Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Apklausa] Kurį serverį pasirinktumėte?


Salvini

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 903 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,kadangi čia renkasi nemažai samp, o ir apskritai žaidimų tematikos gerbėjų nusprendžiau pasiteirauti jūsų nuomonės kurį iš dviejų pateiktų serverių rinktumetės jūs? ir būčiau begalo dėkingas jei atsakytumėte be trolingo nuoširdžiai su faktais. Tiems kas atsakys didelis AČIŪ už pagalbą ir nuomonę. 

1.Pirmas serverio tipas būtų fantazijos tipo serveris. Jame kiekvienas žaidėjas siektu atskleisti savo slaptą galią atlikdamas įvairias užduotis ir questus. Suteiktą galią jis galėtų stiprinti,įsigyti arba išrasti magišku daiktų ir nešiotis juos su savimi. Galių būtų įvairių , vieni greičiau bėga, kiti gali nekvėpuoti po vandeniu, treti nenužudomi, ir tu nežinos kokia galia tau atiteks. Faktiškai gyventumėte slaptame fantazijų pasaulyje panašiai kaip haris poteris. Žemiau pateiksiu abiejų variantų nuotraukas,kad maždaug įsivaizduotumėte apie ką aš. 

grGLq4r.png

QrTxDLh.png

mvHznYX.png

oefAsSl.png

mxoJJhk.png

2.Sekantis variantas būtų labiau žemiškas. Tai būtų darbų simuliatorius. Kaip žmonės žaidžia farm simulator ar Euro truck simulator taip ir čia jie galėtų ateiti po darbų ar mokslų atsipūsti ,pažaisti padirbti įvairius darbus kurių būtų daug ir nematytų,ir gyventi kaip ir įprastą gyvenimą, pirkti mašinas namus ,lankytis kazino ar klubuose, vienintelis dalykas,kad čia nebūtų ginklų, juos turėtų tik policija arba išsiplėtojus galėtų turėti mafija (ta tikroji klasikinė), bet gaujų karų, sandėlių, pikšt pokšt cbug į kairę ir į dešinę čia nebūtų. Čia žmonės ateitų atsipalaiduoti padirbti , pabendrauti, o ne dramų kelti ir čytukus išbandyti. Serveris būtų GRP tipo ne RP. 

cKmbtPP.png

IOSphFh.jpg

64T0ZrP.jpg

NHhZp5S.jpg

Tai va tokie būtų du serveriukai ir pagrindinis klausimas būtų jei būtų galima rinktis iš šių dviejų tai kurį pasirinktumėte ir kodėl? Ačiū už jūsų atsakymus ir tikiuosi išvengti trolingo ir negatyvo. Gero vakaro. 

Redaguota , nario Shuravi
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 903 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...