Peršokti į turinį

Ugnies Taures Turnyras Lolo


Hypocrite.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 902 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ar manote, jog Jūsų gyvenimas yra kiek nuobodokas? Pažiūrėjus pro langą atsidūstate ir pajaučiate, jog stinga veiklos? Turime Jums puikių žinių! Jaukiai susilanksčius į savo žaidimų kėdę, pasirodo, jog galite praleisti nuostabų laiką neišėjus iš namų ir parodyti savo sugebėjimus valdant kompiuterio pelę ir klaviatūros maigymo įgūdžius. Drąsuolius, kurie mano, jog neprastai žaidžia League of Legends žaidimą maloniai kviečiame registruotis į LOL turnyrą pavadinimu "Ugnies taurė". Turnyras vyks lietuviškame Hogvartso serveryje, kuriame galėsite susikauti su kitais žaidėjais ir įrodyti, jog esate vertas pirmosios vietos. Čia dar ne viskas, ką Jums galime pasiūlyti veikti už lango stūksant tirštam rūkui ir lietui beldžiant į langus. Po šio League of Legends turnyro galėsite varžytis dar kartą, tačiau už tai kartu gauti ir galimybę pasipildyti piniginę savo talento žaisti League of Legends pagalba. Hogvartso tematika remtas lietuviškas discord serveris dovanoja Jums galimybę varžytis su savo draugais, klasiokais, bendradarbiais ar kitais LOL žaidėjais ir laimėti piniginį prizą! Manau kiekvienas LOL žaidėjas, iš savo draugo ar tėvų , yra girdėjęs kažką tokio: "Niekas tau nemokės pinigų už tai, kaip žaidi kažkokį vaikišką žaidimuką įlindęs į tą kompiuterį, durneli." Prisijungę prie "Hogvartso" discord serverio ir užsiregistravę į League of Legends turnyrą Jūs visiems laikams galite užtildyti draugelį ir įrodyti visiems, jog mokėjimas ir talentas žaisti LOL'ą gali pastorinti piniginę ir atnešti daug gerų emocijų! Registracijos į antrąjį turnyrą kaina - 5 eurai, minimalus prizas - 200 eurų (kaina gali kilti, jei atsiras daugiau besivaržančių komandų). Jei domina bent vienas iš mūsų pasiūlymų, kviečiame kreiptis į serverio administratorių Hypocrite ir jo kolegą, kuris slepiasi po Mekkin vardu. Detalesnę informaciją dėl turnyrų skelbsime Hogvartso discord serveryje! Neabejok savo jėgomis, suburk komandą, dalyvauk Hogvartso istorijoje ir kovok dėl Ugnies taurės turnyro nugalėtojo vardo!

 

https://discord.gg/rhjCPvdbKP

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 15 valandas(-ų), Hypocrite. parašė:

 Manau kiekvienas LOL žaidėjas, iš savo draugo ar tėvų , yra girdėjęs kažką tokio: "Niekas tau nemokės pinigų už tai, kaip žaidi kažkokį vaikišką žaidimuką įlindęs į tą kompiuterį, durneli.

jau ilga laika zmones nebesako taip

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 902 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...