Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GRP ar RP? Gerai pagalvok.

Endis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GRP - freeroam'as su darbais, vadinama modifikacija, kuri atstoja gyvenimą, bet taip nėra. Jūs taip manote, jums pakyša paprastą sh, eilinį serverį ir jūs leidžiate savo laiką be taisyklių.

RP - protingesnė modifikacija, čia didesnis RP kokybiškumas, RP taisyklės, jokių trumpinių, šnekama ir elgiamasi kaip realiame gyvenime. Veiksmai, kurių negalime parodyti, tai parodome komandomis, visos žaidimo funkcijos pilnai išnaudojamos, ko negalime pridėti, tai išnaudojame komandomis. RP - tai jūsų antrasis gyvenimas, bet gyvenimas žaidime.

Mes turime jums pasiūlyti geriausią lietuvišką variantą ir šiuos žodžius sakau ne aš vienas, tai ne tik mano nuomonė ir tai sakau ne dėl to, kad esu kūrėjas ir noriu populiarumo, tiesiog noriu pasiūlyti praleisti laiką smagiau ir pagal tikras RP taisykles, pajausti suaugusiųjų taisykles, jų gyvenimą, aišku, ne viską, bet daugumą, ką galima įgyvendinti.

Prisijunk prie naujo RP pasaulio, pasirink mūs: www.ls-rp.lt

Daugiau apie RP, jau greitai mūsų svetainėje...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

• Atsakymų 79
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

GRP - freeroam'as su darbais

Čia mano žodžiai :D

Bet ir RP nėra tikrovišku šiais laikais... Kažkada pildžiau anketą gal 10 kartų... Pagaliau kai pavyko jau einu žaist, atėjo iškart belekoks mafijozas surakino išvežė apvogė ir suspradė.... Čia viskas įvyko kai tik pradėjo lošt... Nespėau net servo apžėt... Nu manau kad išvis tas samp žlugęs reikalas su visais tais Rp ar GRp ....Bet kad ir kaip bebūtų sekmės tam projektuj

Nuoroda į komentarą

GRP - freeroam'as su darbais

Čia mano žodžiai :D

Bet ir RP nėra tikrovišku šiais laikais... Kažkada pildžiau anketą gal 10 kartų... Pagaliau kai pavyko jau einu žaist, atėjo iškart belekoks mafijozas surakino išvežė apvogė ir suspradė.... Čia viskas įvyko kai tik pradėjo lošt... Nespėau net servo apžėt... Nu manau kad išvis tas samp žlugęs reikalas su visais tais Rp ar GRp ....Bet kad ir kaip bebūtų sekmės tam projektuj

Tu matau nesupratai apie kokį serverį šnekama... Man neidomūs kiti tavo žaisti serveriai. Čia naujo tipo RP serveris.

Nuoroda į komentarą

MGRP NO-LAIFERIU SERVERIS. ZAIDIMAS VISADA LIKS TIK ZAIDIMU. GRP YRA MUSU "TEVAI" NES JIE VIENI IS PIRMUJU PRADEJO KURTI SERVERIUS IR NER KO ANT JU VARYTI VIEN DEL JU PASENUSIU SISTEMU...

NEUZSUKSIU... /ME /DO KOMANDOS.. :D STAI AS DABAR PASIIMSIU COLTA IS SAVO MASINOS :pyks: ...

Vis dar nieko nežinai apie RP. :) Nuostabu, kad žinai nors [1] punktą iš RP taisyklių.

Nuoroda į komentarą

Nemanau ar įdomu žaisti GRP stiliaus serveriuose.

Galbūt jie ir populeresni kai kurie negu RP, bet jie galimybėmis toli.

Ir šiaip GRP tai atsibostantis. Važiuoji miestu koks gaidukas iš lempos šaudyti pradeda. Aš jau geriau tuomet žaidžiu freeroam`ą ir gaunu ginklus, net ilgai nelošęs.

Nu o kas man bus jei as "gaidziukas" ateisiu i jusu srv ir pradesiu saudyti?

-- Papildyta --

Vis dar nieko nežinai apie RP. :) Nuostabu, kad žinai nors [1] punktą iš RP taisyklių.

Neabejiojiu, kad tu kaskada turejei GRP serveri.. Ir juo dziaugeisi.

Prasyciau daugiau pagarbos "senelems" GRP .. :D

tada buvo seni laikai ir tokiu "ahujenu" sistemu nebuvo..

Nuoroda į komentarą

Nemanau ar įdomu žaisti GRP stiliaus serveriuose.

Galbūt jie ir populeresni kai kurie negu RP, bet jie galimybėmis toli.

Ir šiaip GRP tai atsibostantis. Važiuoji miestu koks gaidukas iš lempos šaudyti pradeda. Aš jau geriau tuomet žaidžiu freeroam`ą ir gaunu ginklus, net ilgai nelošęs.

Nu o kas man bus jei as "gaidziukas" ateisiu i jusu srv ir pradesiu saudyti?

-- Papildyta --

Neabejiojiu, kad tu kaskada turejei GRP serveri.. Ir juo dziaugeisi.

Prasyciau daugiau pagarbos "senelems" GRP .. :D

tada buvo seni laikai ir tokiu "ahujenu" sistemu nebuvo..

Kažkada turėjau, bet nebuvo daug džiaugsmo. :)

Nuoroda į komentarą

MGRP NO-LAIFERIU SERVERIS. ZAIDIMAS VISADA LIKS TIK ZAIDIMU. GRP YRA MUSU "TEVAI" NES JIE VIENI IS PIRMUJU PRADEJO KURTI SERVERIUS IR NER KO ANT JU VARYTI VIEN DEL JU PASENUSIU SISTEMU...

NEUZSUKSIU... /ME /DO KOMANDOS.. :D STAI AS DABAR PASIIMSIU COLTA IS SAVO MASINOS :pyks: ...

728925b059084a23a2b8651722e8068e855.gif

Tu nesveikas? GRP yra kurtas iš RP lapuko ir padarytas šūdo, pirmi kas atsirado tai RP, tada tik GRP, "jeigu tau GRP tėvai", tai atrodai kaip koks noliferis...

PS, projektas šaunus, esu žaides "užsienietiškam" RP, kaip ir MGRP, ir tikrai užsuksiu čia :)

Neatsibosta čia kaip GRP, kiek dirbau policininku tiek buvo smagu pažėt į RP, ir pagalvot, ką daryt tikram gyvenime :}

Nuoroda į komentarą

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...