Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Antivirusinė programa


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • Parašė po 4 savaičių...
2020-03-12 18:57, Tautedorus parašė:

Naudojat visišką šlamštą. Ne tik, kad jūsų duomenis pardavinėja, rodo reklamas ir jus naudoja kaip jų platintoją, bet ir dar prie jos dirba nekompetetingi programuotojai, kurie mano, kad naudoti in-house sukurtą JavaScript variklį, paleistą ne'sandbox'intą ir su administratoriaus privilegijomis execute'inti potencialiai pavojingą kodą, yra norma saugumo prasme.

Jeigu kompiuteriu yra naudojamasi protingai, t.y. vengiama freeware'o ir nėra jokio warez'o, naršyklėje sudiegtas uBlock Origin bei yra žinoma, kad negalima leisti neaiškių executables, tikrai pakanka Windows Defender'io. Na, bet jei vis tiek norisi papildomo saugumo, turbūt siūlyčiau Sophos.

Ir, pabaigai, jei kažkam kyla mintis diegti piratinę antivirusinę, tai tada nesvarbu, ką pasirinksit, nes jums jau jokia antivirusinė (ir turbūt iš vis niekas) nepadės :D.

O ką apie AVG manai?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

     Ankščiau, prieš keletą metų, visuomet žavėjausi ESET NOD32 antivirusine ir ją naudojau, tačiau atėjus 2019-2020-iesiems, antivirusinės nenaudoju. Nenaudoju dėl to, nes nevaikšau po svetaines, kuriose man nereikia vaikščioti, o taip pat pasitikrinu ką siunčiuosi ir iš kur siunčiuosi. 

Keletas antivirusinių kurias išbandžiau paprasčiausiai neatitiko reikalavimų. 

AVAST - Negaliu žaisti įvairių kompiuterinių žaidimų, nes neaiškius failus, kurie turi paprasčiausiai kitą pavadinimą (toks vaizdas) - blokuoja. Ypač supykau dėl to, jog negalėjau žaisti FiveM platformos. Ją paprasčiausiai blokuodavo, nors ir apsaugoji Whitelist sąraše.

AVG - Tiesiog blogi atsiliepimai. Ankščiau daugelis ją naudojo, bet per pastaruosius metus, šios antivirusinės reitingai smarkiai pakrito.

AVIRA - Toks pat požiūris kaip ir į AVG ir AVAST. Atsisiunčiau faktiškai tik tam, jog praskanuočiau kompiuterį.

REKOMENDUOJU:

Kaip ir ankščiau minėjau - ESET NOD32, tai buvo geriausias mano pasirinkimas prieš keletą metų, bet dabar, kaip ir rašiau ankščiau - nenaudoju nė vienos. Užtenka įprastos (default) windows apsaugos sistemos, kuris mane įspėja apie įvairius failus, pati nusprendžia kada reikia praskanuoti kompiuterį ir yra kompaktiška, neryja daug resursų ir yra realus windows produktas.

O šiaip, prieinu tokį galą, kad kiekvienam pagal pasirinkimą. Paprasčiausiai reikia atkreipti dėmesį į tai, ką tu veiki su savo kompiuteriu. Jeigu kuri programas, daug siuntiesi - faktas, kad reikia, bet tokios, kuri daugmaž atsižvelgtų į tavo internetinius siuntimus ir pnš. Bet dar kartą, kaip ir minėjau - 2020-ieji pamoko, kukiuose internetiniuose puslapiuose lankytis nereikia, ką reikia ir nereikia spausti, jog neapsigautum.

Sėkmės paieškoje!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1378 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...