man tos pačios TAVO nuomonės klausyt 20 kartų nelabai norisi. Todėl prašau, labai prašau užtilk. ;)

Kas tu toks, kad mane tildytum? Gyvenam laisvoj saly, beto cia diskusiju forumas, kur reik diskutuot :) Nepatinka nesilankyk cia.

Kas tu toks, kad mane tildytum? Gyvenam laisvoj saly, beto cia diskusiju forumas, kur reik diskutuot :) Nepatinka nesilankyk cia.

Tu užsičiaupsi ar ne Asile atsiprašant *Myliu SuperGames.lt***, jau atsibodai. Valink toli, čia nenervinęs.

Vidmax , Atnaujinsiu. Ačiū už patarimą.

Mase*, atnaujinsiu greit galeriją naujais darbais.

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...