Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,
kompiuteris pirktas naujas prieš pusantrų metų. nebuvo problemų. 
Viskas buvo ok, tada porą mėnesių nieko negeiminau, ir tuomet vėl įsirašiau csgo [buvau ištrynęs]

Dabar žaidžiant csgo, ir jį numinimizinus ir paleidus chrome, dažnu atveju PC tiesiog užfreezina ir reikia perkrauti kompiuterį ranką. 

Seniau turėjau paprastą amd radeon software, dabar yra "adrenaline" version.
Ar gali būti toje versijoje kažkas uždėta dėl ko kimba pc?

Cpu problemos?
Vaizdo plokštės?
Motininė?
Kaip spręsti? 

CPU:AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor4 Cores
gpu : radeon rx570 4gb
ram:8gb

per hwmonitor matau kad būna kad pakyla CPU dažnis iki maximumo ~3500mhz. ar dėl to gali persikrauti? 
ar gali būti del motininės voltažo viršijamumo? 

Ačiū už atsakymus. 

Dabar, plumbum parašė:

mmm, dėl ko taip galėjo atsitikti? jokių įrenginių papildomų neprijungta, 1,5 metų buvo viskas ok... ar čia jau gali būti kad PSU "pavargo"? 

broko tikimybe visada imanoma.. man asmeniskai isties neblogas psu sudeges buvo po dvieju valandu ta pacia diena atsiemus. o su pigiais rezuktatai baisesni gali buti.

Chestnuts please

prieš 4 valandas(-ų), darrel. parašė:

Kaip su temperatūrom? 

max ~65C

Prieš 1 valandą, Synthwavez parašė:

broko tikimybe visada imanoma.. man asmeniskai isties neblogas psu sudeges buvo po dvieju valandu ta pacia diena atsiemus. o su pigiais rezuktatai baisesni gali buti.

Dėkui.

33 minutes prieš, ixes parašė:

Kadaise man buvo tokia pati situacija, kelis metus tarnavo be problemų, po kažkurio laiko prasidėjo random restartai ar užstrigimai. 

Dėkui, bandysiu tada ieškoti garantinio lapo ir nešti  kad pažiūrėtų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...