Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Modern Warfare 2 palieka Call of Duty?


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1238166691.jpg

San Fransiskas. Šiandien Game Developers Choice Awards renginyje Meggan Scavio paviešino labai paslaptingą naujo žaidimo treilerį. Dar prieš įteikiant pirmuosius apdovanojimus, 2009 Game Developers Conference direktorė pranešė, kad „mūsų draugai iš Infinity Ward paruošė staigmeną“, kuri bus parodyta iškart po Metų Žaidimo apdovanojimo.

Taigi, kai Metų Žaidimo apdovanojimą išsinešė Fallout 3 kūrėjų atstovai, visos šviesos užgeso ir ekrane pasirodė Infinity Ward kūrėjų logotipas.

Stilinga žalia pulso linija ekrane su kiekvienu garsu parodo neryškų, miglotą vaizdą, kuris tuojau vėl dingsta. Tokiu būdu pastebime du vyrus, įeinančius į liftą sausakimšame viešajame pastate, galbūt oro uoste arba prekybos centre. Lifte jie atsega krepšius ir girdisi užtaisomų automatinių šautuvų garsas. Po komentaro užsienio kalba, pasigirsta pastaba: „Prisimink, ne rusas“... Staiga lifto durys atsidaro. Pasigirsta besijuokiančios minios šurmulys, kurį perskrodžia šūviai ir klyksmai. Tai primena dar vieną teroristų ataką.

Žinant, kad rusų separatistai dažniausiai yra pagrindiniai priešai Call of Duty 4: Modern Warfare šaudyklėje, treileris leidžia interpretuoti, kad žaidimo tęsinio dėka, jie grįžta keršyti. Sprendžiant iš vėliau vėl žaliame fone rodomų tam tikrų vietovių, karinių dalinių, sprogimų bei susišaudymų, pastaroji teroristų ataka sukelia dar vieną globalinį konfliktą. Ar tai tiesa, pasaulis sužinos jau lapkričio 10 dieną. Bent tokia data švysteli treilerio pabaigoje.

Tikiu, kad dauguma šaudyklių gerbėjų, kaip ir aš dabar trina delnais, tačiau tai ne vienintelė naujiena. Modern Warfare 2 tikriausiai nebebus Call of Duty šeimos narys, o taps savarankišku žaidimu. Activision leidėjai šios informacijos kol kas nepatvirtino, tačiau, kaip žinia, leidėjų tyla nutekėjus informacijai dažniausiai reiškia, kad būtent taip ir bus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...