Peršokti į turinį

fivem gtakronikos.lt - RolePlay žanro serveris!


Boltas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

gtakrinikos_banner.thumb.png.dfa78f88e6faee5adc34703186c99e42.png

GTAKRONIKOS.LT -

Sveiki esame šviežiai isikūres Fivem projektas Lietuvoje. Serveris propaguoja roleplay žanrą. Serveris nesiekia kitų žmonių pinigų, parama jūsų pasirinkimas. Greitu metu galėsite mėgautis ne tik įdomioms ir tvarkingomis sistemomis bet ir įsitraukti į roleplay pasaulį su savo personažu. Prieš prisijungiant rekomenduojame susikurti veikėjo priešistorę, ir susigalvoti veikėjo rolę kuria vaidinsite. Projektas greitu metu startuos BETA žaidėjams jų tikslas bus ieškoti klaidų bei siūlyti idėjas. Į kiekvieną idėją bus atsižvelgiama ir jei ji bus logiška bus įgyvendinta. Discord serveryje yra paskelbtų mini atnaujinimų bei sneak peaks iš kurių galite susidaryti didesni serverio įvaizdi.

SISTEMOS -

Kontraktai - norėdami apsisaugoti nuo neteisėtų apgavysčių perkant transporto priemonę, siūlome jums apsidrausti ir naudoti pirkimo kontraktą, kuris jums leis pirkti/parduoti norimą automobilį be jokios rizikos ar suvaržymų. Pinigai pasieks jus ir tr. priemonės pirkėją/pardavėją akimirksniu! Jūs, kaip pardavėjas, privalėsite užpildyti visus reikalingos informacijos laukelius, esančius kontrakte prieš perkant ar parduodant automobilį. Nepamirškite pridėti informacijos apie pačio automobilio gerinimus bei pakeitimus!

Spoiler

image.png.fc2e2904b47ac59f228bbdaa9f21fa18.png

image.thumb.png.a60ded6220fb9e3b729fbb4696e2ce75.png

 

Report sistema - norint užduoti klausimą, pranešti apie klaidą ar nusižengusį žaidėją jums padės mūsų ūnikali report sistema! Naudotis ja labai paprasta, jums tereikės parašyti komandą: report ir tuomet pridėti savo pranešimo priežastį po jos iškilusioje lentelėje. Serverio administracija visus jūsų pranešinėjimus gaus tiesiai į "Discord" platformą bei IN-GAME žinute. Visi pranešimai yra rušiuojami ir tikrinami, mūsų komanda juos skaito, bei stengiasi reaguoti į juos greitai ir kokybiškai, todėl galite išlikti ramūs.

Spoiler

image.png.3c89fd2ef77567a9aa65b7283825836e.png

 

Namų Sistema - ši sistema jums leis įsigyti ir pasistatyti baldus ten, kur pageidausite. Visus baldus rasite "IKEA" baldų parduotuvėje, kuri bus pažymėta žemėlapyje. Kiekvienas būstas turi integruotą saugyklą, kurioje jūs galėsite pasidėti: daiktus, maistą, pinigus, narkotines medžiagas ir netgi ginklus. Jūs savo nekilnojamąjį turtą galite užrakinti/atrakinti, o prireikus ir paskolinti raktą draugui. Būkite atsargūs, nes policijos pareigūnai budi visą parą bei turėdami orderį gali įsiveržtį į jūsų būstą ir atlikti kratą bet kurią akimirką!

Spoiler

Screenshot_7.thumb.png.fb601c72e40692d9b2f25324c4a0df20.png.396efd0f3a9a67a5f3a575eb8c609459.png

 

Ginklų Užsakymas - Norint užsisakyti ginklų turite susirasti Antaną kuris priims jūsų užsakymą. Norint užsisakyti jūs turite turėti nešvarių pinigų, užsisakius jums parodys žemėlapyje kur siunta atsiras po 30 min. laikotarpio. Gavus siuntą ją turėsite išpakuoti naudodami qtarget sistema, išpakavus gausite užsakytus ginklus. Betkuris asmuo gali laukti vienoje iš triejų lokacijų siuntos taip bandydamas ją pavogti.

Spoiler

SOON!

 

Nelegalios siuntos - ši veikla yra laikoma saugiausia, bet vistiek rizikinga. Visų pirma jums reikės surasti dėdę Petrą, suradus jį, jūs turesite sumokėti mokestį už siuntą. Tai atlikus jūs turėsite pristatyti siuntinį gavėjui ir tokiu būdu uždirbsite pinigus. Kaip ir minėta, rizika niekur nedingsta. Jūs privalėsite išlikti budrus ir saugotis policijos pareigūnų, nes jie bet kada gali sustabdyti jus kelyje ir išsiaiškinti kuom užsiemate bei koks krovinys yra jūsų transporto priemonėje. Pareigūnui, radus nelegalų krovinį turės pilną teisę jus pasodinti į kalėjimą bei išrašyti baudas už pažeidimus. Nenusiminkite, kiekviena nesėkmė lydi į didesnę sėkmę, o su kiekviena klaida mokinamasi ir tobulėjama, tad išlikite budrūs!

 

Automobilių ardymas - Serveryje yra daug nelegalių veiklų, kurios gali kelti pavojų tiek jūsų turtui, tiek jūsų gyvybei. Tad štai viena iš jų. Kažkur saloje yra paslėpta vieta, kurioje jūs galėsite išrinkti pavogtą transporto priemonę. Išardžius automobilį, jus gausite dalis, kurias galėsite parduoti dėdei Staskai, kurį reikės surasti lygiai taip pat, kaip ir automobilių ardymo vietą. Policijos pareigūnai gaus pranešimus jums ardant automobilį, todėl viską atlikite greitai, bei kokybiškai, nes kaip sakoma: "Laikas - pinigai!"

 

Namų Plėšimas - Serveryje galite užsiimti namų plėšimais. Ši sistema leidžia jums plėšti NPC namus iš kurių gausite daiktų, pinigų ar net narkotikų. Norint atrakinti namą jums prireiks segtukų, segtukus galima pirkti senukuose. Prisiminkite, kad tai nėra švarus darbas ir būkite budrus plėšinėdami.

DIZAINAI -

Serverio dizainai yra koreguoti ir kurti mūsų serverio komandos. Dizainai kolkas yra tiktais BETA modifikacijos kadangi serveris vis dar kūrimo stadijoje.

Spoiler

Serverio HUD/SPIDOMETRAS

unknown.thumb.png.194874b870dfcee3c2114284fee474dc.png

Serverio Prisijungimo Langas

s.thumb.png.38ec454cd3e116e2e5e8c3cf3ceb7e0e.png

Serverio Veikėjo Kūryba

Untitled_37.thumb.png.0dad2877574927692de98ec62070e716.png

Serverio Darbo Birža

ws.thumb.png.b51730bd7530aaf92630d7e4f2cb9b06.png

SU LAIKU BUS PILDOMA!

KONTAKTAI -

Projekto Savininkas [BØLTas] - Susisiekti galima per discord - BØLTas#5782

Vyr. Administratorius [Enrikas] - Susisiekti galima per discord - Enrikas#3546 

Support'as [S0L1DA5] - Susisiekti galima per discord - S0L1DA5#6351

Support'as [?????????] - Susisiekti galima per discord - ?????????#5896

 

SPAUSKITE ČIA NORINT PRISIJUNGTI Į DISCORD SERVERI

Redaguota , nario Boltas
Pagrazinta
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Boltas pakeitė pavadinimą į gtakronikos.lt - RolePlay žanro serveris!
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...