Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1752 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jei nori Forza Horizon 4 pažaisti, tai pasiimk Xbox Game Pass ir viskas.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Aš iš šito pirkau,labai patenkintas esu Forza +DLC ir dar tarp failu radau sea of thieves :D

Ir čia tik realiai visa info eina ant tavo Xbox acc, taip pat ir SAVE-ITEMS jau ištestinau,tarkim tu ant šiu žaidimu turesi savo nickname kuri naudoji ant savo xbox acc.

https://plati.market/itm/forza-horizon-4-ultimate-all-dlc-autoactivation/2555030

?url=https%3A%2F%2Fbetfury.io%2Fpictures

prieš 5 valandas(-ų), prefis parašė:

cia gal tas kur ten moki 3eur/men ir gali zaist ka nori? 

prieš 6 valandas(-ų), prefis parašė:

opa, dekui:D  

Nu va zjbs, nusipirkau ta pass, bet forza instaliuojant meta error -.-

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

prieš 14 valandas(-ų), Rolex parašė:

cia gal tas kur ten moki 3eur/men ir gali zaist ka nori? 

opa, dekui:D  

Nu va zjbs, nusipirkau ta pass, bet forza instaliuojant meta error -.-

Jei klaida meta, tai patikrink ar Windows failų / programų kokių nepratrynęs. Gali prasiskenuoti per cmd.
Aišku dar priklauso viskas nuo to koks klaidos kodas. 

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

36 minutes prieš, prefis parašė:

Jei klaida meta, tai patikrink ar Windows failų / programų kokių nepratrynęs. Gali prasiskenuoti per cmd.
Aišku dar priklauso viskas nuo to koks klaidos kodas. 

Ta klaida jog neina atsisiusti, tada turi siustis ale tipo su fidler, ta dariau, viskas pavyko iki kol turi per powershell paleist komanda jog instaliuotu ta faila, bet tada meta errora jog jau yra instaliuotas ir ms uzdraude sita komanda...  tik su forza sita nesamone... 

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

12 minutes prieš, Rolex parašė:

Ta klaida jog neina atsisiusti, tada turi siustis ale tipo su fidler, ta dariau, viskas pavyko iki kol turi per powershell paleist komanda jog instaliuotu ta faila, bet tada meta errora jog jau yra instaliuotas ir ms uzdraude sita komanda...  tik su forza sita nesamone... 

Jop su forza visokios nesamones, kažkada buvau įsirašęs, bet vairuot visiškai nėjo su klaviatūrą, paspaudi sukt į šoną visi ratai į šoną iškart užsuka. Prijungus pultelį valdymas žiauriai atsilieka ir lagina gal 10s, ant kitų žaidimų taip nėra.

prieš 4 valandas(-ų), Vidmantas. parašė:

Jop su forza visokios nesamones, kažkada buvau įsirašęs, bet vairuot visiškai nėjo su klaviatūrą, paspaudi sukt į šoną visi ratai į šoną iškart užsuka. Prijungus pultelį valdymas žiauriai atsilieka ir lagina gal 10s, ant kitų žaidimų taip nėra.

zodziu persirasiau win, viskas ok

prieš 7 valandas(-ų), ErnestasJ' parašė:

Vat norėčiau paklaust dėl to gamepass. Ant PC tas dalykas veikia? Ar gali žaist per PC žaidimus nusipirkęs gamepass? Nes galvojau ar veikia ar ne, nes xbox ir windows abu microsoft.

Xbox Game Pass veikia su Windows 10 kompiuteriais ir Xbox konsolėmis.

image.thumb.png.62711eedf03720571e422fea34913f3d.png

Vieną kartą prieš daug, daug metų esu pirkęs iš plati Battlefield 3 Premium. Viskas po šiai dienai veikia, bet dėl to, jog pirkau kodą, o ne paskyrą. Kiek vėliau norėjau daugiau žaidimų iš ten prisipirkt dėl gerų kainų, bet paypal'o nei vienas iš man aktualių pardavėjų nepriimdavo, tad nieko daugiau ir neesu pirkęs. Šiaip man ten neitin patikimai viskas atrodo. Jeigu noriu kokio žaidimo ir kaina kandžiojasi, arba jeigu noriu nusipirkt žaidimą ant Xbox'o (per jį patį neišeina, nes nėra Lietuvos lokalizacijos, arba aš kažko nežinau, kokio gudro apėjimo) tai perku iš g2a, bet vieną kartą pervedus pinigus žaidimo negavau, rašiau per twitter'į patiems g2a administratoriams, jie patys man žaidimo kodą atsiuntė. 

O šiaip Xbox Game Pass yra geras dalykas. Nedažnai prireikia man, nes retai ką ten žaidžiu, bet kažkada pusei metų Xbox Game Pass Ultimate buvau nusipirkęs (Xbox Gold Live + Xbox Game Pass viename) tai vakare rudeni, žiema, tikrai super buvo. Daugybę žaidimų perėjau, kai kuriuos ir po kelis kartus. Visas tas dalykas man 28 eurus kainavo pusei metų iš g2a. Kaip ant PC visa tai atrodo tiksliai nežinau, nes ant PC tik Steam'ą naudoju, bet internete info tikrai rastum. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1752 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...