Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir ta jeigu is 10 moderatoriu yra adminas galetu isrinkti tikrus rimtus moderatorius,nes jeigu is 10 moderatoriu ir tokios nesamones vyksta tai cia isvis ne moderatoriai i paprasi nariai yra,ir is tu 10 yra tik indigo ir dixe kuris kaska bando daryti.

-- Papildyta --

Seip as cia nesikisu tik seip sakau,nes tvarkos jau nera nes dauk nariu ir tas cia kaskaip sampas pradejo plestis ir daugeju ju reklamu,ir seip rimtai sunku jiem yra.:) bet tokie vaikai kai sedi duoda ispejimus uz nieka tai nezinau tada ka cia daryti.

money gaat money komt money blijft nooit!

• Atsakymų 58
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

Dar kartą jums kartoju - PILDYKITE ANKETAS.

Perversmo - TIKRAI NEBUS. ( Nes dabartiniai moderatoriai beveik visi geri. )

Kas vertas - tas juo ir taps , kas ne - nebus moderatoriu. Darykite išvadas.

Tas tai išviso nieko čia nepadaro..

Nežinai nesakyk , nematai veiksmų registro - tai ir nesakyk. Mane nervina , kaip įkyrūs vaikai įrodinėja tai , ko nežino ir absoliučiai nenumano.

Už paskutines eilutes tave gerbiu.

Dėkui. :)

Reikėtų tokių temų rūšiės , į kurią negalėtų įeiti moderatoriai DDDD

Naudokitės skype chatu , ir apkalbinėkite ką tik norite. Apkalbinėti nedraudžiama - už veiksmus : kertama per nagus.

Ir ta jeigu is 10 moderatoriu yra adminas galetu isrinkti tikrus rimtus moderatorius,nes jeigu is 10 moderatoriu ir tokios nesamones vyksta tai cia isvis ne moderatoriai i paprasi nariai yra,ir is tu 10 yra tik indigo kuris kaska bando daryti.

Nematai moderatorių veiksmų registro - nesakyk. Tu net nenumanai , kas dirba , kas ne. :)

Beabejonės , yra ir moderatorių , kurie nedirba , ir jie yra keičiami. 70% moderatorių tedirba. Kodėl ? Nes jie turi ir savo gyvenima , jie keliaujia , ir iškilauja.

Moderatoriai dirba ištiesų gerai, tiesiog mes negalime išnaršyti viso forumo , ir žiūrėti kas gerai , kas ne. O raportuotjų , kurie stengiasi ir trokšta būti moderatoriais - tikrai yra pagailėtinai mažai.

kas as manau apie moderatorius:

1.`eKo neesu mates ji forume

2.Dixie nu gal jis dar pasako tiesos

3.dLc naglas vaikas

4.DominiC no comments

5.got2be` nepamenu kada paskutini karta maciau

6.Indigo norml

7.InSpk vaikas, naglas

8.Kingo lankosi retai bet kai apsilanko jis dauk ka gerai padaro

9.NightFarer ka zn kas toks jis (neseniai gavo moderatoriaus valdyma darys nesamones)

10.Rizz ispejimus dalina bet del kurio pranesimo nenurodo

11.Sh00T3 ai nk neturiu pries ji

12.Žalias tas isvis pasikeles, naglas, ir dar jis tebeturi moderatoriaus ranga???

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Ir ta jeigu is 10 moderatoriu yra adminas galetu isrinkti tikrus rimtus moderatorius,nes jeigu is 10 moderatoriu ir tokios nesamones vyksta tai cia isvis ne moderatoriai i paprasi nariai yra,ir is tu 10 yra tik indigo ir dixe kuris kaska bando daryti.

Tu negali žinoti kuris ką daro, nes veiksmus gali matyti tik moderatoriai, kad tu spėlioji, kad Indigo daugiausiai dirba, gal priešingai net jis mažiausiai? Tu spėliodamas nieko gero nepasieksi.

-- Papildyta --

3.dLc naglas vaikas

4.DominiC no comments

6.Indigo norml

7.InSpk vikas, naglas

9.NightFarer ka zn kas toks jis (neseniai gavo moderatoriaus valdyma darys nesamones)

12.Žalias tas isvis pasikeles, naglas, ir dar jis tebeturi moderatoriaus ranga???

