Peršokti į turinį

fivem BCRP.lt | FiveM RolePlay | • STARTAVĘS •


_simmas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c687f398e99c5bea6130e678830f0864372.png

 

Apie projektą

Projektas yra kuriamas dviejų asmenų t.y manęs ir draugo. Pirmiausia ką noriu pagrinde paminėti, kad projektas nėra siekiantis pelno priešingai nei dauguma FiveM serverių. Mes Jums siūlome kokybę, nematytas sistemas, komunikabilų, draugišką support'ą. BCRP neišvysite žaidėjų kurių pagrindiniai prioritetai taisyklių pažeidinėjimas ir panašiai, nes tokie asmenys iškarto susilauks bausmių. Projektas šiuo metu yra klaidų taisymo, testavimo, sistemų pildymo stadijoje. "Discord" Serveryje yra paskelbti pirmieji atnaujinimai, su kitais atnaujinimais sulauksite ir šiek tiek nuotraukų dėl pirmųjų atnaujinimų paliksime kaip siurprizą. Serverio pagrindinė lokacija yra Sandy Shores išlaikant įdomų žaidimą. Kodėl ne Paleto Bay? Nes dauguma serverių ant šios lokacijos yra orientuotas ir tai yra pabodę. Serveris yra atviras naujovėms bei žmonių idėjoms. Jei turi arba turėsi idėjų jas gali arba galėsi pasiūlyti laiko eigoje. Į kiekvieną idėja atsižvelgiama ir jei ji atitinka mūsų prioritetus bei standartus ji bus įgyvendinta.

Sistemos

Bankas

Pirmiausia norėdami atsidaryti sąskaitą turėsite nuvykti į artimiausią banko padalinį ten Jums bus sugeneruotas PIN. kodas kurį galėsite pasikeisti už 1000€. Per banką ir bankomatus galėsite vykdyti pavedimus. Šios sistemos dėka organizacijoms (darbams) nebereikės darbo fondų visi pinigai bus saugomi banke. Iš organizacijos sąskaitos bus galima daryti pavedimus darbuotojams, žaidėjams. Norint pervesti pinigus reikės gauti žaidėjo IBAN. Banke matysite visus išrašus kur pinigai išleisti, kaip gauti. 
 

Spoiler

Screenshot_1.png.d3feeea731169bf38318b0c99c220e8f.pngScreenshot_5.png.5d55f808943210dff1a7c30f4dee9628.pngScreenshot_3.thumb.png.10ec48cd580b0014d96435326bc5a291.pngScreenshot_2.thumb.png.dc71a6d77437ffdd708dcc62f9377b10.pngScreenshot_4.thumb.png.af8d09309c0706207eebbd952e7c2245.pngScreenshot_6.thumb.png.7abc224f21cfd56d6b65590f00912096.pngScreenshot_7.png.6b819adfcc098ab4804b5b4e10bb92d7.png

Kontraktai

Norėdami parduoti automobilį kitam asmeniui turėsite nusipirkti kontraktą iš parduotuvės. Išvengiant apgavysčių Jūs kaip pirkėjas galėsite reikalauti pardavėjo aprašyti tr. priemonę ir prieš pasirašant sutartį pasidaryti SS, kad jei tokiu atveju nusipirkus automobilį ten tarkim nebūtų turbinos Jūs galėsite kreiptis į administraciją. 

Spoiler

Automobilių ardymas (šrotas)

Tai viena iš kelių nelegalių būdų užsidirbti šiek tiek pinigų. Pavogūs automobilį Jūs jį nuvešite į "šrotą" ir jis išsiardys. Išardžius automobilį jo gautas dalis galėsite parduoti dalių supirktuvėje ir už tai gauti nešvarius pinigus kuriuos galėsite išsiplauti plovykloje. Be abejo, pareigūnai gaus pranešimą, kad yra ardomas automobilis !

Nelegalios siuntos

Nelegalus būdas praturtėti. Eiga paprasta - ši lokacija bus pažymeta pradžioje žemėlapyje, serverio gyvavimo eigoje bus lokacija paslėpta bei perkelta. Taigi principas paprastas, Jūs atvykstate į lokaciją kuri yra pažymėta raudonu parašiutu ten sutinkate vyra kuris priima užsakymus. Tarkime nusiperkate siuntą už 2000€ (nešvarių eurų) ir gaunate tą siuntą. Siuntos gavėjes pažymėtas žemėlapyje ten nuvežus tą sumą padidinate ~2x. 

Cayo Perico sala

Serveris turi Cayo Perico salą. Į salą galite patekti dviem budais oro transportu ir vandens. Sala slepia paslaptį, šioje saloje smarkiai klesti nelegali veikla, galbūt rasite kažką? Netolimoje ateityje sala bus labiau pritaikyta žaidimui, RP vystymui. 

Automobiliai

Šiame projekte yra naudojami importiniai automobiliai. Čia išvysite tokias automobilių markes kaip Audi, Bmw, Mercedes Benz, Lexus, Toyota, Škoda, Renault, Volkswagen ir kitų. Taip pat ant kiekvieno automobilio modelio yra pritaikomos Lietuviškos automobilių lentelės kas suteikia autentiškumą. 

Spoiler

unknown.png.0ccd95831e81aea79355fd7b0550519d.png

Apibendrinant

Tai tik nedidelė dalis ką galite pamatyti šiame serveryje. Kiekvieną dieną stengiamės įnešti kažką naujo ir nematyto. Serveris yra kuo labiau optimizuojamas, kad jame galėtų žaisti ir žaidėjai su low-end kompiuteriais. 

SPAUSK ČIA NORINT PRISIJUNGTI Į DISCORD SERVERĮ

 

Iki susitikimo! 

Atnaujinta "Automobiliai" 

 

 

Redaguota , nario _simmas
  • Teigiamai 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2022-02-13 14:36, Tashkas parašė:

Ką pastebėjau twitche, jog nėra visiškai jokio kodavimo, kaip buvo teigta jog bus rodoma. Ką matau tai tik, mašinas keliat daugiau nieko. Apkrausit serverį, jo pilnai net neoptimizavus, jis palūš ir verksit po to.

Kurioje vietoje mes sakėme, kad serveris bus paleistas po kelių dienų? Vienas iš darbų link paleidimo buvo automobilių sukėlimas į serverį ką mano draugas ir darė streamindamas. Serveris bus optimizuojamas kai visi scriptai bus savo vietose - automobiliai savo. Automobiliai kurie buvo kelti į serverį jie jau yra kai kurie ištrinti :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Tashkas parašė:

Kurioje vietoje sakiau jog bus paleistas po keliu dienu?

Pagal tavo pastabų dėstymą galima suprasti, jog taip galvoji. + pridėsiu dėl streaminimo ir serverio kūrimo, streamindamas nenoriu per daug atskleisti serverio sistemų, todėl tiesiogiai rodau paprastesnius darbus kaip automobilių kėlimą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, Thatas parašė:

Pagal tavo pastabų dėstymą galima suprasti, jog taip galvoji. + pridėsiu dėl streaminimo ir serverio kūrimo, streamindamas nenoriu per daug atskleisti serverio sistemų, todėl tiesiogiai rodau paprastesnius darbus kaip automobilių kėlimą. 

Atsikleisti :D vistiek bus viskas sulipdyta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • _simmas pakeitė pavadinimą į BCRP.lt | FiveM RolePlay | • STARTAS 2022/03/18! •
  • _simmas pakeitė pavadinimą į BCRP.lt | FiveM RolePlay | • STARTAVĘS •
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 788 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...