Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Vien į kainas pažiūrėjus Juokas ima :D , matosi kad tikrai Nusipirkęs paliksi ir be pinigu ir be kėdės ...

https://gtracing.com/products/gaming-chair-gt099-red 

čia tospačios kėdės ir net net svetaine dubliuota ;)

tik kainos kitokios :D

Redaguota , nario CitraMoN

d6.gif

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Persvarstyk ar tau verta metyti pinigus ant tokiu kedziu. 

Visu ju dizainas vienodas, kazkokias prikabinamas pagalves kisa kaip komfortiskuma. Juokas.

Don't Buy a "Gaming Chair" - Office Chair vs. Gaming Chair Round-Up & Review - YouTube

Pasiimk officine kede kurios pritaikytos darbui ir komfortui. Daznos net regulouojamos su galvos, ranku remu atlosais ar net reguliuojamu nugaros atlosu. Nekainuoja kosmosa ir kokybe gera. Bei neprakaituosi kaip kiaule vasara ant dirbtines odos.

Amazonej gali paziureti ar tam paciam senuke rasi geresniu variantu nei vidutinis geimingo kreslas.

https://www.senukai.lt/c/interjeras-baldai-tekstile/baldai/biuro-baldai/biuro-kedes/darbo-kedes/7mj

https://www.senukai.lt/p/biuro-kede-home4you-ragusa-black/ccql

https://www.senukai.lt/p/biuro-kede-home4you-joy-black-green/cc5b

https://www.senukai.lt/p/biuro-kede-home4you-lucca-black-blue/ccfi

Ir be to... atrodo geriau ?

Redaguota , nario Kakas69

Atsiprašau visų. Taip daug visko prisižiūrėjas ir buvau įsitikinės jog vat office kėdė bus visko išgelbėjimas, jog turiu pasakyti visiškai nuvylė. Antra diena, taip nugara įtempta į tą ploną nerinį jog pradėjo skaudėti raumenis. 

Nugaros reguliuotis neina tai sėdi kaip mokykloje, pavertus kėdė kampu (reguliuoja) kūnas pradeda kristi ant kėdės nugaros kas dar tik pasunkina "krentamą" svorį ir daugiau nuspaudžia nugara tas tinklelis. Atrodo gražiai, nugara kvėpuoja, bet dirbti susikaupti sunku kuomet verčia stačiai kaip styga sėdėti ir jau šonus nuskaudo visus. Didžiausias nusivylimas.

100eu prašvaistyta į balą, užsisakau secret lab omega softweave ir rytoj iki kol atvyks iš garašo nešuosi seną senukų vadovo fotelį už kurį mokėjau 40eu. Nors ir smirdėt nugara pradeda jei ilgai sėdi, nes dirbtinė oda nekvepuoja ir kambariuose gana šilta, bet patogumas x10 geresnis. Tikiuosi nepasigailėsiu su omega.

(redaguota)
prieš 11 valandas(-ų), Kakas69 parašė:

Atsiprašau visų. Taip daug visko prisižiūrėjas ir buvau įsitikinės jog vat office kėdė bus visko išgelbėjimas, jog turiu pasakyti visiškai nuvylė. Antra diena, taip nugara įtempta į tą ploną nerinį jog pradėjo skaudėti raumenis. 

Nugaros reguliuotis neina tai sėdi kaip mokykloje, pavertus kėdė kampu (reguliuoja) kūnas pradeda kristi ant kėdės nugaros kas dar tik pasunkina "krentamą" svorį ir daugiau nuspaudžia nugara tas tinklelis. Atrodo gražiai, nugara kvėpuoja, bet dirbti susikaupti sunku kuomet verčia stačiai kaip styga sėdėti ir jau šonus nuskaudo visus. Didžiausias nusivylimas.

100eu prašvaistyta į balą, užsisakau secret lab omega softweave ir rytoj iki kol atvyks iš garašo nešuosi seną senukų vadovo fotelį už kurį mokėjau 40eu. Nors ir smirdėt nugara pradeda jei ilgai sėdi, nes dirbtinė oda nekvepuoja ir kambariuose gana šilta, bet patogumas x10 geresnis. Tikiuosi nepasigailėsiu su omega.