LOL. Dėl Rizz pilnai sutinku :D

Cat is Dog.

Dixe,as ir turiu savo gyvenima bet as cia bunu daznai,wakare prisedu visada,ir jeigu kas buna,bet tik noriu kad cia butu tvarka ir pries tave nieko neturi,nes tu kaska bandai daryti. :) as isvis kai man zaletas parode sita foruma,ir kai tik pradejau buti cia pradedavau nesamones daryti ir t.t. savo repus dalinti is kitu acc ir t.t. bet seip metai savo daro ir gauni kita mastima nes mastai su galva. :) Ir seip kiek matau cia tik visada buna daugiauses zmoniu,ir suprantu dauk cia darbo yra,bet nors tada adminas galetu nors kaskiek padeti kad nors butu tvarka isrinktu tikrai tik gerus moderatorius, man jau net pradeda nervinti wa tokios temos isvis geriau net nekalbeti nes prasideda pykciai.... :( ;( :/...

Dixe,as ir turiu savo gyvenima bet as cia bunu daznai,wakare prisedu visada,ir jeigu kas buna,bet tik noriu kad cia butu tvarka ir pries tave nieko neturi,nes tu kaska bandai daryti. :) as isvis kai man zaletas parode sita foruma,ir kai tik pradejau buti cia pradedavau nesamones daryti ir t.t. savo repus dalinti is kitu acc ir t.t. bet seip metai savo daro ir gauni kita mastima nes mastai su galva. :) Ir seip kiek matau cia tik visada buna daugiauses zmoniu,ir suprantu dauk cia darbo yra,bet nors tada adminas galetu nors kaskiek padeti kad nors butu tvarka isrinktu tikrai tik gerus moderatorius, man jau net pradeda nervinti wa tokios temos isvis geriau net nekalbeti nes prasideda pykciai.... :( ;( :/...

Nenori pyktis? NEDISKUTUOK!

Cat is Dog.

Tu negali žinoti kuris ką daro, nes veiksmus gali matyti tik moderatoriai, kad tu spėlioji, kad Indigo daugiausiai dirba, gal priešingai net jis mažiausiai? Tu spėliodamas nieko gero nepasieksi.

As sakau ka manau seip dixe tai dirba savo darba i apie dlc tai isvis nera ka sneketi,palauks dar pora metu tures jau prota. :)

-- Papildyta --

Nenori pyktis? NEDISKUTUOK!

As kalbu ne apie narius o moderatorius.

3.dLc naglas vaikas

4.DominiC no comments

6.Indigo norml

7.InSpk vikas, naglas

Dabar viską pasakysiu savo nuomone apie juos.

1.`eKo - Padaro kažką kiekvieną dieną , nors nedaug. Svarbu daro.

2. Dixie - IDK.

3.dLc - Manyčiau retokai lankosi.

3.DominiC - Pakankamai geras moderatorius , jo aš tikrai nekeiščiau.

5.got2be` - Nors ir nerašo temų , bet daro taip pat kaip eko.

6.Indigo - Prisijūngia mano manymu kas 2 dienas , bet vienu užėjimu padaro labai daug.

7.InSpk - Retokai.

8.Kingo - Itin retai.

9.NightFarer - Geras moderatorius.

10.Rizz - Normalus. Dažnai pranešimas ištrinamas ( kur yra keiksmai / įžeidimai ) ir duodamas ispėjimas.

11.Sh00T3 - Neturiu nuomonės.

12.Žalias - Normalus.

Dixe,as ir turiu savo gyvenima bet as cia bunu daznai,wakare prisedu visada,ir jeigu kas buna,bet tik noriu kad cia butu tvarka ir pries tave nieko neturi,nes tu kaska bandai daryti. as isvis kai man zaletas parode sita foruma,ir kai tik pradejau buti cia pradedavau nesamones daryti ir t.t. savo repus dalinti is kitu acc ir t.t. bet seip metai savo daro ir gauni kita mastima nes mastai su galva. Ir seip kiek matau cia tik visada buna daugiauses zmoniu,ir suprantu dauk cia darbo yra,bet nors tada adminas galetu nors kaskiek padeti kad nors butu tvarka isrinktu tikrai tik gerus moderatorius, man jau net pradeda nervinti wa tokios temos isvis geriau net nekalbeti nes prasideda pykciai.... ;( :/...

