Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Samsung Galaxy s20+ greit issikrauna


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • Parašė po 3 savaičių...

Man irgi buvo panaši situacija, klausimas, ar tik bateriją keitei? Man teko bateriją keisti keletą kartų, kol neišsiaiškinau, jog bėda buvo su pakrovėju, įsigijau naują Samsung pakrovėją, kartu su adapteriu ir problema išsisprendė, pakrovėją pirkau iš čia  https://www.telefonubaterijos.lt/314-samsung-pakrovejai :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu krenta akumuliatoriaus lygis net nenaudojant telefono tuomet gali būti keturi dalykai.

  1. Android iOS update - po update būna tokių dalykų reikėtų šiaip pasidomėti ar nebuvo išleistas bug'intas update po kurio tokios bėdos. Tai elementarai pasieškot info per google, bet žinoma šitas vienas retesnių tokių problemų ir tikimybė ~5%
  2. Kažkoks app'sas/virusas valgo akumą tai reikėtų telefoną priskanuoti nuo virusų tuomet per akumuliatoriaus statistiką kas valgo pasižiūrėti ar niekas iš app'sų nevalgo akumo, nes šitas variantas tikrai gali būti tai geriausia tokiais atvejais visus app updatinti, bet čia šitas variantas koks irgi 10%, kad yra teisingai
  3. Tai manau pats realiausias, kad akumuliatoriaus bėda ir buvo pakeistas akumas ne į originalų, o kažkokį analogą, kuris nėra geros kokybės. Jeigu pats keiteisi tuomet akumas turėjo turėti tokį mėlyna lipduką ant nugaros, kuri nuėmus jis klijuojasi prie rėmo telefono, kad nejudėtų kaip atrodo tas lipdukas gali pasižiūrėti šitoje nuorodoje https://mobizona.lt/samsung-galaxy-s20-plus-s20-plus-5g-akumuliatorius-baterija-eb-bg985aby. Jeigu tokio nebuvo tai tuomet reiškiasi reikėtų pakeisti tik akumą į tikrai originalų, o ne analogą kažkokį ir problema turėtų išsispręsti. Kiek kainavo akumas, nes pats tik akumas originalus kainuoti turėjo nuo 33Eur.
  4. Dar veinas iš variantų gali būti vanduo jeigu yra buvo gavęs telefonas vandens tai gali pavyzdžiui įkrovimo plokštė trumpinti jeigu pateko vandens ar kitas telefone esantis komponentas ir tuomet drain'inti akumuliatorių.

 

 

Redaguota , nario Sm00dE
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...