Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem GreenVillage - Šviežumas Slypi Viduje!


3nrikas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

/ GreenVillage \

ffffffffffff1.png
/ Apie projektą \

~ GreenVillage - Visas veiksmas vyksta išsimėtęs po kaimelius, pagrindiniai kaimeliai: Grape Seed, Sandy Shores, taip ogi bandysime išnaudoti ir Paleto Bay.
~ Projektas yra WhiteList tipo, na, o whitelist anketa jau paskelbta mūsų discord'e. Administracijos komanda nėra plati, tačiau užtikrins kokybę, bei gerą patirtį serveryje.
~ Tikrai neužkirsime kelio naujokams, mums svarbiausia jūsų unikalus personažas, o greitu metu discord'o serverio kanale padarysime ir RP Gidą pradedantiesiems, kuriame bus aprašyta: /me /do komandų naudojimas, kam jos naudojamos, sąvokų reikšmės su pavyzdžiais.
~ Aprangas, tarnybinius automobilius bandysime daryti lietuviškas. Kiekvienam darbui ir tiems kurie bus darbo biržoje bus skirtos tarnybinės (texturuotos) transporto priemonės.
~ Pildant White List anketą svarbiausia yra perskaityti taisykles, bei sugalvoti/aprašyti kuo įdomesnį, bei unikalesnį personažą, kad, tai nebūtų eilinis šaudau gaudau personažas išimtis: Serijinis Žudikas, tačiau su juo turėsite "sukti" įdomų, bei unikalų roleplay.


/ Ekologija \

~ Kaimelio visi automobiliai bus varomi elektros būdu, miesteliuose bus išsimėtę nuo 5 iki 10 elektros krovimų punktų kuriuose galėsite pasikrauti savo automobilį ir/ar nusipirkti automobilio bateriją su kuria automobilį pasikrauti galėsite bet kuriame kampelyje.

/ Automobilių Ekonomika \

~ Šis sprendimas su automobiliais ne bus realistiškas, tačiau tikrai paįvairins ekonomiką tarp automobilių: projekte įdiegta ridos sistema, tad kuo didesnė rida bus tuo automobilis bus - VERTINGESNIS. Gal būt, tai pažadins SA:MP nostalgija, tačiau fivem'e, tai tikrai paįvarins ekonomiką. Taip ogi su šia ekonomika rinkos kainas nustatysime ne mes, viskas vyks roleplay būdų ir patys žaidėjai nustatys kiek prie automobilio vertės pridės 1000 km ridos kiek 100 kiek 200 ir pnš.

/ DARBŲ SISTEMOS \

~ Čia tikrai neaprašysiu tų "basic" darbų fivem projektuose kaip: Mechanikai, Pareigūnai, Taxistai ir/ar Medikai. Šie darbai tikrai bus na, bet manau žinote kokias pareigas jie atliks ir už ką atsakingi šie darbai bus. Dabar aprašysiu 3 darbus kuriuos dirbti galėsite tiesiai įsidarbine darbo biržoje, ką jie atliks ir pnš.

| ŪKININKAI |

~ Ūkininkų pagrindinė veikla bus Grape Seed'e, ūkininkai galės rinkti kiaušinius, skersti kiaules, vištas, melžti karves, rinkti obuolius, kriaušes. Visus šiuos išteklius veš į pagrindinį Green Village sandelį, ten už šiuos resursus gaus porą eurų ant naujo telefono, ar duonos kepalėlio (Kosminių atlyginimu ne gaus kiekvienas darbas, serveris nebus pastatytas ant GRINDINIMO viską darys RolePlay ir pinigai čia ne bus pagrindinis aspektas ar vertybė). Šis darbas pagrinde bus atsakingas už miestelio mytibą, bei maisto pramonę, nes be jo kito maisto nebūtų apart parduotuvėse esančios duonos, bei vandens.

| KEPĖJAI |

~ Atsakingi už miestelio maisto gamybą. Kepėjai iš pagrindinio sandėlio turės atsivežti maisto produktus kaip kiaušinius, kiaulieną, vištieną, kriaušes, obuolius, pieną ir iš šių medžiagų savo kepykloje kuri bus los santos mieste, turės kepti, gaminti maistą, bei spausti sūltis. Už iškepta maistą ar išspaustas sūltis jie taip pat gaus pora eurų ant naujo telefono ir/ar duonos kepalėlio, vandens butelio, taip pat jie galės valgyti, bei skanauti ir savo pagamintą maistą, tai tikrai ne bus draudžiama.

| MAISTO IŠVEŽIOTOJAI |

~ Šio darbo darbuotojų kontaktai bus kiekvieno telefone, kaip ir mechanikai, pareigūnai, medikai, taxistai. Maisto išvežiotojai susirinks maistą iš kepėjų ir jį vežios žmonėms na, o kainas galės nusistatyti patys, jei maisto kainos bus kosminės gal būt ir patys padarysime kokį nors kainoraštį, tačiau viską leisime daryti projekto žaidėjams. Maisto išvežiotojai pinigus gaus už parduotą maistą ar sultis.

Kolkas aprašymui ir pirmam įspūdžiui tiek, viską skelbsime savo discord serveryje, kiekvieną atnaujinimą kiekvieną sneak peek'ą. Taip ogi starto data bus numatoma rudenio pradžioje-pabaigoje, kad per vasarą spėtume pasidaryti visus darbus ar dar kažką patobulinti ir/ar pridėti papildomai. Lauksime visų užsukant, geros likusios vasaros!

WhiteList Anketa: https://forms.gle/F3EZdX5xicNC21A56

Discord Serveris: https://dsc.gg/green-v

Projekto Facebook Puslapis: -NĖRA-

Projekto Svetainė: -NĖRA-

Redaguota , nario 3nrikas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...