Viskas yra gerai su moderatoriai , yra blogai su vartotojais , kurie kaltina mus , visai neprisidėdami prie forumo. ( Jokie raportai , pranešimai ir panašiai , tiktai peikimas )

Aš visiškai gerbiu ir laikau juos puikiais vartotojais , kurie raportuoja ir praneša apie ką nors. Tokie pasitaiko dažnai , kurie turi itin mažai pranešimų. :)

Ne seip cia viskas gerai bus jeigu bus geri moderatoriai. :) bet ir yra seip as ju labai nematau,bet man jis labiause nepatynka tai yra dlc,as pries jy tik turiu nusikundimu nes jis man tik dare nesamones o nei vienas moderatorius nieko man nebuwo padares ir uz nieka ispejimo nedaves. :)

Mano nuomuonė

1.`eKo - Labai naglas,pasikėles, retai būna čia, ar gali rašyti užrakinotje temoje? Jis taip daro

2. Dixie - Aš ji iš vis retai matau forume.

3.dLc - Naglas,pasikėles,beveik nebūna čia.

3.DominiC - Pakankamai geras moderatorius

5.got2be` - Seniau matydavau, bet pastaruosius 2MĖNESIUS nematau aš jo, gal viena kitą pranešima parašo ir išeina.

6.Indigo - Esu gavęs kelius įspėjimus vienas įspėjima, nusipelniau kito net nežinau už ką.

7.InSpk - Naglas, narius pravardžiuoja LITŲ,REP aukomis.

8.Kingo - Net nematau beveik.

9.NightFarer - Šito labiausiai negaliu pamėgti, gavau daug įspėjimu kiti nusipelnyti kiti ne, naglas.

10.Rizz - Neblogas modeartorius, būtų aktyvesnis,geriau prižiurėtu foruma ir išvis super būtų.

11.Sh00T3 - Geras,mandagus,nepasikėles moderratorius.

12.Žalias - Labai retai aš ji pastebiu ir jei pastebiu tai Sveikinimai/Pristatymai.

-

Klausimas, ar gali užrakintoje temoje rašyti moderatorius?

Ir ar tai leidžiama?

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Praneškite Vyr.Moderatoriams arba Admin , ką jie padarė.

Gal ir išmes , ką čia gali žinoti.

1.`eKo - Labai naglas,pasikėles, retai būna čia, ar gali rašyti užrakinotje temoje? Jis taip daro

2. Dixie - Aš ji iš vis retai matau forume. ( Kiekviena dieną , minimum 2 valandos prabūnu ) ( Manau klysti - turėk savo nuomonę )

3.dLc - Naglas,pasikėles,beveik nebūna čia. ( Manau klysti - turėk savo nuomonę )

3.DominiC - Pakankamai geras moderatorius

5.got2be` - Seniau matydavau, bet pastaruosius 2MĖNESIUS nematau aš jo, gal viena kitą pranešima parašo ir išeina.

6.Indigo - Esu gavęs kelius įspėjimus vienas įspėjima, nusipelniau kito net nežinau už ką.

7.InSpk - Naglas, narius pravardžiuoja LITŲ,REP aukomis. ( Manau klysti - turėk savo nuomonę )

8.Kingo - Net nematau beveik.

9.NightFarer - Šito labiausiai negaliu pamėgti, gavau daug įspėjimu kiti nusipelnyti kiti ne, naglas. ( Manau klysti - turėk savo nuomonę )

10.Rizz - Neblogas modeartorius, būtų aktyvesnis,geriau prižiurėtu foruma ir išvis super būtų.

11.Sh00T3 - Geras,mandagus,nepasikėles moderratorius.

12.Žalias - Labai retai aš ji pastebiu ir jei pastebiu tai Sveikinimai/Pristatymai.

-

Nemažai moderatorių - nerašo pranešimų. Tiesiog tvarko forumą :)

Kaikurie pasidaro nematomumą ir viskas. :)

Todėl jeigu tu nematai - nereiškia nedirba.

Nesuprantu kodel tu nori ji panaikinti is moderatoriu jugi jis normalei viska daro nesu mates kad kokia nesamone butu padares.

Jo. Moderatoriai visų 40 tūksts. Temų peržvelgti negali. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...