Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem OAZIZ-RP.LT - RolePlay (BETA STADIJA). Whitelisted Serveris.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

Kas per projektas OAZIZ-RP.LT? Ir kokie yra mūsų tikslai?

OAZIZ RolePlay -  Projektas yra paremtas GTA:V atvaizdžiu kuris veikia FiveM platformoje. Pagrindinis serverio tikslas yra sukurti puikią atmosferą, kad kiekvienas žaidėjas galėtų jaustis komfortiškai. Projektas pasižymi tuo, kad Administracijos komanda yra orientuota į kiekvieną žaidėją ir į pačia bendruomenę. Atsižvelgia į kiekvieno nuomonę, bei argumentus. Administracija visada noriai diskutuoja su kiekvienu žaidėju. Daromi įvairūs bendruomenės susirinkimai, bei aptariama daug naujovių, bei atsižvelgiama į žaidėjų nuomones, pageidavimus ir norus. Didelį dėmesį kreipia į jų teikiamas pastabas. Kiekvienam žaidėjui gali suteikti papildomos informacijos, ar spręsti pačių jų esamas problemas diskutuojant tarpusavyje, bet ir esant būtinybei kritikuoti vienus, ar dar kitus projekto narių sprendimus, bei idėjas. Projektas nėra pelno siekiantis ir nėra taip, kad žiūrima į žaidėjų kiekybę. Atsižvelgiama į kokybę. Neatmetama galimybė žaisti ir žmonėms kuriems RolePlay yra pirmas kartas, kiekvienas mokosi iš savo klaidų. Iškilus nesklandumams visada galite iškelti Pagalbos Bilietą, bei gauti reikiamą informaciją, ar sprendimo būdą. OAZIZ-RP.LT Administracija žino ko reikia žaidėjams. Mūsų vertybės, bei vizija leidžia mums sukurti kokybišką serverį kuris gali patikti daugumai žaidėjų. Noriu paminėti, kad patekti į serverį reikia užsipildyti WhiteList'o anketą kurią galite rasti mūsų projekto Discord serveryje. Galima pildyti nuo 16 metų.

Projekto atsiradimas, bei išsivystymas?

Greitu metu aprašysiu.

Ant kokios sistemos veikia pats Projektas?

Serverio varikliukas veikia GTA:V FiveM ESX sistemoje kuri suteikia gan daug galimybių, naujovių, bei sistemų su kuriomis žaidėjai gali išvystiti labiau kokybiškesnes, bei realistiškesnes RolePlay situacijas.

Projekto pokyčiai, bei kiti pertvarkymo darbai?

Projektas šiuo metu yra BETA stadijoje. Ką, tai reiškia? Tai reiškia, kad kiekvienas žmogus gali atrasti šiokių tokių klaidų vadinamu (Bug'ų), tai kurių nematėme savo akimis, bet tai ne problema jas sutvarkyti.

Serverio ekonomikos lygis?

Kas liečia ekonomikos lygį, tai galima pasakyti, kad yra vidutinė. Kiekviena užsiimama personažo veikla yra surišta su gaunamais daiktais, nes kiekvienas daiktas turi savo paskirtį.

Kur vyksta pats Veiksmas?

Veiksmas vyksta Los Santos mieste. Pačioje pradžioje manau, kad reikės jums apkeliauti visas lankytinas vietas, nes kaip minėjau, kad sistemos yra surištos ir daiktai kuriuos gausite už tam tikrus darbus bus skirti, kad gauti kitą daiktą.

Serverio esamos sistemos?

Kalbant apie serverio sistemas, tai galiu pasakyti tik tiek, kad jos yra optimizuotos ir miestas nėra apkrautas bereikalingai. Galite pamatyti sistemų ir kur jau jos yra, bet mes dedame pastangas ir galvojame jas daryti kaip tik įmanoma unikaliau ir aiškiau, kad atėjęs naujas žmogus suprastų pačia esmę ir neliktų nežinioje.

Naudingos nuorodos

Projekto Discord'o Serveris - https://discord.gg/oazizroleplay
Projekto tinklalapis - Jau greitai!
Projekto filmukas - Daromas!

Be to ieškomas žmogus užsiimantis grafikos darbais. Kuris norėtų prisidėti prie pačio projekto. Žinoma tik, kad ne už ačiū. Darbas būtų apmokestinamas. Jeigu kartais atsirastų toks žmogus, tai su manimi galite susisiekti Discord'e Metaxas#6558, Bei ieškome žmogaus su kuriuo kartu būtų galima palakstyti po miestą ir sudaryti tikrai puikiai aprašytą serverio aprašymą.

Aprašymas gali bet kada keistis ir būti redaguojamas

 

Redaguota , nario SkrajojantisOlandas
Papildyta.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 381 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...