Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5443 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

alch0 - kad tu pavydi, jau senai pastebėjau, o už teisybę nepykstama. Projektas nepriklauso nuo komandos narių amžiaus. Kaip mąsto vadovas ir jo pagalba, štai nuo ko priklauso. Alch0 - tau dar viena naujiena, galėsi pavydėti dar labiau kai atsidarys serveris, aš įsivaizduoju kaip tu terši forumą stumdamas ant manes ^^

-- Papildyta --

Vą kur vaikai pagal amžių ir protą. :)

biski pavogiau ideju kurias rase tavo forumo nuajienose 
geros idejos
]

--Pūškins

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

• Atsakymų 79
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Serveriui nelinkiu sekmes,nes eko labai pasikeles...

Gerai,kad tik rezu o ne pjauni :),o tai visu akys butu ispjautos :D

Man asmeniškai atrodo taip, kad bus eilinis vaikų projektas, nes projekto vadovas ima dvylikamečius vaikus kurie neturi konkrečios savo nuomonės.

O tu čia prajuokinai galim įlgai ir nuobuodžiai ginčytis.

Visų pirmą tas dvylakametis su tinklapiais dirbą kaip koks 16-metis.

Metuose ar tau rūpi skirtumas? Tarkim - Tu kuri projektą, ieškai gerai nusimanačio pvz tinklapių kurėjo, tau parašė 12-kametis tu ji išbandai ir jis moką tikrai labai daug, ką darytum? - Testum paiešką ar Pasirinktum ji.

Man rodos pasirinktum ji.

O jei testum paieška viskas aišku apie projektą ir apie patį tave [būtų aiškų]

DLC - Tiesiog man atrodo pavaydi gytčio vietos. :)

Kiek žinau nė vienam rimtam projekte nėra vaikų gvardijos, o čia ištisa. Vienas betmanas viską mokantis, žinantis. Kitas ožių apsirijęs...

Tu paklausyk dabar manęs. Nevaidink čia kažkokio kieto, nes pats buvai vaikas, ir norėjai manau kurti projektus (gal ir nenorėjai, bet kas nors moka), vaikas? Pirmiausia šiuo žodžiu visi supranta, kad tas "vaikas" nieko nemoka, tu kaip matau taip matai, sprendi iš metų. Bet taip deja nėra, aš esu 12 metų vaikinas, moku tikrai daug, gal ne daugiau už tave, bet moku tikrai galiu pasakyti gerai. Vaikų gvardija pasakei, - :D, nusijuokt iš šių žodžių galima žinok, vaikai, ne vaikai, bet aš elgiuosi protingai, apdairiai ir ne kaip vaikas, dabar pagalvosi, kad pasigyriau, bet netiesa, sakau teisybę. "o čia ištisa" - ištisa? Dėl šito dalyko klydai, pats pagalvok kodėl.. :), "Vienas betmanas viską mokantis, žinantis", turbūt kalbėjai apie mane? Visų pirmiausia, aš ne betmanas, gal visko ir nemoku daryti, bet su svetainėmis moku dirbti, žinau tikrai nemažai apie svetaines. (ypač apie php-f), "Kitas ožių apsirijęs", ožių jis tikrai neapsirijęs, gal tu apsirijęs, kas žino.. ? Taigi vaikas, ne vaikas, bet aš elgiuosi tikrai ne kaip vaikas, ir dirbu rimtai, žinančiai. :)

Nebedarot O.T! Arba po įspėjimą.

P.S: Apie svetainę - su svetaine dirbama, atgaunama visa informacija, atsiprašome dėl įsilaužimų, to, daugiau nepasikartos. ;)

PRIDEDU!

Jau galite pradėti vėl kviesti draugus! Jūsų pakviesti draugai, užregistruoti nikai, išliko! Bėkite kviesti draugus! Ir gaukite starto dieną prizų!

