Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Buvo užsakytas darbas Atliko darba tragiškai, buvo prašyta sulietuvinti failus lietuviškai, pakeitė spalvas o sulietuvint nesulietuvino nors buvo žadėtas sulietuvinimas ir prasidėjo, grasinimai kad paduos į policija, dėl to kad nesumoku už darba nors savo temoje buvo parašęs profesinalus darbas, o įskiepiai nesulietuvinti ir sakė paduos į policija ir laukt laiško man iš policijos

adm.png

(redaguota)

Daug nesakysiu, bet žiūrint iš šios nuotraukos:

unknown.png.804ea914e05a6f47035e710cc496f7eb.png

Žmogus sakė jog nelietuvina ir nemoka gramatikos, tu atsakei "tai padaryk bent kaip moki", tai mano manymu ir padarė kaip ir moka. 

Dėl spalvų nieko nesakau, kaip ir sakei spalvas pakeitė, ir pakeitė <--- už tai turi būti sumokėta. Kadangi to prašei ir tai gautusi scamas, jei nesumokėtum.

Redaguota , nario Noldez.

Mystheria.net
Laikiux.lt - Žaidimų Community/Serveriai

5 minutes prieš, Noldez. parašė:

Daug nesakysiu, bet žiūrint iš šios nuotraukos:

unknown.png.804ea914e05a6f47035e710cc496f7eb.png

Žmogus sakė jog nelietuvina ir nemoka gramatikos, tu atsakei "tai padaryk bent kaip moki", tai mano manymu ir padarė kaip ir moka. 

Dėl spalvų nieko nesakau, kaip ir sakei spalvas pakeitė, ir pakeitė <--- už tai turi būti sumokėta. Kadangi to prašei ir tai gautusi scamas, jei nesumokėtum, kadangi pradžioje jokio  "avanso" ir nebuvo.

Tai setup'u ( premade serverių ) ir statinių paslaugos - visiškai skirtingas dalykas. 

Gerai nereik čia apginti savo draugelio.

(redaguota)

Sveikas dar karta.
https://imgur.com/a/reIJZ4X

Pirma ir antra nuotrauka.
Siuose nuotraukuose neparasyta nieko apie lietuvinima nes teikiu paprasta LT kalba be jokiu gramatiniu. Jei sneketumem apie didelius pinigus tada taip zmogui suteikciau Lietuviska gramatika jo serve (uzsisakiciau is savo zinomu zmoniu lietuvinima, pirkejui nieko nekainuotu.) 

3-cioj nuotraukoj:
Ryskiai parasiau jog as Nelietuvinu ir kad gramatikos pilnai nemoku nes esu is Norvegijos.
Tu parasei : "Tai padaryk bent kaip moki"
Taip ir padariau kaip prasei + pakisai dar man platintus failus, kas jau buvo aisku tik ivejus i trecia yml faila  

4-toj nuotraukoj:
Tau dar buvo sutvarkytos klaidos tame failiuke.
Taip pat buvo sutvarkyta tavo berastisku tekstu.
Ir dar priduriai jog mano gramatika nebuvo bloga.
As cia is taves sujungimu neberandu, pirma sakai jog gerai paskui sakai jog blogai. Iskart reikejo sakyt, kai 1 komanda islietuvinau ir sutvarkiau o ne kai baigiu tvarkyt 12 yml failu  

6-toj nuotraukoj:
Tu parasei jog puse failu truksta.

7,8,9 nuotraukuose:
Aiskiai parasyta kaip tu man liepi juos istrint ir jog tu esi susitvarkes, dar + kad tau padarys nauja  

10-toj nuotraukoj
O cia tau irodymai jog failai buvo isiusti, ir visi failai kuriuos padariau isskyrus tu kuriu manes prasei jog istrinti.

11 nuotrauka
O cia paskutins irodymas kuri turiu, jog uz lietuvinima galejai ir nemoket, o uz spalvas galejai tikrai sumoket  
O jei tau su spalvom kazkas buvo negerai galejai graziai paklausti, o ne putotis iskarto kai buvau 2 valandom pazaist PUBG su chebryte. 

Redaguota , nario AdomC3
(redaguota)
37 minutes prieš, Zero Two parašė:

po failu paleakinimo cia:

manau jau visiem aisku, kad failu sitam zmogui nebebus galima patiketi

Ziuriu megsti list kur tau maziausiai turetu rupeti :D 
Pasakiau jog jei nebus sumoketa puse kainos uz spalvas, eis i supergames. Darbas buvo padarytas ir nusiustas. Ir musu susitarimas buvo toks jog jei pinigus nesius uz padaryta darba as juos paplatinsiu.

image.png.b9fe90d3ee638969655fb494590fc6dc.png
Cia dar tau irodimas, jog tie failai yra platinti from before :) 

EDIT:
- Beja dar buvau ispetas apie sita zmogu nuo vieno zmogaus is Supergames apie sita "moon_official". Buvo is vieno zmogaus uzsisakes paslaugas bet nenorejo moket, tai paslaugu ir negavo.

