Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodu pelną nešantį projektą


Liutas_

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 307 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2023.01.01 - 2023.05.26 sugeneruotas pelnas:

ac37520abf77af4f2353f5e2d308e21f.thumb.png.974253dc2f22ad6453dfeafd13724bed.png

Projektas veikia dviem principais - 1) elektronine parduotuve ir 2) individualia paslaugų atlikimo sistema. 1) - Elektroninėje parduotuvėje yra sukelti elektroniniai/internetiniai failai t.y. Word bei PDF formatu, tad prižiūrint tik elektroninę parduotuvę, viskas ką tereikia daryti updatint wordpress įskiepius/temą (kelių mygtukų paspaudimas). Elektroniniai failai yra neišsenkamas dalykas, tad tuos pačius failus gali pirkti iš metų metus. 2) - Jeigu klientas neranda jam reikiamo internetinio failo, tuo atveju failą paruošiame individualiai. Kad jį paruoštumėte Jums reikės filologinių žinių arba rašytojų, kuriuos perleisiu kartu su projektu. Nuotraukoje esanti pelno dalis sugeneruota tik iš elektroninių produktų, individualūs užsakymai generuoja beveik antra tiek pelno kiek yra nuotraukoje. Visus įrodymus pateiksiu susitikus. Projektas vystomas jau šeštus metus (pati elektroninė parduotuvė gyvuoja tik treti metai), generuojamas pelnas kyla tik eksponentiškai į viršų.

Kaina už projektą 10 000 eu. Per sezoną, kuris trunka nuo rugsėjo iki rugsėjo projektas tik iš elektroninės parduotuvės nieko nekeičiant sugeneruoja ~4k. Individualūs užsakymai dasideda ~3k. Iš esmės per pusantrų, maksimaliai 2 metus visiškai nieko nedarant projektas pilnai atsipirktų. Statistiką galima pakelti nuolat keliant naujus produktus, investuojant į marketingą, kuriant naujus pardavimo sprendimus. Kaip ir minėjau pelnas kyla eksponentiškai. Jeigu tikrai turėsi tiek pinigų investavimui, tada turėsi laiko ir galimybių susitikti gyvai.

Apie tai kokia yra projekto tema, ką jis pardavinėja, kaip jam sekasi, su visom tikrom statistinėm analizėm, skaičiais, registrais, nuorodom ir svarbiais faktais supažindinsiu gyvai - Kaune. Susisiekti su manim galit per čia: https://www.facebook.com/deividas.budre/ forumo žinučių nelabai stebiu.

Redaguota , nario Liutas_
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 307 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


×
×
  • Sukurti naują...