Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Adomas J. pakeitė pavadinimą į Kaip padaryti žaidėjo tikrinima?
prieš 20 valandas(-ų), Vitalik96 parašė:

pvz skirpta duotum?

Tarkim modifikacijos viršuje susikuri kintamąjį:

new bool:zaidejasSuTagu[MAX_PLAYERS];

Arba jei turi enum'ą su žaidėjo kintamaisiais, pvž: playerDB, playerData ir pnš, tada prie jų prirašyk:

bool:zaidejasSuTagu,

Tada susirandi vietą kur uždedi žaidėjui tag'ą, ir ten pridedi eilute:

//Jei naudojai new bool:zaidejasSuTagu[MAX_PLAYERS];
zaidejasSuTagu[playerid] = true;

//Jei naudojai enum'ą
playerDB[playerid][zaidejasSuTagu] = true; //Kur playerDB, ten įrašyk savo enum'o kintamojo pavadinimą, pvž: playerData

Ir jei nori tikrinti ar žaidėjas yra su tag'u, tai ir rašai:

if(zaidejasSuTagu[playerid] == true) { //Su enum'u atrodytų taip: if(playerDB[playerid][zaidejasSuTagu] == true)
	//Su tag'u
}
else {
	//Be tag'o
}
2022-07-18 17:53, Xan parašė:

dauguma čia rašo pavyzdžius kaip patikrinti tagus kuriuos būtų užmetes serveris, bet jei žaidėjas prisijungia jau užsimetes taga, jūsų šitie skriptai neprieko

kiek aš žinau dauguma tag'us dedasi su "[" ir "]" simboliais

todėl gali tiesiog panaudot funkciją strfind ir patikrint ar varde yra bent vienas iš šitų simbolių ir viskas

o jei nori patikrinti konkretų tagą, tarkim [TAG]Vardas - naudok strmid funkciją

Na, prie serverio prisijungiau tik per programą "Lauceri" ir padaryta tokia mini apsauga kad tik su mano gta sa galima žaisti ir kai jungesi i serveri per lauceri uždėda taga [PC] o per telefona [MOB] o jai kokiu budu prisijungtu per samp programa kad kickintu todel man ir reikejo kažkaip patikrinti ar ant vardo yra tagas :) aciu už pagalba.

• ALFRED. užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...