Visada smagiausiai pasakyt tai, kad moki daugiau už visus. Be to tau dar 12 metų, dar po 2 metų tau jau nesinorės namuose prie kompo. Patariu nesigadint vaikystės akimirkų kaip tai padarė „Eko“. Esu tikras, kad jis tikrai nėra normalus paauglys.

j

Kas prabilo apie normalią paauglystę ^^ Jau tu tai geriau patylėtum. Revan - jei tau nepatinka, tiesiog mane ignoruok. GRP / RP / FR / MM - visus skriptinti moku. Esu dirbes su užseniečiais. Tiesiog mažiau pavydo. Taip, aš galiu tiesiai šviesiai visiems pasakyt, jog geriausiai skriptinu ŠIAME portale, sa-mp skiltyje. Dabar pasigyriau ir taip pat pasakiau TEISYBĘ. Vsio. Paistalai, kad visur gyriuosi savo skriptinimo sugebėjimais, kadangi niekam nieko nesakau, kaip ką skriptintu, TIESIOG skriptinu ir esu pripažintas kitų žmonių. Ačiū už supratimą. Geriau ignoruokite mane, bet nerašykite bereikšmių pranešimų.

---

RP Taisyklės griežtos, kai sutvarkys forumą bus ikeltos taisyklės, kurias turėsite žinoti, pažeidūs - griežtos bausmės.

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

Kas prabilo apie normalią paauglystę ^^ Jau tu tai geriau patylėtum. Revan - jei tau nepatinka, tiesiog mane ignoruok. GRP / RP / FR / MM - visus skriptinti moku. Esu dirbes su užseniečiais. Tiesiog mažiau pavydo. Taip, aš galiu tiesiai šviesiai visiems pasakyt, jog geriausiai skriptinu ŠIAME portale, sa-mp skiltyje. Dabar pasigyriau ir taip pat pasakiau TEISYBĘ. Vsio. Paistalai, kad visur gyriuosi savo skriptinimo sugebėjimais, kadangi niekam nieko nesakau, kaip ką skriptintu, TIESIOG skriptinu ir esu pripažintas kitų žmonių. Ačiū už supratimą. Geriau ignoruokite mane, bet nerašykite bereikšmių pranešimų.

---

RP Taisyklės griežtos, kai sutvarkys forumą bus ikeltos taisyklės, kurias turėsite žinoti, pažeidūs - griežtos bausmės.

Tiems žmonėms atrodo, kad jiems kas nors pavydi kurie patys absoliučiai visiems pavydi. Serverio žaidėjams bus visiškai neįdomu kas tu toks, ir su kuo esi dirbęs, tad gali nesigirt. Be to jei bus normalūs žaidėjai tikrai neis į tokį serverį kurio kūrėjas yra toks iššaukiantis.

j

---

Aš nors mątau šiuolaikini gyvenimą, ne kaip tu. WoW sako geriausiai skriptiną :DDDD Va čia tai prajuokiniai, duodu šimtą procentu tu negeriausiai, nes čia skriptiną geriausiai tokie kaip NoFear,Justis00. Tu net nesi kokioj 3-4 vietoj tavo vietą paskirčiau 5. Įgnuoruot, įgnuoruosiu po šito pranešimo. Bet tai prieš 1mėn ar kadą čia ko bijoj šnekėt? Skriptiną.... kąžin ar sugebėtum Y_INI su zcmd sujungt man rodos ir susileistum [Kiek tai žinau NoFear tai moką] tiesiog gali ir patylėti. :)

P.S ko nerakinat tos temos tigi vikstą Off-Topic.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

---

Aš nors mątau šiuolaikini gyvenimą, ne kaip tu. WoW sako geriausiai skriptiną :DDDD Va čia tai prajuokiniai, duodu šimtą procentu tu negeriausiai, nes čia skriptiną geriausiai tokie kaip NoFear,Justis00. Tu net nesi kokioj 3-4 vietoj tavo vietą paskirčiau 5. Įgnuoruot, įgnuoruosiu po šito pranešimo. Bet tai prieš 1mėn ar kadą čia ko bijoj šnekėt? Skriptiną.... kąžin ar sugebėtum Y_INI su zcmd sujungt man rodos ir susileistum [Kiek tai žinau NoFear tai moką] tiesiog gali ir patylėti. :)

P.S ko nerakinat tos temos tigi vikstą Off-Topic.

Pats darai off topic, ir kodėl turėtumėme rakinti? Dėl tavęs? No way.. Nebesipykstat, nes baust pradėsiu.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...