Manau tu Zero Two, pirma situacija pasidomek, o ne pulk ties pirmu sprendimu kuris pagal tave lengviausias. 

Redaguota , nario AdomC3
23 minutes prieš, AdomC3 parašė:

Ziuriu megsti list kur tau maziausiai turetu rupeti :D 
Pasakiau jog jei nebus sumoketa puse kainos uz spalvas, eis i supergames. Darbas buvo padarytas ir nusiustas. Ir musu susitarimas buvo toks jog jei pinigus nesius uz padaryta darba as juos paplatinsiu.

image.png.b9fe90d3ee638969655fb494590fc6dc.png
Cia dar tau irodimas, jog tie failai yra platinti from before :) 

EDIT:
- Beja dar buvau ispetas apie sita zmogu nuo vieno zmogaus is Supergames apie sita "moon_official". Buvo is vieno zmogaus uzsisakes paslaugas bet nenorejo moket, tai paslaugu ir negavo.

Manau tu Zero Two, pirma situacija pasidomek, o ne pulk ties pirmu sprendimu kuris pagal tave lengviausias. 

tavo reasoningas kaip pas maza vaika, "jie jau yra paplatinti, tai todel galiu ir as platinti", "draugas trenke zmogui tai ir as trenkiau jam". Galu gale, rezultatas toks pat - paleakinai kito zmogaus projekto failus, kai jis tau juos patikejo. Man, kaip klientui, nerupi kokia drama buvo tarp jusu, as matau rezultata - atidavei projekto failus. Nebera jokio pasitikejimo. Iskart kyla ispudis, jei as uzsisakysiu tavo paslaugas, ar nebus taip, kad sugalvosi kazkam kitam perparduoti, atiduoti ar in general paleakinti? Ar gerai @Moon_Official pasielge? Ne. Ar tu gerai pasielgei? Ne. Sitoje vietoje manau tau tiesiog reikejo man-uppinti, parasyti tema, atsiliepima, ir mokytis is klaidu ir pirma imti pinigus ar eiti per tarpininka. Sitoje situacijoje tu pasirinkai pirma sprendima, kuris pagal tave lengviausias, ne as.

(redaguota)
16 minutes prieš, Zero Two parašė:

tavo reasoningas kaip pas maza vaika, "jie jau yra paplatinti, tai todel galiu ir as platinti", "draugas trenke zmogui tai ir as trenkiau jam". Galu gale, rezultatas toks pat - paleakinai kito zmogaus projekto failus, kai jis tau juos patikejo. Man, kaip klientui, nerupi kokia drama buvo tarp jusu, as matau rezultata - atidavei projekto failus. Nebera jokio pasitikejimo. Iskart kyla ispudis, jei as uzsisakysiu tavo paslaugas, ar nebus taip, kad sugalvosi kazkam kitam perparduoti, atiduoti ar in general paleakinti? Ar gerai @Moon_Official pasielge? Ne. Ar tu gerai pasielgei? Ne. Sitoje vietoje manau tau tiesiog reikejo man-uppinti, parasyti tema, atsiliepima, ir mokytis is klaidu ir pirma imti pinigus ar eiti per tarpininka. Sitoje situacijoje tu pasirinkai pirma sprendima, kuris pagal tave lengviausias, ne as.

Ka cia parasei? Tu bent skaitai ? Nes praleidai daug ka. ?

Gali jau nebeatrasynet, nes neatrasysiu tavo nesamonem. Praskaitai galo sakinio ir puoli i komentarus. Geros dienos. 

Redaguota , nario AdomC3
6 minutes prieš, AdomC3 parašė:

Ka cia parasei? Tu bent skaitai ? Nes praleidai daug ka. ?

Gali jau nebeatrasynet, nes neatrasysiu tavo nesamonem. Praskaitai galo sakinio ir puoli i komentarus. Geros dienos. 

manau pakomentavau viska ka parasei, nieko nepraleisdamas. Na galu gale, gali padaryti autoreflektyvia isvada, kad gal esi dar nesubrendes pakankamai, kad teikti kazkokias paslaugas, nes pagal visa tai, ka as matau tarp jusu sitos fiestos, tai tik mazu vaiku pestynes

Prieš 1 valandą, Zero Two parašė:

Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi. Jis patikejo savo serverio failus, o kitas patikejo savo laika. Nesugebi sumoketi pinigu, nera ko naudoti atliktu darbu. Abi puses kaltos - vienas pasitikejo ir issiunte failus negaves pinigu, kitas apgavo.