Ačiū, kad daliniesi savo nuomonėmis ! :D, aš taipogi googlinau , review'sus žiūrėjau, ir išsirinkau už 140 eurų kėdę, 13d. turėtu atsiūsti, jeigu bus nebloga pasidalinsiu, nes šiuo metu tenka sedėt ant 10 metų senumo biurinės kedės, tai nugara nuvargsta tikrai. O šnekant apie biurines kėdes, mano manymu komfortiškiausios yra tos "odinės" storos- nes manau minkščiausiai sėdėti ant jų :D, tačiau yra minusų vasarą ypač su tuom, kad labai kimbi prie jų suprakaitavęs ir panašiai. O tekstilinio biuro tipo kėdės, bent iš mano patirties dažnai kietokos, ploni tinkleliai atsiremiant ne visada labai komfortiškai jaučiasi. Ir šiaip manau kiekvienas galbūt skirtingai išsireikštų savo nuomonę apie kėdes, bet visi skirtingai prie pc sėdi, kūno masė, kartais net ūgis įtakoja,kad ant vienos kėdės maloniau sėdėt, o kita kuri daugumai atrodo komfortiška, būtent kokiam asmeniui visiškai nepatiks. Aišku šiuo metu pagrindinis pirkimas kiek domėjausi tų aukšto profilio "gaming" kėdžių kaip kad aš temoje klausiau, bet mano nuomone jas perka gal ne dėl to komfortiškumo labiau, o dėl to, kad vaikai apsižiūri streamerių, bando juos kopijuot, ar tiesiog derinti prie surinktų setupų ir yra labiau kaip estetinio vaizdo detalė,o mano atveju - noriu estetinio vaizdo, aukšto profilio - dėl kaklo atramos, o tokios biurinės kokybiškos ir komfortabilios kėdės pagal kainą tikrai daug daugiau kainuoja t.y. iki 160eurų ir pasirinkimo mažiau jų normalesnių yra. Taipogi jeigu kas skaitys ir bus įdomi mano nuomonė komentaro, tai girdėjau, kad "AEROCOOL" gamina puikias kėdes už gana prieinamas kainas, teko sedėt ir pačiam ant žemo profilio pusiau kaip biurinės/gaming kedės tokios tai tikrai gana patogu (neaišku kaip ilgiau sėdint). 

Redaguota , nario Rks.Bestas

Senbuvis

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Rks.Bestas parašė:

Ačiū, kad daliniesi savo nuomonėmis ! :D, aš taipogi googlinau , review'sus žiūrėjau, ir išsirinkau už 140 eurų kėdę, 13d. turėtu atsiūsti, jeigu bus nebloga pasidalinsiu, nes šiuo metu tenka sedėt ant 10 metų senumo biurinės kedės, tai nugara nuvargsta tikrai. O šnekant apie biurines kėdes, mano manymu komfortiškiausios yra tos "odinės" storos- nes manau minkščiausiai sėdėti ant jų :D, tačiau yra minusų vasarą ypač su tuom, kad labai kimbi prie jų suprakaitavęs ir panašiai. O tekstilinio biuro tipo kėdės, bent iš mano patirties dažnai kietokos, ploni tinkleliai atsiremiant ne visada labai komfortiškai jaučiasi. Ir šiaip manau kiekvienas galbūt skirtingai išsireikštų savo nuomonę apie kėdes, bet visi skirtingai prie pc sėdi, kūno masė, kartais net ūgis įtakoja,kad ant vienos kėdės maloniau sėdėt, o kita kuri daugumai atrodo komfortiška, būtent kokiam asmeniui visiškai nepatiks. Aišku šiuo metu pagrindinis pirkimas kiek domėjausi tų aukšto profilio "gaming" kėdžių kaip kad aš temoje klausiau, bet mano nuomone jas perka gal ne dėl to komfortiškumo labiau, o dėl to, kad vaikai apsižiūri streamerių, bando juos kopijuot, ar tiesiog derinti prie surinktų setupų ir yra labiau kaip estetinio vaizdo detalė,o mano atveju - noriu estetinio vaizdo, aukšto profilio - dėl kaklo atramos, o tokios biurinės kokybiškos ir komfortabilios kėdės pagal kainą tikrai daug daugiau kainuoja t.y. iki 160eurų ir pasirinkimo mažiau jų normalesnių yra. Taipogi jeigu kas skaitys ir bus įdomi mano nuomonė komentaro, tai girdėjau, kad "AEROCOOL" gamina puikias kėdes už gana prieinamas kainas, teko sedėt ir pačiam ant žemo profilio pusiau kaip biurinės/gaming kedės tokios tai tikrai gana patogu (neaišku kaip ilgiau sėdint). 

