Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kur renkasi paaugliai? Reklamos klausimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nesupykite jeigu nepataikiau temos minties i šią forumo kategoriją, bet klausimas asocijuojasi su tam tikra reklama.

Esama situacija: Kuriamas Internetinis žaidimas turintis esminių panašumų su SIMS žaidimu kuris bus bent jau mano nuomone labiau skirtas mažesnio amžiaus internautams (žaidėjams), bet amžiaus cenzo nėra, praktika rodo jog panašaus virtualaus pasaulio pokalbių žaidimus žaidžia ir paaugliai. Tiek apie situaciją manau nėra reikalo plėstis.

Klausimas jums - Pagrindinis klausimas dėl papraščiausios reklamos. Gal žinote FB grupes, DISCORD kanalų, elementarių forumų kur nariai yra labiau paaugliai ir mažesnio amžiaus. Galbūt kažkurie iš jūsų patys esate paaugliai žinote kur būtų galima žaidimui startavus pasireklamuoti. Ačiū už supratingumą ir tikiuosi susilaukti atsakymų !

Redaguota , nario sinkerisdmglt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • sinkerisdmglt pakeitė pavadinimą į Kur renkasi paaugliai? Reklamos klausimas
prieš 2 valandas(-ų), sinkerisdmglt parašė:

Čia nėra kalbama apie kažkokius spamus :) Jeigu perskaitytumėt viską kas buvo rašyta suprastumet jog nebuvo paminėta nei kokio tipo ta reklama nei kokiu srautu ji bus pumpuojama ;)

taip, bet pagal tai, kad net nezinai kur reiktu reklamuoti zaidima galima daryti isvadas kad nelabai ismanai zaidimu marketo

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai jeigu dar aiškiau išaiškinti ko prašau paskaityk ir tuomet nuspręsk ar toliau rašyti savo ar kažkiek pagelbėti nes toks jausmas jog tiesiog rašai tam, kad rašyt savo nuomonę be tikslo arba aš to tikslo nelabai suprantu, bet ačiū ir už tai. Yra reklamos planas - mokama reklama, ką noriu pasakyti jog reikia manau ir paprastos reklamos nesilankau nei discord grupėse ar kažkas panašaus todėl prašau pagalbos, žmonių internete sluoksniais nevertinu visi esam vienodi tad nemanau, kad normali tvarkinga reklama pritrauks intelektualus, o discord ir kiti reikalai pritrauks hiparikus :) Tiesiog klausiu klausimo, nenoriu diskutuoti apie kokia tūrėtų būti reklama, aš tikrai ne ekspertas ir negaliu su tavim ginčytis, bet jeigu esi ekspertas galbūt pasidalintum savo patirtimi. Ačiū

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai geriausia visokie google ads, facebooks ads, tokiuose portaluose kaip 15min, supermama, vinted ir pnš. Turi gražia reklama padaryti ir praleisti tam tikram laikui jog atmintinai žinotu tavo žaidimo pavadinimą. Kaip būdavo seniau su kokiu travian, kiekvienoje svetainei jų reklama būdavo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 360 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...