37 minutes prieš, ^Rokas parašė:

Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi. Jis patikejo savo serverio failus, o kitas patikejo savo laika. Nesugebi sumoketi pinigu, nera ko naudoti atliktu darbu. Abi puses kaltos - vienas pasitikejo ir issiunte failus negaves pinigu, kitas apgavo.

Failus aš jam savo patikėjau o jis darba atliko per puse valandos kaip įmanoma per puse valandos sulietuvint 15 yml failų, kur yra net po tris šimtus eilučių net nesuprantu paaiškink tu man jeigu toks protingas :)

prieš 2 valandas(-ų), Zero Two parašė:

po failu paleakinimo cia:

manau jau visiem aisku, kad failu sitam zmogui nebebus galima patiketi

Taip negalima jam patikėti, nes ir čia pačio jo kaltė jis neprašė nei avanso nieko pradėjo darba, o kaip galima per puse valandos padaryti 15 yml failų kur po 300 eilučių yra, nes čia tiesiog absurdas man nesvarbu ar jie leakinti ar kažka bet tiesiog jis pasielgė negražiai jeigu būtų buve sumokėta nei jis būtų ištrynes nei ką tuos failus būtų vistiek paleakines nes žmogus yra nevisprotis, kuris grasina teisėsauga dėl kažkokio žaidimo :D 

(redaguota)

People Are Making Memes Showing Iconic Moments When There Was Violence "On Both  Sides"

Grynai toks principas atrodo. Reikia tiksliai apsibrėžti viską pradžioje ir neturėti paslėptų lūkesčių jog bus kažkas padaryta, kur kompetencijos to neleidžia atlikti. Ir iš viso atrodo šie du asmenys nelabai yra pasiruošę profesionaliai ar bent kultūringai vystyti darbo ar verslo santykių. 

Redaguota , nario Lipalas

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

Dabar, Moon_Official parašė:

Aš nieko neieškau kas kaltas ar kas ko nepadarė, tiesiog aš pasitikėjau šitu žmogum, bet jis mane pavedė ir grasina teisėsaugom dėl žaidimo ar čia yra normalu ar ne tu man gali paaiškint? :D 

Realiai as kaip asmuo matantis viska is sono sakyciau kad tas "profesionalas" is dalies yra labiau kaltas, nes kas bus jei uz neatliktus darbus visi siuntines dykai projektu failus, taprasme cia duru staktos lygio veiksmas buvo atliktas, kur uzrageines 15metis taip pasielgtu. Tau zluges projektas, o jam kas jis teisesauga grasina? :D net juokinga istikruju. Esu dirbes ne vienoj valdzios strukturoj ir zinau kaip kas vyksta, ir tokie vaiko pezalai apie kazkoki piestini zaidima ir kazkokias paslaugas yra beverciai. Kur individuali veikla? (Jei jis gauna kazkokias pajamas), nes is esmes dabar cia gaunasi kad draugas draugelio paprase ir niekas nieko neirodys, o kas kalciausias liko? zmogus kuris atidave viskas ka buvo gaves is taves, tai tiek case closed. Profesio-analas liko scammerio vietoj :D

32 minutes prieš, Moon_Official parašė:

Failus aš jam savo patikėjau o jis darba atliko per puse valandos kaip įmanoma per puse valandos sulietuvint 15 yml failų, kur yra net po tris šimtus eilučių net nesuprantu paaiškink tu man jeigu toks protingas :)

Paaiskink, kodel kaskart tau atsakant, keiciasi tavo vis kaltinimai? Ar tu iki galo nusprendes kodel nesumokejai pinigu? Galbut pirma susideliok savo mintis galvoje, nes panasu jog dar nezinai iki galo del ko liko zmogus apgautas.

34 minutes prieš, Moon_Official parašė:

Taip negalima jam patikėti, nes ir čia pačio jo kaltė jis neprašė nei avanso nieko pradėjo darba, o kaip galima per puse valandos padaryti 15 yml failų kur po 300 eilučių yra, nes čia tiesiog absurdas man nesvarbu ar jie leakinti ar kažka bet tiesiog jis pasielgė negražiai jeigu būtų buve sumokėta nei jis būtų ištrynes nei ką tuos failus būtų vistiek paleakines nes žmogus yra nevisprotis, kuris grasina teisėsauga dėl kažkokio žaidimo :D 

O kaip tu gali vertinti kiek tai gali uzimti laiko jei neturi tame patirties? Tuo labiau 4500 tukst. eiluciu yra palyginus niekis. Turint patirties, zinai kur, kaip ir kada ieskot. :) Grasina teisesauga ne del zaidimo, o del suteiktos paslaugos uz kuria neatgavo atlygio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...