Dauguma gaming kėdžių yra gaminamos tam pačiam kinietiškam fabrike, tuo pačiu stilium (dxracing, canyon, net tas corsair), bet man rodos secret lab yra išimtis. Čia kartoju tai ką dauguma visi PC hardware "revieweriai" sakydavo. Pats esu išsibandęs parduotuvėsę kelias kėdes ir ką žn. Kėdė ir tiek. Matysiu kai atsiųs, tiesiog noriu paprastos ir patogios kėdės laisvalaikiui, darbui prie pc 6-12val per diena. Secret lab patiko rankų atlošų mechanizmas. Gali valdyti pirmyn, atgal, aukštyn, žemyn ar net į šonus kreipti. Ir nusiimti jei labai nori. Na ir standartiniai kiti atlošo reguliavimai. Bent kiek visi mini, tai kokybė jaučiasi. Negirgdžia, tekstilė atspari dėmėms, gyvūnų plaukams (katins miegos naktį taip spėju ant jos), bei dizainas toks biški solidesnis lyginant.

Tiesiog kaip už tokią kainą (390eu su akcija dabartine), tikiuosi gauti kažką patogaus, funkcionalaus ir tikiuosi kas laikys ilgai.

Nžn ar čia pripratimas, bet prie pc su office kėde nebuvo patogu sėdėti net su "taisyklinga" laikysena. O dar to tinklelio spaudimas, dar vis jaučiu ant šonų šiandien. Plus, trūko man atsilenkimo, mėgstu aš įdribti į kėdę ir pasidėti kojas ant pufo. Na tinklelis viską gadino, bet gal šiek tiek patogiau būtų buvę jei būtų buvę galima nugaros atlošą bent keliais laipsniais pareguliuoti.

Kaip ir kaip bandžiau aš įsitasyti su office kėdė, neradau aš jokio patogaus būdo sėdėti. Su tokia "ergonomika" tikriausiai keletos metų eigoje mano nugarai/stuburui būtų nekažką. Žinau aš požymius, nes vidurinėje va taip ir susivariau nugara sėdėdamas ant pigios office kėdės dėl ko teko mano studiju metais taisytis nugarą nusipirkus padorią boso offico kėdę ir pratimais. Tikrai manau boso kėdė daug prisidėjo pagerinti nugarą. 

Čia skundžiuosi ta mano minėta "ragusa" kėde. Gal tiesiog nepasisekė, bet nerizikuosi antrą kartą.

Dėl odos, aš kaip tik jos nemėgstu po 3 metų boso kėdėje su dirbtine orda. Žinau kad ne oda, bet daugmaž tos pačios problemos.

1. Nusitrina

2. Nekvepuoja

3. Vis girgždžia judant.

Nors kai kėdė už 40 eu, tai gerai atlaikė. 

Redaguota , nario Kakas69
3 minutes prieš, darrel. parašė:

Kad ir kiek review skaitytum, geriausias variantas yra važiuoti į parduotuvę ir pačiam pasibandyti tas kėdės...

1. Kėdės kurios domina tik internetiniu pristatymu pardavinėjamos.

2. Atsisėdus trumpam, nieko nepajausi. Aš problemas pajaučiau tik po 4+ val sėdėjimo, nors ir kelias abejones turėjau iš karto.

3. Secret lab tik iš lenkijos keliauja. Nepatiks, blogiausiu atveju išeis gražinti per 14d. Tik už siuntimą fedex spėju ~50 eu reiks mokėt.

• Parašė po 2 savaičių...

OK, išsiaiškinau kame problema buvo su offico kėde kuomet mano fotelis suluzo ir teko vel ja naudotis.

Ant "free lock" rezimo kuomet kede turetu leisti atsilosti (cia office kede, atsilosia labai menkai, bet uztenka) del galimai spiruokles vistiek noredavo grizti i pradine padeti taip sukuriant spaudima ant nugaros.

Matyt sveriu per mazai siai kėdėj ir 80kg+ neuztenka islaikyti patogia padeti, tad uzkabinau ant nugaros du svarmenis kad lengviau nusvirtu ir sedeti jau "galima".

Kaip kėdė, visai OK, bet tik tiek. Nugara kvepuoja, sedyne mazos kokybes, uzpakli nuskausta po 4 val. nes jauti kaip remias i dugna.

Tai tiek, vistiek laukiu secret lab'o, bet galimai geresnes pagamintos kedes jei norit laikysenos geris, gali buti visai neblogos matyt. Sita 100-160eu crap tiesiog blogai sumontuotas. Spirale vercia per stipriai kedę gryzti i pradine pozija net jei atleides ant "free lock".

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1578 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...