Peršokti į turinį

fivem TrueLife - Roleplay! Mes jau čia, o dar tik pradžia!


_Banjo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas Supergames.lt narį/svečias! Noriu papasakot apie mūsų besikuriantį Roleplay miestą , pasiimk spragėsiu ir kanors užsigerti ir marš skaityt toliau!.
 

-- Apie projekta -- 

TrueLife - tai tikras gyvenimas. Mūsų miestas nori matyti kiekvieno žmogaus gyvenima mieste , o kad būtų linksma ir smagiai gyventi mieste - mes tai suteiksime kiekvienam gyventojui. Mūsų miestas susikoncentraves į kiekvieno žmogaus norus ir lūkesčius , kiekviena diena bandome vis kažka atrasti naujo , kad kiekvienam miestiečiui būtų smagu vis užsukti iš po preito apsilankymo. Miesta sudaro vienas viršininkas kuris atsakingas už visa plėtra , bei komanda kuri atsakinga už kiekvieno žmogaus žingsnį. Miestas nori matyti 80% roleplay tematika , jokių "šaudom-Krentam-Verkiam". Užsuke į miesta galbūt ir nerasit tų "kosmiškų" naujovių ir sakysit viskas nuvalkiota , bet visas tikslas ne naujoves , o išnaudoti viska kas jau yra padaryta (ir dauguma miestu , to neišnaudoja) , kad būtų kokybiškas roleplay "TrueLife"

[ WhiteListed ] -  kyla klausimas kodėl Whitelisted? - kad išvengtume ko daugiau "troliu" kurie ateina tik prastumti laiką. (pvz: su regitros mašinom patranko žmones t.t ir dingsta). Miestas sukoncentruotas į aukštesnio lygio roleplay , kad būtų galima kurti kontenta "streameriams" t.t. Ir manau visiems jau atsibodo Freeroam.


Miesto įdomybės

Dronų sistema

Miesto policija turi dronus , su kuriais palaikys tvarka iš viršaus. Dronai turi "Thermo" matyma. Dronų sistema suteikia didesne tvarka miestelyje , nes policijos pareigūnai nepatruliuodami gali matyt viso miesto tvarka.

image.png.55d04975bcc8c7e065f318d80e6dcc40.png

Sala

Prižiurima karteliu, karteliai savo teritorija turi apsitvėre tvora su vartais rakinamais toj teritorijoj nežinia ka galit rast gal kažka vertingo o gal mirti? Vienas būdas tik sužinoti. Yra tik 2 būdai patekti už kartelio vartu bet tai palieku išsiaiskinti tau.

image.png.5d50bb6957f8f7f175d9a1065a1e8a1b.png

Kempingas

Kempingas - tai sistema , kai galit nuvažiuot su draugais į gamta - pasistatyt palapine , pasikurti ugnele ir apkalbėti dienos įvykius.

image.png.8e7345f4796aa4402dec1be709264291.png

Oficialūs darbai su Direktoriais!

1. Pasienis - Visados palaikys tvarka prie pasienio , kad neįsiveštu kažka nelegalaus į miesta!
2. Policija - Visados palaikys tvarka mieste!
3. Mechanikai - Mechanikų darbas yra labai svarbus , kad visi miesto gyventojai būtų su tvarkingom mašinom!.
4. Medikai - Nepavalgiai ir apalpai? ne bėda , visados gali padėti kvalifikuoti medicinos darbuotojai!.
5. BOLT - Tau pati pradžia? neturi transporto? ne bėda , mieste dirba Bolt darbuotojai kurie padės jums pasiekti nuo A-Z.

Nelegalios grupuotės

1. Kartelis - Viskas pas juos anonimiška , tad nieko ir neatskleisiu!.
2. Agurkiniai - Viskas pas juos anonimiška , tad nieko ir neatskleisiu!.
3. Kanibalai - Viskas pas juos anonimiška , tad nieko ir neatskleisiu!.

 

Miesto svetainė: http://truelife.lt
Miesto discord: https://discord.com/invite/SSRG8cGXc5

Maloniai visų lauksime!

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...